Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Bombardier

Re: "Титан" иска да се върне в ЦСКА

Мнениеот Bombardier » 30 сеп 2013 19:09

Blue1914 написа:Очевидно в момента около ЦСКА няма кой да извади някаква по-значима сума за по-бързото финансово стабилизиране на клуба. При това положение ситуацията става доста незавидна. Да видим Томов и компания докъде ще я добутат... Сякаш имат някакви идеи за относителна финансова стабилност и независимост на ЦСКА. Дано да се окажат изпълними- би било много добре за българския футбол като цяло такъв модел да проработи.

Първата задача с повишена трудност пред новите собственици е да намерят активи за милиони левове, с които да освободят имотите на Титан- както явно е било по договор. Ако успеят с това начинание ще загатнат за доста сериозен потенциал да изкарат червените петолъчки от кризата. Да видим...

Адмирирам мнения като твоето, но ЗАПОМНЕТЕ ЕДНО: ЦСКА има на гърдите и в емблемата ЗВЕЗДА..не петолъчка

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 сеп 2013 19:10

Blue1914 написа: Сякаш имат някакви идеи за относителна финансова стабилност и независимост на ЦСКА. Дано да се окажат изпълними- би било много добре за българския футбол като цяло такъв модел да проработи.

Имат шикалки :lol: :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 30 сеп 2013 19:21

Tommi написа:
Blue1914 написа: Сякаш имат някакви идеи за относителна финансова стабилност и независимост на ЦСКА. Дано да се окажат изпълними- би било много добре за българския футбол като цяло такъв модел да проработи.

Е... имат идеите на всеки средностатистически фен, че любимият клуб, при правилно и умно управление, може да го кара и на едните спонсори, телевизионни права, трансфери, народната любов, историята и традициите... Не е кой знае какъв връх в световния мениджмънт и маркетинг... :mrgreen: Въпреки че, както на всички ни е известно, всите футболни фенове сме професори по Всичкология. :mrgreen: :lol:

Бомбардир, и червената петолъчката е звезда- "малка червена звезда", както се пееше в една песничка. :mrgreen:

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 30 сеп 2013 19:24

Blue1914 написа:
Tommi написа:

Е... имат идеите на всеки средностатистически фен, че любимият клуб, при правилно и умно управление, може да го кара и на едните спонсори, телевизионни права, трансфери, народната любов, историята и традициите... Не е кой знае какъв връх в световния мениджмънт и маркетинг... :mrgreen: Въпреки че, както на всички ни е известно, всите футболни фенове сме професори по Всичкология. :mrgreen: :lol:

Бомбардир, и червената петолъчката е звезда- "малка червена звезда", както се пееше в една песничка. :mrgreen:

Днес има промоция. :mrgreen: , за Вас са три и са като тръни в очите 8-) Ви

Потребителски аватар
Тостао
Контакти:

Мнениеот Тостао » 30 сеп 2013 20:14

pampi написа:"Титан" искали, много важно..., ми то и аз исках Анджелина да не си реже циците, ама пита ли ме някой, кръцна ги жената и това е, здравето е по-важно от кефа на воайорите... 8-)

Ако си имал договор с нея да не ги "кръцва" щеше да доставиш радост на голяма част от мъжете , ама уви нямаш договор :lol:
moderatè souse
БАНВАНЕТО Е МОДЕРНА РАЗНОВИДНОСТ БОЛШЕВИЗЪМ

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 30 сеп 2013 20:21

Gretna написа:Дано само го закрият този отбор след мача с Левски. Последният мач от дербито наближава, а когато свърши, то дербито ще остане в историята и ще го помним ние, докато умрем а нашите деца само ще си го представят.

