До Томислав Русев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: До Томислав Русев

Мнениеот vaskonti » 30 авг 2012 15:09

Искам да попитам защо нонстоп търсите Стойчо с неговите оплаквания или Геориев, който очевидно няма нищо ново за казване, а не потърсите Димитър Борисов - да каже какъв точно му е проблемът? Преди 4 години, когато взеха лиценза на ЦСКА, Томов беше в ефир през 10 минути за по 40 минути, защо сега не потърсите Борисов и не му зададете конкретни въпроси, а не само общи такива за бъдещите му творчески планове? Попитайте го в прав текст смята ли, че умишлено тласка отбора към фалит и ако не смята така, защо? Припомнете му и изказването, че стига да се появи кандидат за ЦСКА, той е готов да продава!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ico88
Контакти:

Мнениеот ico88 » 31 авг 2012 00:39

имам едно предложение.не знам дали е възможно но все-пак ще ви го предложа.има ли начин в сайта там където текат мачовете от а група на живо да сложите един линк на който да слушаме мачовете по 90 минути.това би било добре особено сега когато не ги дават по телевизията.ето примерно миналия кръг левски поведе 2-0 срещу монтана и по радиото понеже бил решен половината второ полувреме предаваха само цска.а аз съм от левски и ме интересува какво става на мача и след 2-0.затова ако има начин така да го направите ако не за всички поне за по-известните отбори.така ще е удобно за всички който мач го интересува цъка на линка и си слуша целия мач .
„Жестокостта и омразата ще бъдат най-ценните ни добродетели, защото болшевизмът не е пансион за благородни девици. Децата трябва да присъстват на екзекуциите и да се радват на смъртта на неприятелите на пролетариата.“ – Ленин

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Мнениеот sixtynine » 03 сеп 2012 17:10

Абе, Томе.Не безплатни билети, ами да ни платят некой лев трябва, та да ходим да ги гледаме :lol: :lol: :lol:
Изображение

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 04 сеп 2012 18:09

Съгласен съм с твоя коментар за Бербатов днес.Всеки човек е свободен да прави своя избор защото живота си е негов.
Всички които го упрекват за действията и думите му ще подскочат като ужилени ако някой си позволи да им държи
сметка за действията думите и постъпките им.Само господ има право да съди! За мен Бербатов е свободен човек
с добри нрави.След Гунди това е най-интелегентния централен-нападател който България е имала.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 сеп 2012 13:19

Е, Томе, сега пак ли ще кажеш, че Борисов просто е свит човечец, който няма желание да говори по телефона и поради тази причина няма да го потърсите? Много лесно се примирявате понякога? Въобще направили ли сте опит да се свържете с него в последните 2-3 месеца?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 сеп 2012 13:58

Бербатов ви унижи, а ти/вие го защитаваш/те.

За какво я свика тази пресконференция ??! За да ви заяви, че ако не е той, нямали сте за какво да пишете и говорите ли ??!
За да ви заяви, че не му пука за вас, и си лягал и заспивал ??!
За да ви заяви, че не знаете нищо, че той си решавал и никой не можел да му казва къде да играе ?!

Адски грозно и надменно се държа, много е прав Румен Илиев, като написа, че едно време с нетърпение е ходил да си купува на "Плиска" вестници, за да прочете дали има нещо за него вътре, а сега звезделее и се прави на голямата работа.

Защо не се държи така в Англия ??! Там е по-нисък и от тревата с тамошните журналисти, а тук идва да си избива комплексите, които натрупва там.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 05 сеп 2012 17:50

Г-н Русев, преди няколко месеца от бфс също излезнаха с поредната си "стратегия за развитие на българският футбол", ако не сте забравил. Тогава искаха по 1 система да играят по-младите ни национални гарнитури и искаха и частните клубове да го прилагат и т.н. Вместо да го поканите да поговорите сериозно за бг футбол вие ми пускате тези глупости и после "не ми стигнало времето". Просто такива неща няма как да станат и ще се радваме като малки деца, ако направиме хиксче с Италия без силните им футболисти. Лек ден.

Потребителски аватар
mancho utd
Контакти:

До Томислав Русев

Мнениеот mancho utd » 08 сеп 2012 16:01

г-н Русев - Томе, извинявай че те наричам така, но те чувствам като мой приятел. До сега слушах отново в един сайт, няма значение кой, записа на последното предаване на спортното радио Гонг. През 2006г. ако не се лъжа тогава го слушах директно, пускам си го от време на време пак. Много ми е болно, че радиото го няма, вярно е че има Гонг по Дарик, ама не е същото. Ти тогава ни обеща, че пак ще има Спортно радио в България. Пиша си ей така, не знам дали изобщо ще го прочетеш .Само те моля, това което обеща навремето, ако имаш възможност - изпълни го.

Потребителски аватар
koccceee
Контакти:

Мнениеот koccceee » 08 сеп 2012 16:04

БЕЗ РАДИО ГОНГ ЕФИРА НЕ Е СЪЩИЯТ ДАНО ТОМЕТО ИЗМИСЛИ НЕЩО

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 08 сеп 2012 16:15

Ако зависеше само от него, мислите ли,че нямаше да го е направил досега? Повечето от нас си искат радио ГОНГ отново, но дали ще се случи, е съвсем друг въпрос.

Върни се в “Архив”