Обединение,сега,веднага!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedSkin

Re: Обединение,сега,веднага!

Мнениеот RedSkin » 31 яну 2017 09:17

Mitata написа:
RedSkin написа:
Най-много фенове, които спират да посещават Армията в историята на клубът са заради едно джудже от Микре.

А ти какво конкретно предлагаш? Да изгоним жужето и ЦСКА да мине на самоиздържка, феновете да събират членски внос? Което означава ЦСКА да се обрече на аматьорщина и посредственост. Но това няма да е ЦСКА, защото природата на клуба е съвсем друга. Не видя ли до какво доведоха усилията на цесекарите преди три години? 5000 човека зорлем събраха малко над един милион, средства които не могат да покрият разходите на ЦСКА за 1-2 месеца.
Нужно е да проумеете едно - голям футбол без стабилен/ни собственик/собственици не може да има, поне в България.

Бях за джуджето, докато не направи хиляди цигании.
Трябваше да се започне отначало, всичко по реда си. Джуджето освен, че на ръст е 1.60, явно е и доста тъпо.
Сега понеже имате много "свестен" и богат собственик, да знаете, че ще процъфтите! :lol:
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 31 яну 2017 09:25

.
Последна промяна от ceBep на 04 мар 2017 22:19, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
RedSkin

Мнениеот RedSkin » 31 яну 2017 09:26

Дори с искания от вас "идеален" собственик, нямате нищо общо с ЦСКА, пък отбора е толкова посредствен, в най-посредствената "А" група съществувала някога.
Пък вие си мечтайте де. След време сами ще прогоните джуджето. Този отбор е в "А" група, заради сребролюбци, като вас, които нямат търпение за успехи. Е вие ще сте първите против това джудже след 2-3 години, когато няма да имате никакви успехи. Помни ми думите.
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 31 яну 2017 09:30

RedSkin написа:Дори с искания от вас "идеален" собственик, нямате нищо общо с ЦСКА, пък отбора е толкова посредствен, в най-посредствената "А" група съществувала някога.
Пък вие си мечтайте де. След време сами ще прогоните джуджето. Този отбор е в "А" група, заради сребролюбци, като вас, които нямат търпение за успехи. Е вие ще сте първите против това джудже след 2-3 години, когато няма да имате никакви успехи. Помни ми думите.

Не позна!
@ Не ние сме тези които предадохме отбора! 8-)
Вие му мислите как един ден ще стъпите на Армията, но съвестта ви никога няма да ви остави на спокойствие! 8-)

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 31 яну 2017 09:34

ceBep написа:Mita ти виждаш ли какво ти пише човека бе. И ако трябва, да, ще се бръкнете и ще дадете. Нали сте големи армейци. Ако обичате отбора си, ще давате за него, и ще го обичате и "по селата", не само в шибания "елит".

Задачата на фена е да купи билетче/карта и да поддържа тима на стадиона. За издръжката е нужен собственик. Така е в белите държави.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 31 яну 2017 09:46

ceBep написа:Mita ти виждаш ли какво ти пише човека бе. И ако трябва, да, ще се бръкнете и ще дадете. Нали сте големи армейци. Ако обичате отбора си, ще давате за него, и ще го обичате и "по селата", не само в шибания "елит".

Забавното е че т. нар. авиатори, всеки месец дават немалка сума на калпак за отбора си. Имам едно приятелче от квартала там, та затова знам. А т. нар. истински искащи купи титли и бой над "сините" не искат да се бръкнат. :mrgreen: Това поне за мен е показателно кой, колко струва.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 31 яну 2017 09:48

RedSkin написа:Дори с искания от вас "идеален" собственик, нямате нищо общо с ЦСКА, пък отбора е толкова посредствен, в най-посредствената "А" група съществувала някога.

Не познаваш достатъчно добре историята на клуба. ЦСКА е бил на 11-то място в крайното класиране, изпадали сме от групата заради слаби резултати.
А през 1950 г. е най-фрапантният случай, когато след 6-то място на отбора в крайното класиране решават на мястото на Ботев да се направи общ армейски клуб, в който се привлича всичко най-добро от ЦДНВ, Ч. море, Ботев, Сливен.

Идеален собственик няма, Ганчев не прави изключение. Но поне предлага някаква сигурност, работеща формула. А това дали имаме общо или не с ЦСКА може да се усети най-добре по време на мач. Не намирам никаква разлика в сравнение с обстановката преди трансформациите.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 31 яну 2017 10:10

ММ1914 написа:

Забавното е че т. нар. авиатори, всеки месец дават немалка сума на калпак за отбора си. Имам едно приятелче от квартала там, та затова знам. А т. нар. истински искащи купи титли и бой над "сините" не искат да се бръкнат. :mrgreen: Това поне за мен е показателно кой, колко струва.

Забавно е вие как ще събирате по 12 лева на калпак, за да издържате отбора. Нали така рече Борето?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 31 яну 2017 10:43

Ozzimozzi написа:
ММ1914 написа:

Забавно е вие как ще събирате по 12 лева на калпак, за да издържате отбора. Нали така рече Борето?

Явно е чел трудовете на професор Томов . :mrgreen:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 31 яну 2017 11:22

Old_death написа:
Ozzimozzi написа:
ММ1914 написа:

Явно е чел трудовете на професор Томов . :mrgreen:

Не съм видял още икономическия анализ на тесния специалист в тази област Томито. Явно материята е доста тежка дори за него.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “Архив”