Големите отбори си взеха победите в този кръг .
Имаше доста дузпи тази вечер .
Нещата при Гранде Сасуоло не се получават - 8 точки и едва 5 отбелязани гола до този момент , само Беневенто са вкарали по-малко .
Италианска Серия ''А'' - сезон (2017/18)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- JackPackage
- Контакти:
Re: Италианска Серия ''А'' - сезон (2017/18)
Гранде си пазим головете за Бонучи и компания

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
JackPackage написа:Гранде си пазим головете за Бонучи и компания![]()
![]()
Берарди ги пази за тогава , ама другите не знам за кога .
Нападателят на Милан Никола Калинич влезе в историята с гола, който отбеляза във вратата на Киево. Попадението на хърватина е дошло след рекорден брой пасове за сезона. Той се разписа в 64-ата минута на “Марк Антонио Бентегоди”, като така оформи крайното 4:1 в полза на “росонерите”. Преди завършващия удар на нападателя обаче футболистите на гостите са си подали цели 43 пъти топката, без тя да им бъде отнета от противника.
- Furious_Monk
Изключително слаб Билия. Изглежда така, сякаш насила го карат да играе на терена. Няма го това вдъхновение в играта му, което го направи капитан на Лацио. Няма я и тази прецизност и качество в отиграванията му.
Игуаин ти вкарва два гола, Борини ти е най-добрият играч на терена... все едно гледаш мач на Киево или Верона... В такава ситуация не може само треньорът да е виновен.
Игуаин ти вкарва два гола, Борини ти е най-добрият играч на терена... все едно гледаш мач на Киево или Верона... В такава ситуация не може само треньорът да е виновен.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Furious_Monk написа:Изключително слаб Билия.
Този беше зле в почти всички мачове на Милан, в които взе участие. Шампионатът за Милан приключи. Все тая вече кога точно ще разкарат Монтела.
- Furious_Monk
Не съм гледал Милан от лятната подготовка, но Билия определено не само може много повече, но практически в момента дори не прилича на професионален футболист.
Убеден съм че става дума за някакъв психически срив.
Убеден съм че става дума за някакъв психически срив.
Анчелоти.
Анчелоти.
Още едно загубено дерби от Милан .
Май отново няма да се класират в Шампионска лига чрез първенството , топ 4 изглежда твърде далеч при това сега е още 10 кръг .
Трябва да се разчита на Лига Европа за тази цел .
Май отново няма да се класират в Шампионска лига чрез първенството , топ 4 изглежда твърде далеч при това сега е още 10 кръг .
Трябва да се разчита на Лига Европа за тази цел .
- bilyaletdinov
- Контакти:
Игуаин е топ нападател. Днес отиграванията му и при двата гола са топ класа. Отлична победа, при това в прекрасно за нас темпо.
Милан след 200 млн. похарчени за разни там бидони са на нивото на Болоня.
Броки чака обаждане
Милан след 200 млн. похарчени за разни там бидони са на нивото на Болоня.
Броки чака обаждане
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- Furious_Monk
Хем казваш че Игуаин е топ-нападател, хем казваш че играта на Милан е била на ниво Болоня...
все си мислех, че топ нападателите вкарват на топ отборите, в топ моментите, когато са на топа в устата... но след като постоянно чувам как Бензема бил световна класа нападател и то от човек, който навремето хвърляше милиони за легендарни такива като Роналдо Б и РвН , вече много малко неща от сферата на футбола могат да ме изненадат..
Анчелоти.
Анчелоти.