Николай Митов - Фен Тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

didayyord
Контакти:

Re: В Левски май намериха заместник на Митов?

Мнениеот didayyord » 06 юли 2013 21:22

ПФК–ЛС–СФ1914 написа:Херо е най-добър варянт! Не можем да си позволим треньо от чужбина, Ники Митов не е промрнил почти нищо от последните два сезона, можеби само онзи стил дето играехме сякъш са ни пуснали балада. Но онзи ден като нападаха кво? Та те на моменти си пречеха в атаката. Но и аз не съм очквал някаква страхотна промяна, все пак това е същия отбор от миналия сезон. :roll:

Абе ей, хайде стига с тоя Херо бе. Хайде престанете да му се молите на тоя дръвник. Тоя се искара по-голям от Левски, хайде баста, не го искам. Вече дори не му съчувствам. Да си стои на морето, морския въздух добре си му се отразява.

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 06 юли 2013 21:30

Без име написа:Отдавна съм на мнение, че Люпко е правилния треньор за Левски! Дано се случи!
Въпреки преклонната си възраст, смятам, че ще е полезен!

За какво ще полезен, колега? Да го вградим в основите на стадиона за здравина ли!? То това се е правело на времето, ама с моми, не със сръбски старци.

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 06 юли 2013 21:36

Foreigner написа:
rabira4at написа:На мен след 2000-та година най много ми харесваше играта при Грозни,Рюдигер Абрамчик и Мъри.Някой от тях трябва да ни е треньор.

Само дето Грозни беше 98/99, а Абрамчик даже половин сезон не издържа.

Така е, но аз и до ден днешен не ога да разбера за какво го смениха Абрамчик.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 07 юли 2013 17:44

Stanislav_Ivanov написа:
molteni написа:
Stanislav_Ivanov написа:Боже,пак сменяме треньор след 1 мач ! Та той Митов,още няма загуба в редовното време и вие го изгонихте. :|

:) Ебати логиката...отбора е катастрофа ,но нали нямал загуба ! :lol: С такива експертни фенове.... :x

Добре,хайде да го сменим и да видим кой,ще дойде в момента.

Как кой, отговора е прост. Или Вили Вуцов, или Радко Достанич :mrgreen: 8-)
CHELSEA

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 07 юли 2013 19:41

Alex написа:
Jorkorazporko написа:Да не съм чул лоша дума за Ники Митов :evil: ! Единствения който носи радост в червените сърца последните месеци :lol: :mrgreen: !!! Шегата на страна, този синеок мушморок ще закопае тотално Левски с неадекватността си, затова сменяйте го ;)

Братле, Славия като ни вкараха (така де ние си вкарахме) и аз се радвах, щото иначе нямаше друг начин да го махнат тоя смешник.... и те пак го оставиха?!?!

Браво. Ти си истински левскар. Дай сега да почнем да падаме всеки мач подред докато не останат треньори и от няма накъде да вземем Фъргюсън.
...

Потребителски аватар
stn

Re: Николай Митов - Фен Тема

Мнениеот stn » 07 юли 2013 20:05

Какви тъпи хора има в тоя форум! Херо каза, че няма да ходи в "Левски" заради болестта си и защото му е нужно спокойствие. Някой да ви е карал да го молите за нещо?
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 07 юли 2013 21:53

Трудно ми е да повярвам, че в главите на повечето хора и журналисти се въртят само едни и същи треньори и то минали през Левски. В Европа има сигурно 8-10 треньора с отлична биография, всеки от които би приел да води Левски при условията, които му предложим. Просто никой не си прави труда да се свърже с някой от тях и да преговаря. Все пак на нас ни е необходим само един (а не 8 или 10) качествен треньор, който да ни води успешно дълги години.

На линия
Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 10 юли 2013 01:14

makedonski написа:Трудно ми е да повярвам, че в главите на повечето хора и журналисти се въртят само едни и същи треньори и то минали през Левски. В Европа има сигурно 8-10 треньора с отлична биография, всеки от които би приел да води Левски при условията, които му предложим. Просто никой не си прави труда да се свърже с някой от тях и да преговаря. Все пак на нас ни е необходим само един (а не 8 или 10) качествен треньор, който да ни води успешно дълги години.

+1

Защо ли?

Толкова грешки направихме със скъпоплатени чуждестранни играчи, голяма работа ако сбъркаме един-два пъти с чуждестранен треньор.

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 10 юли 2013 01:20

tiamat написа:
makedonski написа:Трудно ми е да повярвам, че в главите на повечето хора и журналисти се въртят само едни и същи треньори и то минали през Левски. В Европа има сигурно 8-10 треньора с отлична биография, всеки от които би приел да води Левски при условията, които му предложим. Просто никой не си прави труда да се свърже с някой от тях и да преговаря. Все пак на нас ни е необходим само един (а не 8 или 10) качествен треньор, който да ни води успешно дълги години.

+1

Защо ли?

Толкова грешки направихме със скъпоплатени чуждестранни играчи, голяма работа ако сбъркаме един-два пъти с чуждестранен треньор.

Ха-ха-ха... Кой добър европейски треньор ще дойде да работи за 6 хиляди лева на месец!? :lol:

На линия
Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 10 юли 2013 07:38

amstel_beer написа:
tiamat написа:

+1

Защо ли?

Ха-ха-ха... Кой добър европейски треньор ще дойде да работи за 6 хиляди лева на месец!? :lol:

Кой говори за 6000 на месец? Например треньор вместо Силва. Сигурен съм, че му плащат повече от 6000. Или ако не е достатъчно, треньор вместо Силва и Марсиньо, да речем. Сигурен съм, чев Европа има повече от 500 треньора дето са в пъти по-добри от последните, които имахме, и са на цената на въпросните Силва и Марсиньо. А може и да съм в грешка и да няма...

Върни се в “Архив”