Селекцията на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

hegemon
Контакти:

Re: Селекцията на Левски

Мнениеот hegemon » 12 юли 2009 05:57

за поредна година никаква селекция , връщат Топузаков и Бардон..... , за какво са ни ...при положение че имаме Дарко и Генев ..Дарко с Гаджев са ни най добрите играчи миналият сезон , а сега малоумника слага Дарко опорен халф за да играе Бардон ...този човек в час ли е въобще!!! Кокал, защо просто не си тръгнеш? Защо искаш семейството ти да понася тези псувни? Все едно Бардон премина "пробен период" Или пък някой друг от новопривлечените "звезди"...

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 12 юли 2009 09:40

sedem_!_dva написа:
futbolqga написа:Според мен Батков умишлено изчака да види какво ще направим в първия кръг и при доста успешна игра и добър жребии според мен ще има нов нападател в Левски ...

В кой първи кръг бе пич... :? За ШЛ ли това, с/у Санта Жулия ли са там кви са, кво има да чака този мач, той би трябвало да му е ясен, а новите играчи, които не взехме да се обиграват, та то са ясни и потенциалните съперници за следващите кръгове, в третия най-силния отбор е Залцбург, който съм сигурен на 100 %, че не можем да елеминираме, а ако стигнем 4-ти кръг потенциалните съперници са Макаби Хайфа, Динамо Загреб, Цюрих, Висла и БАТЕ... ами с треньор Велев и без 3-4 класни играчи на всяка позиция, които ако помните ни ги обещаваха след края на първенството няма как да влезнем в групите... лично мое виждане и очакване.

Незнам ... просто не ми се вярва Батков да е толкова тъп да изпусне 20 милиона като с 2-3 милиона може да си ги осигури

Потребителски аватар
Силвър
Контакти:

Мнениеот Силвър » 12 юли 2009 10:58

futbolqga написа:Според мен Батков умишлено изчака да види какво ще направим в първия кръг и при доста успешна игра и добър жребии според мен ще има нов нападател в Левски ...

Ta нали точно с добрата игра ще се оправдае , че виждаш ли имаме прекрасен състав..... Айде моля те недей отново с тези хитри изказвания брат :idea: Бактов така говореше и за прехваления Асус - тогава пари не му се даваха - сега защо поне не взема някой свободен - отговорът никой не го знае ! Историята с Жоб беше пълен автогол - изложихме се пред Европа и у нас , и това сами си го направихме - пълна пародия ! Колкото по-бързо паднем , толкова по-добре за Левски като отбор :!:

П.п за да не си мислят някои че поправям поста за да изтрия последното изречение - да се чете : Колкото по-бързо сменим Кокала и Борето , толкова по-добре за Левски ;) Твай ! Казах ! Пийте братя и се наливайте света юлия я газим и без тренер !
Последна промяна от Силвър на 12 юли 2009 11:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 12 юли 2009 11:20

Знаех си,че ще се стигне до тук и ще има такива индивиди...Да искаш Левски да падне :|
110 години любов!

Потребителски аватар
Силвър
Контакти:

Мнениеот Силвър » 12 юли 2009 11:27

Знаех си , че някой индивид ще ми перефразира поста - ПОКАЖИ МИ КЪДЕ СЪМ ПИСАЛ , ЧЕ ИСКАМ ДА ПАДНЕМ ? Казах , че ще е по-добре за нас като отбор да паднем - а и ако си малко реалист , ще видиш , че след Света Юлия отборите не са леваци , и с наще 10 пропуска на мач няма как да ги бием ! Пусто секви спецове тука ....

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 12 юли 2009 12:51

И по какъв начин отпадане от АНДОРСКИ отбор може да бъде полезно? За самочуствието на играчите? Или това на феновете?
110 години любов!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 12 юли 2009 13:35

groti написа:И по какъв начин отпадане от АНДОРСКИ отбор може да бъде полезно? За самочуствието на играчите? Или това на феновете?

Предполагам, че има предвид, че ако отпаднем вероятно Велев и Борето ще се махнат, а може би покрай тях и Батков.Все пак определено не подкрепям мнението му ...

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 12 юли 2009 14:16

futbolqga написа:
groti написа:И по какъв начин отпадане от АНДОРСКИ отбор може да бъде полезно? За самочуствието на играчите? Или това на феновете?

Предполагам, че има предвид, че ако отпаднем вероятно Велев и Борето ще се махнат, а може би покрай тях и Батков.Все пак определено не подкрепям мнението му ...

Велев и Борето и да бият може да бъдат махнати след 2,3 месеца...година. Може пък и да се докажат способни.При всички положения,ако са неспособни това ще им е последния сезон.
Загуба от такъв отбор ще ни вреди с години напред.
110 години любов!

Потребителски аватар
Силвър
Контакти:

Мнениеот Силвър » 12 юли 2009 14:43

АУ НЕ .... Нито 1 от вас 2мата не ме разбра ..... да отбележа :
а и ако си малко реалист , ще видиш , че след Света Юлия отборите не са леваци , и с наще 10 пропуска на мач няма как да ги бием !
И по-точно да наблегна на СЛЕД !!!!! Явно четете избирателно другари ;) Света Юлия я газим - въпросът е какво правим след това ? Там няма да ни чакат аматьори , пътуващи 40 часа :) Точно това имах впредвит !

futbolqga написа:

Батков няма да се махне - бъди сигурен... На Борето съм му лично фен и нямам нищо против него , но поста който заема не е за него ;) Не му е там мястото ! Имам впредвит , че ще махнем Джеймс ДЪ БОУН ! ( вече на мойте почнах да тълкувам моите думи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

groti написа:Велев и Борето и да бият може да бъдат махнати след 2,3 месеца...година. Може пък и да се докажат способни.При всички положения,ако са неспособни това ще им е последния сезон.
Загуба от такъв отбор ще ни вреди с години напред.

Видях как ги махнаха при двубоя с Локо София ! Вярно тогава щеше да е огромна грешка да бъдат махнати точно в заключителната част , и да отбележа тогава бях против уволнението им ! Трябваше Кокала да напусне сам след като спечели титлата ако имаше малко чест и доблест - сега ще си я караме с него и новия сезон ! треньор се уволнява в края на сезона или при много ниски резултати - надали ще сме по-слаби от миналия сезон - така че..... !

Та надявам се вече ме разбрахте или още трябва да обяснявам :mrgreen:

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 12 юли 2009 15:51

Доста интересна информация, дано да е вярна:

След провала в преговорите с камерунския национал Жозеф - Дезире Жоб Левски се е прицелил в нов звезден футболист, който да помогне на сините в борбата им за участие в групите на Шампионска лига. За целта ръководството на тима от "Герена" е стартирало преговори едновременно с трима нападатели, научи Спортал.bg. На този етап обаче имената на набелязаните играчи се пазят в строга тайна, тъй като разговорите са в твърде начален стадии и за пари още не е говорено. Единственото нещо, което е известно е, че и тримата разполагат с впечатляващи визитки и се доближават до класата на Жоб. От "Герена" изтече информация, че собственикът на клуба Тодор Батков този път е твърдо решен да привлече класен футболист, като е готов да изпълни личните му финансови претенции, стига само Емил Велев да го иска в отбора.

Върни се в “Архив”