NBA 2018-2019

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Trife Diesel - NBA

Мнениеот Drunken_Master » 19 яну 2019 10:22

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lCd2t5prRmM[/youtube]
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

pill
Контакти:

Re: NBA 2018-2019

Мнениеот pill » 19 яну 2019 10:29

Чък знае какво говори, а от Шак както винаги пръска яко завист и хейт ….

https://www.facebook.com/basketballnetwork.net/photos/a.120619981435653/1199079403589700/?type=3&theater
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 19 яну 2019 10:59

pill написа:Чък знае какво говори, а от Шак както винаги пръска яко завист и хейт ….

https://www.facebook.com/basketballnetwork.net/photos/a.120619981435653/1199079403589700/?type=3&theater

Научи се как да цитираш,постваш снимки и т.н. Елементарно е ! Имаш кодове отгоре...

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9WugTYokLoE&t=5s&list=FLk5dwKnHJrlg0W9LxFgxS8Q&index=427&app=desktop[/youtube]
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 19 яну 2019 11:11

От Фейсбук не можеш да копираш снимки....

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 19 яну 2019 11:20

pill написа:От Фейсбук не можеш да копираш снимки....

Сериозно...? Аз значи съм революционер в областта на IT технологиите тогава ! 8-)
Изображение

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 19 яну 2019 11:35

Не те знам, но не можеш да копираш отделно снимката и да я постнеш след това.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 19 яну 2019 17:13

pill написа:Не те знам, но не можеш да копираш отделно снимката и да я постнеш след това.

Напротив,можеш...просто ти не знаеш как ! Аз как успявам...
Изображение

П.С.
Поредният шибан ресторантьорски ден мина...Това сервитьорите са най-малоумното племе на света ! Питам единия,защо АДЖАБА (на чист български) закъснява с цял час за работа,а ония ме гледа с най-учудената физиономия и ми вика: "...не си изчислих времето за пиене на кафе !" :shock: :shock:
Другият тъпигьоз в продължение на една седмица и той ми идва буквално "като директор",когато си поиска на работа...Глобявам го с 20 лв и му казвам,че на следващият ден го искам с час по-рано от началото на смяната му.Днес идва в 15:00 часа и се успокоих,че явно глобата,дето съм му я ударил е имала ефект.Обаче ! Ония слиза в съблекалнята и го няма половин час !!!!! Слизам долу и го виждам,че пие кафе и си джитка на телефона.Викам му: "Димитре,какво правиш тук,бе ? Нали ти казах днес да започнеш смяната си час по-рано !!!!" Ония ме гледа пак с учудваща физиономия и ми вика: "Е,ти каза да дойда по-рано,ама не знаех,че си имал в предвид и да започна да работя по-рано...?!" :shock: :shock: :shock:
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 19 яну 2019 22:16

Coach Luke Walton said that he hopes to have a full practice with both LeBron James (groin) and Rajon Rondo (hand) on Sunday, but does not anticipate either of them playing Monday vs. Golden State.
It was already determined that LeBron would miss Saturday's game vs. the Rockets, but there was some optimism that he might be cleared for Monday's matchup with the Warriors. If he misses Monday's game as expected, it would be his 14th straight game on the shelf, which represents the longest extended absence of his career. We should have another update on LeBron's status after Sunday's practice.

:?
Изображение

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 20 яну 2019 10:48

Vladislav Tonev написа:Добър вечер на всички и най-вече на моя приятел "rmfan5"!

Не съм изчезвал, просто нарочно изчаках да дойде средата на сезона, за да е изминал достатъчно голям период от време и да се види тези сладури от Лейкърс какво точно ще сътворят.

Такаааааа... към момента гледам, че са 8-ми на запад с баланс 23-21, като 9-ия Юта Джаз има същия баланс и много скоро и те ще изпреварят Лейкърс.

Както щеше да изчакаш 20 мача така изчака 40,много удобно.Юта са си качество и са в серия последно време.

