Левски - Локо София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Левски - Локо София

Мнениеот ralka_levskarka » 13 апр 2013 22:21

Честита победа на всички ЛЕВСКАРИ! ;) Нуждаехме се точно от такава, достигната с много труд и усилия, не може да се отрече, че си имаше удари към вратата. Още първото полувреме можехме да си решим мача, но младока Илиев изпусна, нищо, дано се развие, има талант, но мисля, че беше малко наплашен, някак си бягаше от топката. Хареса ми, че имаше удари отдалеч, лично аз преброих 6,7 (може и повече да са били) плюс този на Силва, които си бяха опасни, особено на Гари, много жалко, че не успя да се разпише. Определено имаше разлика от мача с Монтана. Така, като гледам повторения- дузпата си е 100%- ва, не знам какво има толкова да и се коментира?! Защитника дори не игра с топката, честно на малоумни ли се правите? Червеният картон на Том и на Михелич са пресилени, но е ясно на Михелич защо беше даден, нещо като срещу Рамос в мача с Литекс, преди дербито точно, а сега преди мач за купата ;) За Бранеков - вие сериозно ли?! Та той можеше да счупи крака на Вутов, бе, влезе така сякаш не се интересува от здравето на противниковия футболист, вие мачове в Англия, Испания не гледате ли?! ТАМ какви се дават?! Започнете! Иначе Вутов много ми хареса, поздравления за Митов, че го пусна дори и при равен, сигурна съм, че ако беше Илиан щеше да пусне Ангелов :? . Йорданов за пореден път разочарова, всички други ми харесаха.

П.С. като гледате репортажа на Спортал, гледайте по- добре, има засада при гола на Локото ;)
Наздраве на всички и на тия дето ни мразят ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 апр 2013 22:26

Foreigner написа:От всичките коментари стигам до извода, че:
1. Съдията не даде засада на Локо-то, така че да изравнят за да може от Левски да се активизират и да заиграят по-добре.
2. Съдията изгони Михалич нарочно, понеже не играеше добре и само се пречкаше на активизираните левскари.
3. След като съдията е по-добър мотиватор и тактик от Митов е редно да стане треньор.

При гола на Бибишков нямаше засада, Димов мисля, я покри. Най-малкото са на една линия. Голът освен че беше много красив и напомни на Мюлдер да се върне към добрите си години, беше и абсолютно редовен.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 13 апр 2013 22:28

ralka_levskarka написа:Честита победа на всички ЛЕВСКАРИ! ;) Нуждаехме се точно от такава, достигната с много труд и усилия, не може да се отрече, че си имаше удари към вратата. Още първото полувреме можехме да си решим мача, но младока Илиев изпусна, нищо, дано се развие, има талант, но мисля, че беше малко наплашен, някак си бягаше от топката. Хареса ми, че имаше удари отдалеч, лично аз преброих 6,7 (може и повече да са били) плюс този на Силва, които си бяха опасни, особено на Гари, много жалко, че не успя да се разпише. Определено имаше разлика от мача с Монтана. Така, като гледам повторения- дузпата си е 100%- ва, не знам какво има толкова да и се коментира?! Защитника дори не игра с топката, честно на малоумни ли се правите? Червеният картон на Том и на Михелич са пресилени, но е ясно на Михелич защо беше даден, нещо като срещу Рамос в мача с Литекс, преди дербито точно, а сега преди мач за купата ;) За Бранеков - вие сериозно ли?! Та той можеше да счупи крака на Вутов, бе, влезе така сякаш не се интересува от здравето на противниковия футболист, вие мачове в Англия, Испания не гледате ли?! ТАМ какви се дават?! Започнете! Иначе Вутов много ми хареса, поздравления за Митов, че го пусна дори и при равен, сигурна съм, че ако беше Илиан щеше да пусне Ангелов :? . Йорданов за пореден път разочарова, всички други ми харесаха.

