Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?

Политическо назначение против интересите на страната
163
91%
Назначение гарантиращо интересите на страната
17
9%

Общо гласове: 180

styopa
Контакти:

Re: Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?

Мнениеот styopa » 14 юни 2013 23:42

bubka написа:
viali69 написа:
bubka написа:
Медийният олигарх Делян Пеевски е обект на две разработки, водени в Държавната агенция “Национална сигурност”

Сега същият този човек става директор на агенцията, която го е разследвала. :lol: :lol: Статията е доста интересна, има информация за най-различни далавери. Е това, ако ти се вижда нормално, няма какво да обяснявам повече. :(

Случайно да знаеш, че Станишев уволни Делян Пеевски именно заради тези преписки. А да си запознат, че Пеевски беше оневинен в съда по всички обвинения в тях ?
Вие гейберастите така и не разбрахте, че в една правова държава Съдът казва кой е престъпник и кой не е ! Съдът ! Българският съд ! А, не Цв.Цв или Боко !
Така, че Пеевски излезе от ситуацията чист като сълза. Напълно невинен !!!

:lol: :lol: :lol:
Чудя се само дали си наивен или си откровено тъп. То и доста мутри, за които всеки знае, че се занимават с наркотици, кражби, измами и т.н. са на свобода, минавали са през този български съд, който така величаеш и са определяни като "невинни", но реално съвсем не са такива.

Да.То той както си го приказва... утре като назначат Митьо Очите за шеф на БНБ ... няма проблем.Нали щом е на свобода значи е чист като момина сълза.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 юни 2013 23:49

....... само да си довърша мисълта - какво се получи в крайна сметка?
Гръмна една пушка в Парламента и остави след себе си следното:
- два политически трупа БСП ( техните симпатизанти могат да си дадат реална сметка кой им дърпа конците! ) и "националите" - за тях е повече от ясно, че са представители на най-древната професия ( макар и политическа)
- двама печеливши ДПС ( пак показаха на избирателите си кой кара влака) и отчасти ГЕРБ
- и един последен субект, на който за пореден път му святкат пред коравата кратуна червена лампичка - народа
... какво следва - времето ще покаже!

ПП: Аз лично се надявам най-после да се консолидира дясното пространство и да деде на хората реална алтернатива на клоуните в Парламента!
Вакъл Ваньо да си изрови от нафталина лентичката за глава от зимата на 96-97 и да вземе да се реабилитира пред нас!
Хайде, лека и да видим Орешака как ще аргументира номинацията си :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 юни 2013 23:56

viali69 написа:
Jürgen написа:
viali69 написа:Въпрос: Как се казваха предишните шефове на ДАНС за последните 10 години ?
Ако ми отговорите на този въпрос, ще повярвам, че тези протестиращи са загрижени за съдбата на службата и са притеснени от назначението на Делян Пеевски.
На кого му пука кой е шеф на ДАНС ? Досега знаели ли сте името на шефа на ДАНС ? Не, нали ?!

Знаеш ли какво означава ДАНС като институция :shock: :shock: :shock: ???

Знам. Това е модерното име на Държавна Сигурност ! :mrgreen:
Ама, я ми обясни тия бастуни там на протеста какво разбират от национална сигурност ?
Едно е да протестираш срещу това, че си получил висока сметка за ток, а съвсем друго е да протестираш срещу някакво назначение в сфера, от която разбираш точно толкова, колкото баба ми разбира от военна музика. :lol:
Убеден съм, че 99% от протестиращите разбират от национална сигурност точно толкова !