Vladislav Tonev написа:Към днешна дата така ли мислиш все още? Да бе, знам. Сега ще кажеш, че Леброн се контузи и затова са така нещата, че докато е бил здрав са били + 7-8 победи и т.н и т.н. Смятам, че тази контузия просто показа, че в отбора няма достатъчно качествени играчи, които да вдигнат отбора до топ 5 на запад, както ти твърдеше. Ако им трябва Леброн, за да бият като домакини феноменално силните отбори на Никс и Кавалиърс направо не знам. За справка само ще кажа, че Никс прекъснаха серия от 9 поредни загуби срещу Лейкърс, а Кавалиърс от 12! Тц, тц, тц - това не говори добре за Лейкърс според мен. Имай предвид, че във втората част от сезона програма им е доста е по-трудна и дори като се върне Леброн, още бая загуби ги чакат. За мен, както го написах и през октомври макса ще са плейофите, но към момента клоня, че по-скоро ще са извън тях, защото мога да се хвана на бас ако искаш, че Юта и Ню Орлийнс ще играят плейофи, а освен това в момента пред Лейкърс има цели 7 отбора и те местата май се изчерпват...

Факт е че без ЛеБрон са много по-зле,аз загубата от Никс я очаквах и ми е ясно как ще са без ЛеБрон,никога не съм казвал че са някакви супер качествени и ще бият наред,казах че ако младите им играчи покажат напредък имат шансове за нещо по-сериозно.
Това че има 7 отбора не знам защо трябва да се споменава като разликата им е 2 победи,не знам защо имаш надежди към Ню Орлийнс които нямат абсолютно никаква дълбочина,имат някакви шансове за 7 или 8,но аз лично не ги виждам.

Vladislav Tonev написа:Та, искам само да ти кажа, че с неадекватните си коментари и с липсата на уважение към очевидно по-знаещи от теб (Drunken Master и мен например) показваш просто липсата на интелигентност и елементарно възпитание. А и това дето обясняваше, че Лонзо имал по-добър процент от тройката след 16 мача от Мичъл или Тре Йънг не означава абсолютно нищо. Само да те питам по-принцип чисто математически еднакво ли е да имаш 38% стрелба от 8 стрелби и 38% стрелба от 18 стрелби?

Drunken-а какво да го коментирам за него Дирк е балък и пречи на младите,и им яде парите и минутите то е смешно.
Мичъл е основната офанзива на Джаз нормално е да стреля повече,това го обяснявах за твоя човек Drunkena който му викаше тухлар...

Да обобщим,според мен имат шансове за топ 5 ще е по-трудно отколкото си мислех,факт.
Да кажем моят предполагаем топ 5 е:
1.GSW
2.Denver
3.OKC
4.Houston
5.Jazz

Портланд и Сан Антонио също не са никак за отписване,Сакраменто са много приятна изненада,Клипърс почнаха да издишат и общо взето изброените и Лейкърс за мен ще са в битката за плейофи.

Като цяло много интересен сезон единствено девойките от ГСУ ще го прецакат,но това се знае отдавна.

Ако трябва да давам прогнози за финал - Boston/Toronto - Golden State.

Не знам за каква интелигентност и възпитание претендирате с мастъра,като през изречение ползвате лични обиди.

По темата,Харден въпреки тъпия начин за печелене на фалове последните 20-тина мача е феноменален и прави нечовешки статистики.Ако продължава така спокойно ще си е back-to-back MVP.

Of the 163 points James Harden has scored over the last 3 games (54.3 points per game), NONE were assisted shots.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 20 яну 2019 11:14

Малкият пак откачи...Ще ти викам "кафявото момче" вече !
На Мичъл не помня да съм писал,че е "тухлар"."Тухлар" казвах на Лонзо Бол,а ти по едно време го сравняваше с Джон Уол.Както и да е ! Спри да скачаш като петле за всичко и на всеки...Това е просто баскетболен форум !
Изображение

Върни се в “Архив”