П.С. като гледате репортажа на Спортал, гледайте по- добре, има засада при гола на Локото ;)
Наздраве на всички и на тия дето ни мразят ;)

Доста добре казано, спести ми време да пиша.
Влизането на Бранеков беше ужасно, навсякъде това е червен картон. Помня на Компани срещу Юнайтед преди 1 сезон май, въпреки че игра за топката влезна по подобен начин с бутоните напред и му дадоха червен картон. И други примери могат да се дадат, но не ми се рови да търся.
За засада при гола на Локо Сф не се наемам да кажа категорично, но каквото и да отсъди не може да се вини толкова страничния, защото беше тънко положение както при гола на Ботев Пд в Стара Загора.
Тук като се даде 1-2 червени картона и веднага съдията подпрял Левски, ЦСКА и Лудогорец.
А, когато отидем в Европа или на мач на националния отбор и се чудим защо са ни показали директен червен картон. Ами, защото тук не им се дават и те си мислят, че и навън е така, но йок, там се показват.

П.С: Наздраве и на теб, Рали.

Obektiven1

Мнениеот Obektiven1 » 13 апр 2013 22:37

От репортажа на спортал се виждат следните неща : никаква дузпа с/у Карвальо,повежда си топката по-силно,защитника си пуска крака по-рано а черния се хвърля като умрял и дебелата пернишка мастия веднага надува свирката.Първия жълт картон на Том го няма във видеото и не се знае реален ли е или не,втория жълт картон си е реален.Удара с лакът на Михелич не е умишлен - следователно също не червен,а най-много жълт картон.При гола на Локомотив няма никаква засада,Даниел Димов покрива.Фаула на Бранеков с/у Вутов е груб,но дадеш директен червен картон за такова нарушение е престъпление,жълт картон - да,червен - в никакъв случай.Извод : при 11 на 11 без подпиране и тънки съдийски балтии Левски в този му ужасно слаб вид просто нямаше как да бие добре подредения от Кокала и играещ мъжки Локомотив :idea:
ЕВРОЛУДОГОРЕЦ (party)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 13 апр 2013 22:38

Нека някои хора да се сетят за влизането на Бандаловски в мачът му за националния, беше изгонен и се чудехме защо ;)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 апр 2013 22:43

ralka_levskarka написа:Нека някои хора да се сетят за влизането на Бандаловски в мачът му за националния, беше изгонен и се чудехме защо ;)

Абе не знам,ама тоя е поредният съдия от ваш мач,който го пенсионират предварително.... :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 апр 2013 22:44

Tommi написа:Картонът на Том не е за нарушението, а най-вероятно за реплика.

Не, картона на Том е за учестено дишане в близост до играч на Левски!
По-брутално подпиран отбор в серия от мачове не си спомням!
Базил бил надхитрил съдията ... така ли вече се казва на симулация? Та той започна да пада преди да е влязъл в наказателното поле ....
Смешковци ....
Бранеков игра с топката, ама и това не се брои - личаха му лошите и нечисти помисли ....
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 13 апр 2013 22:45

delqnski47 написа:
ralka_levskarka написа:Нека някои хора да се сетят за влизането на Бандаловски в мачът му за националния, беше изгонен и се чудехме защо ;)

Абе не знам,ама тоя е поредният съдия от ваш мач,който го пенсионират предварително.... :mrgreen:

За мен влизането на Бранеков си беше опасно, един Бог знае, ако тоя си беше забил бутоните колко време това 16 годишно хлапе нямаше да играе ;) Минимум 6 месеца, може и повече.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 апр 2013 22:50

ralka_levskarka написа:
delqnski47 написа:

За мен влизането на Бранеков си беше опасно, един Бог знае, ако тоя си беше забил бутоните колко време това 16 годишно хлапе нямаше да играе ;) Минимум 6 месеца, може и повече.

В свободното си време на боб ли гледаш или практикуваш дистанционна ортопедия?
Базил след като бе покосен така брутално за "дузпата" ще се възстанови ли до края на полусезона?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 13 апр 2013 22:51

Red_Neck написа:
В свободното си време на боб ли гледаш или практикуваш дистанционна ортопедия?
Базил след като бе покосен така брутално за "дузпата" ще се възстанови ли до края на полусезона?

Както и да ги гледам двете влизания имат разлика. Кво ми зееш, дори и той не знае дали ще играе срещу вас.

Върни се в “Архив”