След нова година ЦСКА няма да съществува. Не съм пророк, не съм гадател, нямам и кристална топка. Това което се отложи временно не може да бъде изкоренено. Не може да ядеш и да пиеш 6-7 години и просто да станеш от масата да се поклониш и да си излезеш от ресторанта все едно само си гледал вратните пържоли и каните с вино. Не може и дори и тук в пропадналата България в ресторанта трябва да си плащаш. Не може 37 човека да са си купили акции на "най-великият" клуб. Тридесет и седем човека. Къде са милионите привърженици. На село? Не? На село хора не останаха. Тук са. Около нас. Слухтят, оглежда се плахо, шепнат си -Ще се спасим ли? - Ще ни има ли? -Ще бъде ли ЦСКА? Това се чува ако се заслушаш упорито. Животът на хората е мизерен, не на всички хора, само на тези в Африка, половин Азия, Централна и Латинска Америка и ........................... и България. Мизерен живот изпълнен с мръсният въздух на още по-мръсните градове, издишан от старите и мизерни коли-боклуци на "боговете от запад", с мизерна храна в хладилниците, която кучетата подминават въпреки, че умират от глад. Мизерен живот с мизерно зрелище в нашият случай мизерен футбол. Кой човек потънал в тази мизерия ще извади 100 лв. и ще ги хвърли неглиже в мизерната каца на любимият но мизерен отбор? Кой човек ще отдели от мизерният залък на нещастното си дете за да го даде на тях? Кой? 37 вече го направиха. Кой са те? Със сигурност каймака. Със сигурност не са от 6 000 000 мизерни човечета живеещи някъде в киреча на Европа. Да, в Европа живеят, но са мизерни като неуки африканци чакащи някой самолет да им хвърли нещо за кльопане защото откакто са се родили друго не знаят. Питайте ги от къде идва храната и всички ще вдигнат показалец към небето. Виновни ли са? И да, и не, но повече не отколкото да. Ние виновни ли сме, че живеем като тях? И не и да но със сигурност повече ДА, защото седим и гледаме, хилим се и се мазним на началника, а когато той реши да ни еб. , ние се навеждаме стискаме зъби, скриваме честа си някъде на тъмно и чакаме да свърши, а като свърши, правим компресче със смрадлика, боли ни ден два и после пак си седим и гледаме как еб.т другите, хилим се и се мазним на началника, докато отново не дойде нашият ред. Тук е моментът да спомена, че народ на който най-голямото умотворение е "не е виновен този който яде баницата а този който му я дава" не заслужава да бъде девствен.

А за ЦСКА, да го затварят. Да затварят всичко. И държавата да затварят и който се нарече Българин да го наказват с обществен укор и хиляди плюнки. Колкото горди са били нашите предци, толкова мизерни сме ние. Явно никой не обича гордите народи и рано или късно онези големите ги смачкват и ги правят ненужни, неспособни, скопени евнуси. Жалко за всички усилия които някога някой е влагал за тази държава. Жалко за стотиците хиляди животи дадени на вятъра. Жалко. Сега темата е ЦСКА, но тя е само част от целият роман на който краят му е тъжен. Роман за живота на една един народ, роден преди хиляди години и умрял в наши дни, потънал в мизерия и то не материална а духовна. Духовни евнуси, педали, мъже-лигльовци, жени фолк певици напълнени с килограми силикон, като пуйката на онези извратеняци зад океана, заради които целият свят заприлича на кофата зад ресторанта за бургери.

Стана ми гадно, че написах това по-горе. Простете ако сте го прочели. И аз като вас, само си пиша, защото от малък ме учат, че да си лъв е срамно а да си педал престижно.

А за ЦСКА. Да го затварят и нека да почива в мир. Този отбор никога повече няма да има духа на старият ЦСКА защото играчите вече не са лъвовете от преди и никога няма да бъдат. Това се отнася за всички родни отбори. Нека си спомняме победи над Барселона, Аякс, Ливърпул, Щутгард, Нотингам, Байерн Мюнхен ................................................

