Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргументи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Време е за отговори
Заради ЦСКА никой нищо не знае какво ще става. Каква ще е бройката на отборите, какъв формат, програма, не се знае и какво ще става в Б и В група. И това ми било професионален футбол......
icko65 написа:Всички разбраха отговорите само червените се правят на улави!Кви отговори ве пич!Питай и ще разбереш!
Питам!В коя група ще играе ЦСКА?Кой ще е собственик?
Я не обиждай маймуните нищо, че тъкани и органи от прасета по пасват на човек. Какво сливане и обединение и колко цесеката още ще се пръкнат. Цяла България ги псуват заради нечестието им и те се размножават. Никой не бива да позволява един отбор, като Литекс с традиции и своя история с лека ръка да се затрива без съгласието на феновете и обществеността на Ловеч. Досега феновете на цска се тупаха в гърдите, че за тях цска е всичко на света и, че винаги ще бъдат верни до смърт, а когато отбора има действителна нужда от подкрепа те го предават и забравят и са готови да станат привърженици на Литекс, защото щял да се прекръсти в някакъв цска. Лично аз например никога не бих подкрепил друг отбор различен от ЛЕВСКИ, който би се прекръстил с това име. Закона позволява всеки който иска да си регистрира фирма, отбор и т.н. с което си иска име като прибави някакви цифри или нещо друго, но това не е същото. Феновете на цска щяха да си издигнат в очите ми ако бяха застанали зад отбора си и биха протестирали срещу друго цска от друг град и отбор. Сега вече напълно съм убеден, че те са жалки и продажни и, че са готови дори майка си и баща си да подменят за пари. ЖАЛКО!!!!!!!!
Eminem написа:Заради ЦСКА никой нищо не знае какво ще става. Каква ще е бройката на отборите, какъв формат, програма, не се знае и какво ще става в Б и В група. И това ми било професионален футбол......
Що заради ЦСКА!?Не ЦСКА определя правилата във футбола в България!Ние сме без професионален статут,значи В група или каквото пише там правилника!Това,че ГГ(според медиите) ТЪРСИ начин за по-големи печалби премествайки Литекс в София,не означава че ЦСКА пречи!Ние си седиме кротко във В група и като му дойде времето ще се подготвяме!
- Megatron_69
- Контакти:
Avanti_Ragazzi написа:Бъди спокоен, другата седмица официално ще се обвяват две неща! Че Литекс се прекръства на ЦСКА и че Тодор Батков прехвърля акциите си на Иво Тонев, които пък от своя страна ще има много стабилен финансов гръб зад себе си!
И всички ще си плеснем с ръце и ще се прегърнем, правещи се на ни лук яли, ни лук мирисали, колкото и да вони на мърша около нас! А Бат Боко ще е най-доволен от целата работа преди изборите. Няма кои вече да мрънкат и реват в тая държава. И като започнат едни титли, едни купи, едни пробиви в ШЛ и ЛЕ, та да ти се завърти главата заеби!
За съжаление живеем в държава пълна с овце и на никой няма да му пречи това!
Абсолютно си прав.Ако Литекс стане ЦСКА,никой няма да допусне вашият отбор да остане в моментното си жалко състояние.Така че малко или много двете неща са свързани.Тиквата иска да балансира,избори идват....

Последна промяна от Megatron_69 на 19 юни 2015 12:27, променено общо 1 път.
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
Лошото е отвсякъде намирисва на политика и предстоящите избори наесен. Много гадно. Всички знаят, че ГГ и ВБ са активни помагачи на една партия и е странна цялата ситуация с ЦСКА в момента
Последна промяна от bobo_13 на 19 юни 2015 12:23, променено общо 2 пъти.
Интериорни врати - Врати хармоника
BRF написа:Eminem написа:Заради ЦСКА никой нищо не знае какво ще става. Каква ще е бройката на отборите, какъв формат, програма, не се знае и какво ще става в Б и В група. И това ми било професионален футбол......
Що заради ЦСКА!?Не ЦСКА определя правилата във футбола в България!Ние сме без професионален статут,значи В група или каквото пише там правилника!Това,че ГГ(според медиите) ТЪРСИ начин за по-големи печалби премествайки Литекс в София,не означава че ЦСКА пречи!Ние си седиме кротко във В група и като му дойде времето ще се подготвяме!
БФС сега се чуди как да ви спасява задника.
plamak написа:Я не обиждай маймуните нищо, че тъкани и органи от прасета по пасват на човек. Какво сливане и обединение и колко цесеката още ще се пръкнат. Цяла България ги псуват заради нечестието им и те се размножават. Никой не бива да позволява един отбор, като Литекс с традиции и своя история с лека ръка да се затрива без съгласието на феновете и обществеността на Ловеч. Досега феновете на цска се тупаха в гърдите, че за тях цска е всичко на света и, че винаги ще бъдат верни до смърт, а когато отбора има действителна нужда от подкрепа те го предават и забравят и са готови да станат привърженици на Литекс, защото щял да се прекръсти в някакъв цска. Лично аз например никога не бих подкрепил друг отбор различен от ЛЕВСКИ, който би се прекръстил с това име. Закона позволява всеки който иска да си регистрира фирма, отбор и т.н. с което си иска име като прибави някакви цифри или нещо друго, но това не е същото. Феновете на цска щяха да си издигнат в очите ми ако бяха застанали зад отбора си и биха протестирали срещу друго цска от друг град и отбор. Сега вече напълно съм убеден, че те са жалки и продажни и, че са готови дори майка си и баща си да подменят за пари. ЖАЛКО!!!!!!!!
Срещу какво да протестираме бе морален фен на левскито?Кажи!ЦСКА е във В група!Протестирайте пред офисите на ГГ да не си мести отбора!
Eminem написа:BRF написа:Eminem написа:Заради ЦСКА никой нищо не знае какво ще става. Каква ще е бройката на отборите, какъв формат, програма, не се знае и какво ще става в Б и В група. И това ми било професионален футбол......
БФС сега се чуди как да ви спасява задника.
бфс не ни даде лиценз,а ако искаше да ни спаси задника щеше да ни даде!
BRF написа:Eminem написа:Заради ЦСКА никой нищо не знае какво ще става. Каква ще е бройката на отборите, какъв формат, програма, не се знае и какво ще става в Б и В група. И това ми било професионален футбол......
Защото не се събира Изпълкома. Изпълкома трябва да приеме програма и формат на А и Б група. И с цялата тази олелия около ЦСКА, ИЗпълкома все отлага събирането си. Трябваше преди 2 седмици да се събере, миналата, тази....те останаха 3 седмици до старта на шампионата никой още не знае къде ще играе.
Интериорни врати - Врати хармоника