какво съм изпуснал до тук, че бях на работа и сега сядам ? Гледам Левски пак пада ?
И един допълнителен въпрос: Има ли първи пред предварителен кръг ? Това го питам, за да знам може ли да се падне отбор на Левски-то, които отбора на народа да може да победи ?
Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Иртиш Павлодар - Левски София - 11.07.2013 / 16:00
Добре де поне Пелето да свали гащите и да се изсере на терена-поне ще ни дават по евроспорт-иначе нема да ни запомнат-а за следващата година ще наредат химически тоалетни около терена-щото знаят-падаме ли почваме да акаме по терена!!!
Айййййййййййй Канарииииииииииииииииииии
От форума да съберем отбор по-добре ще играеме,а тея взимат луди пари за тая игра ...
-
- Контакти:
Ахахахахахахахахаххахахахахахахахахахахаха закриваййййййййййййййййййййййййййй!
Погледнете го от добрата страна - поне ще махнат Митов
ама много късно, още след мача със Славия требваше да е пътник ама нали има "връзки" в клуба. Неможа ли да им каже че може да има 10 мин домакински натиск и да внимават повече, ама как да им даде такива наставления като той грам не разбира от футбол и тактика. Пусками 2-ма централни, и двата много тромави с нищо да не се допълват едни с друг. Тва само човек дет не разбира от футбол може да го направи.

За Месията Наско Сираков никой нищо не казва.
moras70 написа:Gretna написа:moras70 написа:Gretna написа:няма лошо да си оптимист,но виж играта....и съдията не е българин....
Доста подобни мачове съм гледал. От 2-0 до 2-2 или 2-3. Особено когато единият отбор е с ч.к. На това му се казва "тото". Не знам. Аз мачове рядко гледам и ако го правя е основно на живо. Но от тото разбирам, горе-долу.
Най-вероятно сега е мача да свърши 1.
Почти невероятно е да свърши Х
"Невъзможно" да стане 2-ка.
Колко "невъзможни" неща стават във футбола последните пет години.
Ще изчакаме и ще видим как ще завърши мача.
За да е 2-0 предполагам Левски не играе. Сега ще прочета в GONG LIVE какво се е случило. Не знам обаче Иртиш или там както се казват, колко много играят и дали гол за нас няма да се окаже "гипс" за тях. Не знам. Още 50 мин и ще знаем какво ще стане.
Red_Girl написа:fen-fen написа:Ох, не е хубаво така да се злорадства. Все пак български отбор играе. Нека да пожелаем успех и дано стане чудо, поне резила да не е голям!
Никакъв успех няма да им пожелая. А и да, ние поне се отървахме от Титан, ама те от Батков-НЕ. Вече освен Казанска афера се заформи и Казахстанска.
Моме,нали знаеш лафа "...от трън та на глог,че по-висок..."Та не се радвай от кой си се отървала и на кой си отишла,да не почнеш пак да виеш след месец-два!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

- santiliana
жалкото е, че каквото казвах- това се случва. Но бях обвиняван, че само "плювам" по Левски и ръководители, треньори и играчи...Просто казвах истината. От настоящият отбор дали има и 2-3 играчи, които да притежават умения и качества за Левски. Сбиротък , братлета- като от от трудовата борса...
п.п. Даниел Димов ни закопа по същия начин преди две години в Т ърнава.Което говори, че и той, както 99,9 % от играчите трябва да бъде натирен на момента от отбора...
п.п. Даниел Димов ни закопа по същия начин преди две години в Т ърнава.Което говори, че и той, както 99,9 % от играчите трябва да бъде натирен на момента от отбора...
Трябва да си МНОГО ТЪП ама МНОГО ТЪП за да вкараш Димов в линията на защитата.Този играч във всеки мач има 3 нарушения 2 от които са за червен картон.
След като ни го тури срещу Търнава-СЕГА ПАК.ТОВА Е АБСУРДНО!!!!
А този Силва според мен ако си намери работа като гръмоотвод или кол за домати-със сигурност ще е по-полезен.
Старокин и Везалов нема да ги коментирам защото възпитанието не ми позволява
След като ни го тури срещу Търнава-СЕГА ПАК.ТОВА Е АБСУРДНО!!!!
А този Силва според мен ако си намери работа като гръмоотвод или кол за домати-със сигурност ще е по-полезен.
Старокин и Везалов нема да ги коментирам защото възпитанието не ми позволява

с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes
https://www.facebook.com/fclevski/likes