Доста истини си казал, доста....
Но в какво да вярваме? В какво?
Като закрият ЦСКА те няма да мирясат, ще изядат всичко и всички - приятели, близки ...
И к'во да правим...... да им се дадем. Да да се дадем, на самоизяждащия се червей.
Революцията ще дойде, ще я роди времето и тези червей, тези дето се самоизяждат и изяждат и любовта..
Но все още има личности, личности дето се защитават от тези червей, до последен крак, докато има любов, морал....
Аз няма да се дам на червей, на глисти, ще бъда до тях и ще се опитам да ги дам на глистите, на да се самоизядат, ако до тогава не са ме изяли тези глисти, червей, БОКЛУЦИ!
Но вярвам в доброто, вярвам, защото само това ми остава, остава докато издъхна.
До последно ще вярвам и ще пея САМО ЦСКА ЗАВИНАГИ !!!
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО
[/center]

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 30 сеп 2013 20:49

Blue1914 написа:Очевидно в момента около ЦСКА няма кой да извади някаква по-значима сума за по-бързото финансово стабилизиране на клуба. При това положение ситуацията става доста незавидна. Да видим Томов и компания докъде ще я добутат... Сякаш имат някакви идеи за относителна финансова стабилност и независимост на ЦСКА. Дано да се окажат изпълними- би било много добре за българския футбол като цяло такъв модел да проработи.

Първата задача с повишена трудност пред новите собственици е да намерят активи за милиони левове, с които да освободят имотите на Титан- както явно е било по договор. Ако успеят с това начинание ще загатнат за доста сериозен потенциал да изкарат червените петолъчки от кризата. Да видим...

Може да не си фен на ЦСКА, но помисли за твоя отбор!

И дано помислят някой армейци за това което написах ---------------------

Да те питам в твоето семейство,разбира се ако си пълнолетен :
Кой вади парите и плаща сметките?????
Предполагам си ти !!!

В семейството на ЦСКА да приемем , че има 500 000 фена или на кратко казано "члена" на червеното семейство .
Ако ти и още 10-20 човека се грижат за това семейство, а другите само искат и плюят за всяко нещо и с нищо не допринасят в т'ва семейство да има хляб, ти какво ще направиш ????
Или ще кажеш той си е избрал този път.
Ами ако този дето тегли цялата каруца, беше казал: братя оправяйте се преди 5 ГОДИНИ когато мен ме и нашето сем. ни смазаха ВИЕ ме правихте на какъв ли не и ме плюехте и удряхте аз си поех УДАРА, а Вие като слепци (прости кауни) не разбрахте, че това е сценарии.

И какво излиза , че истинските ЦСКА-ри са малко, много малко. Пълнежа е едни хора дето искат а нищо, НИЩО не дават.
Прескачат огради, за да не плащат билети; Ревът че билетите им били скъпи цели 5-7 лв. ама ТЕ ИСКАТ ЩОТО НОСИЛИ ШАЛЧЕТАТА ОТ КАТО СА СЕ РОДИЛИ ИЗПЛЕТЕНИ ОТ НЯКОЯ БАБА.
Който иска ЦСКА да просперира трябва да дава от себе си. Защото този театър е не само кеф, забава, адреналин, излизане от ежедневието и прочие и прочие, а е
ЛЮБОВ......
Така ,че ако искате този отбор да се вдигне от бездната е ваш ред да дърпате въжето на ГОРЕ, ако ли не плюйте това е най-лесното, ама кеф, забава, адреналин, излизане от ежедневието и ...........ЛЮБОВ...... Няма да видиш.......!?!?!?!??!?!?!?!?!!?

Така, че сега е момента да се подкрепи идеята.
Според мен Томов е дошъл в клуба да направи това, което не му позволиха да направи преди 5 години.
Но за това почнете да дърпате и Вие за да станат нещата истински и присъщи за тази слава наречена ЦСКА София
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО
[/center]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 30 сеп 2013 21:22

Ако Сашо и Апашо не плащат защо да не се върне Титан ?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
mad butcher
Контакти:

Мнениеот mad butcher » 30 сеп 2013 21:31

Gretna написа:Дано само го закрият този отбор след мача с Левски. Последният мач от дербито наближава, а когато свърши, то дербито ще остане в историята и ще го помним ние, докато умрем а нашите деца само ще си го представят.

