Примера дивизион Испания.Liga BBVA.2014/2015
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
sunscres92
- Контакти:
Re: Примера дивизион Испания.Liga BBVA.2014/2015
Леванте ли са слаби или Барселона са твърде силни и във формата на живота си?
sunscres92 написа:Леванте ли са слаби или Барселона са твърде силни и във формата на живота си?
По-скоро клони към второто
Messi-Neymar-Suarez са най-опасното трио в световен мащаб.
Развихриха се в точния момент от сезона и ако нещата продължават в този дух,то поне дубълът в Испания им е в кърпа вързан.
За Шампионската лига ще е доста по-трудно,защото към този момент има един по-силен(Байерн) и 2-3 като цяло равностойни на Барселона отбора,така че...там трябва и известна доза късмет.
По мое мнение - един измежду Реал и Барселона ще е на полуфинал,но кой по-точно,ще разберем след няколко месеца.
-
sunscres92
- Контакти:
smoothc написа:sunscres92 написа:Леванте ли са слаби или Барселона са твърде силни и във формата на живота си?
По-скоро клони към второто![]()
Messi-Neymar-Suarez са най-опасното трио в световен мащаб.
Развихриха се в точния момент от сезона и ако нещата продължават в този дух,то поне дубълът в Испания им е в кърпа вързан.
Всеки мач им гледам, нищо не играят, сменям програмата за 5 минути, вкарват 2 гола.Товс е всеки път и днес си починах от тях, иначе ако задържат формата требълът не е толкова труден, въпреки че искам дс отпаднат още от Сити.
Колкото и да е непредвидима Шампионската лига през този сезон,аз все пак си оставам на първоначалното мнение,че на полуфиналите ще има единиспански,един английски,Байерн Мюнхен и един измежду Ювентус/ПСЖ.
Много приятно второ полувреме от Райко, изнендаха ме.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

smoothc написа:По мое мнение - един измежду Реал и Барселона ще е на полуфинал,но кой по-точно,ще разберем след няколко месеца.
Защо не и двата отбора да са на 1/2 финал? Според мен, именно това ще се случи.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- barca4ever
- Контакти:
sapio0o написа:smoothc написа:По мое мнение - един измежду Реал и Барселона ще е на полуфинал,но кой по-точно,ще разберем след няколко месеца.
Аз мисля, че е време да видим Ел Класико на финал в ШЛ.
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
- Los Che
- Контакти:
Основна заслуга играчите на АМ да не се почустват зле след загубата от Vigo има пом. треньора Mono, който на почивката изтичал до близката аптека и снабдил всички титуляри с флакон lubricante vaselina.
--
На адрес Paseo Virgen del Puerto 67 28005 Madrid може да изпращате Вашите съболезнователни телеграми.
-------------
Вече са пристигнали няколко. Ето първата с подател Avenida de Arístides Maillol 08028 Barcelona с текст:
[center]Не сте сами.[/center]
Въпреки процентите за владеене на топката вариращи от 82 - 12 до 68-32 е получен и ободрителен текст от големия Kubrat Pulev:
[center]Бяхме равностойни! Продължаваме напред.[/center]
--
На адрес Paseo Virgen del Puerto 67 28005 Madrid може да изпращате Вашите съболезнователни телеграми.
-------------
Вече са пристигнали няколко. Ето първата с подател Avenida de Arístides Maillol 08028 Barcelona с текст:
[center]Не сте сами.[/center]
Въпреки процентите за владеене на топката вариращи от 82 - 12 до 68-32 е получен и ободрителен текст от големия Kubrat Pulev:
[center]Бяхме равностойни! Продължаваме напред.[/center]
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Втори пореден испански финал!?
No way
От всички отбори Байерн Мюнхен е с най-големи шансове за финал.
В периода 2008-2011 - Манчестър Юнайтед игра 3 финала в турнира.
Байерн Мюнхен към този момент е със сигурност равностоен на Манчестър Юнайтед(от 2007-2009),което означава че с нужната мотивация и поука от грешките,...Байерн Мюнхен отново ще бъде на финал.
Пеп Гуардиола е перфекционист и в интерес на истината трябва да се случи някакво чудо,че Баварците да не играят финал в Берлин.
No way
От всички отбори Байерн Мюнхен е с най-големи шансове за финал.
В периода 2008-2011 - Манчестър Юнайтед игра 3 финала в турнира.
Байерн Мюнхен към този момент е със сигурност равностоен на Манчестър Юнайтед(от 2007-2009),което означава че с нужната мотивация и поука от грешките,...Байерн Мюнхен отново ще бъде на финал.
Пеп Гуардиола е перфекционист и в интерес на истината трябва да се случи някакво чудо,че Баварците да не играят финал в Берлин.
-
sunscres92
- Контакти:
barca4ever написа:sapio0o написа:smoothc написа:По мое мнение - един измежду Реал и Барселона ще е на полуфинал,но кой по-точно,ще разберем след няколко месеца.
Аз мисля, че е време да видим Ел Класико на финал в ШЛ.
Вече и късмет трябва да се има, за да се избегнат 2-та отбора на полуфинал.Но според мен единият, към момента Реал ще си тръгне по-рано от турнира.