Какво има да разбираш от национална сигурност за да видиш, че избора бе наложен от олигархична групировка?
Запознат ли си с новите пълномощия на ДАНС? Вече не само събират инфо, а могат да задържат / арестуват/ и разпитват!
Предвид секретността на инфото с което работят нали се сещаш, че контрола (на хартия е от Парламента) реално ще е никакъв.
За тебе значи е ОК да се делегират подобни права на човек като Пеевски!
Нямам думи ..... Пази, Боже ......
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 14 юни 2013 23:58

Red_Neck написа:
ПП: Аз лично се надявам най-после да се консолидира дясното пространство и да деде на хората реална алтернатива на клоуните в Парламента!
Вакъл Ваньо да си изрови от нафталина лентичката за глава от зимата на 96-97 и да вземе да се реабилитира пред нас [/color][/b]

Един месец го няма в парламента и комунисти , и поганци лудуват.Кой му е крив на Бойко , че унищожи Синята коалиция!
Това си мислеха Фестан и Гейстан , че Бойко е самичък и ще му разкажат играта , но народът излезе да си брани Държавата. :)

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 14 юни 2013 23:58

W84me написа:Погледнете реално на нещата, абстрахирайки се от еуфорията. С какво Бойко Борисов и Цветанов са повече от Пеевски? Според мен Пеевски е доста по-интелигентен от пожарникаря.

Гледайки реално на нещата, ти лично ли познаваш Пеевски та си в състояние да го оцениш интелектуално?
Сигурно лично познаваш и Бойко Борисов и Цветанов...
Колко пъти си дискутирал с тях?
Ти сериозно ли ги говориш тези неща?
Националната сигурност в ръцете на ДПС - България в ръцете на Турция!
Я по-сериозно!

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 14 юни 2013 23:59

W84me написа:Погледнете реално на нещата, абстрахирайки се от еуфорията. С какво Бойко Борисов и Цветанов са повече от Пеевски? Според мен Пеевски е доста по-интелигентен от пожарникаря.

Абе, цел ден ти чета малоумните коментари и не спираш де ме изумяваш!!!Ако аз и още един от форума вземем по една много лъскава чиния и всеки от нас се изсере в нея и ти кажем да изядеш едната от чиниите, ти какво ще кажеш: "Избирам тази от дясно, защото повече ми харесва" :!:
П.П.- Да ви имам и промитите мозъци :|

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 юни 2013 00:02

ivaka написа:

Гледайки реално на нещата, ти лично ли познаваш Пеевски та си в състояние да го оцениш интелектуално?
Сигурно лично познаваш и Бойко Борисов и Цветанов...
Колко пъти си дискутирал с тях?
Ти сериозно ли ги говориш тези неща?
Националната сигурност в ръцете на ДПС - България в ръцете на Турция!
Я по-сериозно!

Пеевски не го познавам, но знам що за стока са Боко и Цвъко!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 юни 2013 00:03

emarkon написа:

Абе, цел ден ти чета малоумните коментари и не спираш де ме изумяваш!!!Ако аз и още един от форума вземем по една много лъскава чиния и всеки от нас се изсере в нея и ти кажем да изядеш едната от чиниите, ти какво ще кажеш: "Избирам тази от дясно, защото повече ми харесва" :!:

Ами не ги чети! Да те имам и олигофрена пропаднал!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 15 юни 2013 00:04

Направо не разбирам как имате очи да защитавате това свинеподобно същество, представляващо турска подлога...
И вие ли се идентифицирате с него?
Българи ли сте или еничари, или турски мекерета?
Просто спрете!
Има неща, които могат да се защитават и по тях да се полемизира, но това премина всички граници - ВСИЧКИ!
Това е национално предателство - разузнаването в ръцете на ДПС!!!
СТИГА, майка България е това, ЕЙ!
Ние сме потомци на ЛЕВСКИ и БОТЕВ, на БЕНКОВСКИ и ХАДЖИ ДИМИТЪР!!!
НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ, А ВИЕ?

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 15 юни 2013 00:05

W84me написа:
emarkon написа:

Ами не ги чети! Да те имам и олигофрена пропаднал!

Нещо много си се надъхал...или са те надъхали...това, което четем твоето мнение ли е или това на някоя политическа централа?

Върни се в “Архив”