След нова година ЦСКА няма да съществува. Не съм пророк, не съм гадател, нямам и кристална топка. Това което се отложи временно не може да бъде изкоренено. Не може да ядеш и да пиеш 6-7 години и просто да станеш от масата да се поклониш и да си излезеш от ресторанта все едно само си гледал вратните пържоли и каните с вино. Не може и дори и тук в пропадналата България в ресторанта трябва да си плащаш. Не може 37 човека да са си купили акции на "най-великият" клуб. Тридесет и седем човека. Къде са милионите привърженици. На село? Не? На село хора не останаха. Тук са. Около нас. Слухтят, оглежда се плахо, шепнат си -Ще се спасим ли? - Ще ни има ли? -Ще бъде ли ЦСКА? Това се чува ако се заслушаш упорито. Животът на хората е мизерен, не на всички хора, само на тези в Африка, половин Азия, Централна и Латинска Америка и ........................... и България. Мизерен живот изпълнен с мръсният въздух на още по-мръсните градове, издишан от старите и мизерни коли-боклуци на "боговете от запад", с мизерна храна в хладилниците, която кучетата подминават въпреки, че умират от глад. Мизерен живот с мизерно зрелище в нашият случай мизерен футбол. Кой човек потънал в тази мизерия ще извади 100 лв. и ще ги хвърли неглиже в мизерната каца на любимият но мизерен отбор? Кой човек ще отдели от мизерният залък на нещастното си дете за да го даде на тях? Кой? 37 вече го направиха. Кой са те? Със сигурност каймака. Със сигурност не са от 6 000 000 мизерни човечета живеещи някъде в киреча на Европа. Да, в Европа живеят, но са мизерни като неуки африканци чакащи някой самолет да им хвърли нещо за кльопане защото откакто са се родили друго не знаят. Питайте ги от къде идва храната и всички ще вдигнат показалец към небето. Виновни ли са? И да, и не, но повече не отколкото да. Ние виновни ли сме, че живеем като тях? И не и да но със сигурност повече ДА, защото седим и гледаме, хилим се и се мазним на началника, а когато той реши да ни еб. , ние се навеждаме стискаме зъби, скриваме честа си някъде на тъмно и чакаме да свърши, а като свърши, правим компресче със смрадлика, боли ни ден два и после пак си седим и гледаме как еб.т другите, хилим се и се мазним на началника, докато отново не дойде нашият ред. Тук е моментът да спомена, че народ на който най-голямото умотворение е "не е виновен този който яде баницата а този който му я дава" не заслужава да бъде девствен.

А за ЦСКА, да го затварят. Да затварят всичко. И държавата да затварят и който се нарече Българин да го наказват с обществен укор и хиляди плюнки. Колкото горди са били нашите предци, толкова мизерни сме ние. Явно никой не обича гордите народи и рано или късно онези големите ги смачкват и ги правят ненужни, неспособни, скопени евнуси. Жалко за всички усилия които някога някой е влагал за тази държава. Жалко за стотиците хиляди животи дадени на вятъра. Жалко. Сега темата е ЦСКА, но тя е само част от целият роман на който краят му е тъжен. Роман за живота на една един народ, роден преди хиляди години и умрял в наши дни, потънал в мизерия и то не материална а духовна. Духовни евнуси, педали, мъже-лигльовци, жени фолк певици напълнени с килограми силикон, като пуйката на онези извратеняци зад океана, заради които целият свят заприлича на кофата зад ресторанта за бургери.

Стана ми гадно, че написах това по-горе. Простете ако сте го прочели. И аз като вас, само си пиша, защото от малък ме учат, че да си лъв е срамно а да си педал престижно.

А за ЦСКА. Да го затварят и нека да почива в мир. Този отбор никога повече няма да има духа на старият ЦСКА защото играчите вече не са лъвовете от преди и никога няма да бъдат. Това се отнася за всички родни отбори. Нека си спомняме победи над Барселона, Аякс, Ливърпул, Щутгард, Нотингам, Байерн Мюнхен ................................................

Браво бе Copy paste ;)
миле гърбавия на 12 Май 2012 07:54

Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 сеп 2013 22:14

Tommi написа:Дано да не се случи! Сашо Томов трябва да остане и да оправи червените, както само той си знае. :mrgreen:

Да взима пример Сашо от Батков и Насето тогава,щом ще ни оправя! 8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Архив”