Blue1914 написа:Очевидно в момента около ЦСКА няма кой да извади някаква по-значима сума за по-бързото финансово стабилизиране на клуба. При това положение ситуацията става доста незавидна. Да видим Томов и компания докъде ще я добутат... Сякаш имат някакви идеи за относителна финансова стабилност и независимост на ЦСКА. Дано да се окажат изпълними- би било много добре за българския футбол като цяло такъв модел да проработи.
Първата задача с повишена трудност пред новите собственици е да намерят активи за милиони левове, с които да освободят имотите на Титан- както явно е било по договор. Ако успеят с това начинание ще загатнат за доста сериозен потенциал да изкарат червените петолъчки от кризата. Да видим...
Може да не си фен на ЦСКА, но помисли за твоя отбор!
И дано помислят някой армейци за това което написах ---------------------
Да те питам в твоето семейство,разбира се ако си пълнолетен :
Кой вади парите и плаща сметките?????
Предполагам си ти !!!
В семейството на ЦСКА да приемем , че има 500 000 фена или на кратко казано "члена" на червеното семейство .
Ако ти и още 10-20 човека се грижат за това семейство, а другите само искат и плюят за всяко нещо и с нищо не допринасят в т'ва семейство да има хляб, ти какво ще направиш ????
Или ще кажеш той си е избрал този път.
Ами ако този дето тегли цялата каруца, беше казал: братя оправяйте се преди 5 ГОДИНИ когато мен ме и нашето сем. ни смазаха ВИЕ ме правихте на какъв ли не и ме плюехте и удряхте аз си поех УДАРА, а Вие като слепци (прости кауни) не разбрахте, че това е сценарии.
И какво излиза , че истинските ЦСКА-ри са малко, много малко. Пълнежа е едни хора дето искат а нищо, НИЩО не дават.
Прескачат огради, за да не плащат билети; Ревът че билетите им били скъпи цели 5-7 лв. ама ТЕ ИСКАТ ЩОТО НОСИЛИ ШАЛЧЕТАТА ОТ КАТО СА СЕ РОДИЛИ ИЗПЛЕТЕНИ ОТ НЯКОЯ БАБА.
Който иска ЦСКА да просперира трябва да дава от себе си. Защото този театър е не само кеф, забава, адреналин, излизане от ежедневието и прочие и прочие, а е
ЛЮБОВ......
Така ,че ако искате този отбор да се вдигне от бездната е ваш ред да дърпате въжето на ГОРЕ, ако ли не плюйте това е най-лесното, ама кеф, забава, адреналин, излизане от ежедневието и ...........ЛЮБОВ...... Няма да видиш.......!?!?!?!??!?!?!?!?!!?
Така, че сега е момента да се подкрепи идеята.
Според мен Томов е дошъл в клуба да направи това, което не му позволиха да направи преди 5 години.
Но за това почнете да дърпате и Вие за да станат нещата истински и присъщи за тази слава наречена ЦСКА София