Берое - ЛЕВСКИ 1:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Re: Берое - ЛЕВСКИ /5 кръг, А група/ - 16 септември, 20:00

Мнениеот gorg » 17 сеп 2012 14:15

СВОБОДЕН написа:Стоилов направи отбор почти без пари, но с този отбор заработи финансови постъпления доста за агент тара. Последния за благодарност го изгони. Чудя се сега с многото повече пари с които сегашните управляващи в Левски разполагат в сравнени с онзи период, ще успеят ли да постигнат поне половината от успехите на онзи отбор? Мисля си, че няма, но все пак само времето ще покаже.

Стоилов го изгониха заради -16 точки разлика! А тези -16 точки станаха защото стоиловия отбор играеше еднотипно! Никой ли не помни как цял мач се въртяхме около наказателното поле на противника и толкова?!

ПП. Отново подчертавам, че не омаловажавам успехите на Сираков и Стоилов, но и те стигнаха своя лимит. И не случйно когато става дума за периода на Стоилов в Левски трябва винаги да се подчертава ролята на Сираков, защото си мисля, че ако не беше Сираков, Стоилов никога нямаше да постигне това, справка - Литекс, Националния отбор, Анортозис!!!

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 17 сеп 2012 14:19

gorg написа:
СВОБОДЕН написа:Стоилов направи отбор почти без пари, но с този отбор заработи финансови постъпления доста за агент тара. Последния за благодарност го изгони. Чудя се сега с многото повече пари с които сегашните управляващи в Левски разполагат в сравнени с онзи период, ще успеят ли да постигнат поне половината от успехите на онзи отбор? Мисля си, че няма, но все пак само времето ще покаже.

Стоилов го изгониха заради -16 точки разлика! А тези -16 точки станаха защото стоиловия отбор играеше еднотипно! Никой ли не помни как цял мач се въртяхме около наказателното поле на противника и толкова?!

ПП. Отново подчертавам, че не омаловажавам успехите на Сираков и Стоилов, но и те стигнаха своя лимит. И не случйно когато става дума за периода на Стоилов в Левски трябва винаги да се подчертава ролята на Сираков, защото си мисля, че ако не беше Сираков, Стоилов никога нямаше да постигне това, справка - Литекс, Националния отбор, Анортозис!!!

В национала пак беше със Сираков, иначе съм съгласен - Мъри без Сираков е никой. Сирака държеше съблекалнята и докарваше футболистите ;) Мърито по характер е мека мария и ако го нямаше Сираков нямаше и да ги има успехите ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 сеп 2012 14:19

Levskar_90 написа:
zlobul написа:Аваланнннннннссссссссс,
с жалките си сравнения на постове доста сваляш летвата бе пич .Мислих те за по умен , но уви ! Е.... в крайна сметка и аз може да се заблудя един два пъти .

ПП Човек трябва съвсем да си няма нищо общо с футбола , че да повярва на тази фалшива фиеста . ... а двата гола във вратат на беройци направо трепят рибата . Десния им бек и единия им централен защитник сигурно са изпълнявали специално тактическо указание дадено на почивката ..т.е. да ги няма
на точното място в точния момент . Да не говорим за Рамос , който е започнал да играе като сънародника си Кристиано .

Неслучайно за аваланса измислих термина - ''футболна гугутка''
Изображение

По - нататък думите са излишни ;)

Веднага ще изтичам да си прережа веничките!И след това ще скоча от балкона.За по-сигурно!
Как можах да загубя уважението на толкова ценен от мен човек!!!Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 сеп 2012 14:23

Levskar_90 написа:gorg eто ги и моите аргументи срещу Тонев и имай впредвид че поста ми е от края на Юли, така че има за допълване ;)

Иво Тонев: ЦСКА е най титулувания отбор в България, но аз ще превърна Левски в най титулуван.

Първа гавра. Левски има повече купи съответно е по - титулуван, има и повече фенове. С това си изказване унижи Левски за сметка на собственото си его, че едва ли не, той ще правел Левски по титулуван. Идиот.

ЦСКА Е най-титулованият отбор в България!
Знаеш ли на кое се вика титла?Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 17 сеп 2012 14:26

Моля негодуващите да използват опцията , която им се предлага "Добави враг" , така ще спрат да четат коментарите ми .
Като втора опция може да използвате варианта : създавате една тема "Анти-злобул" и почвате да плюете вътре на спокойствие .
И ако моите коментари се приемат за функция от действията на ръководните кадри в Левски , то следствието би трябвало да изглежда така :
Ако хората си вършат работата според очакванията , темата ще замре , защото и аз ще си променя подхода , което разбира се е добрия вариант , ако обаче нещата продължат в същия дух , то уверявам ви , ще дам доста поводи на "недолюбващите" да църкат срещу мене.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 17 сеп 2012 14:29

Levskar_90 написа:gorg eто ги и моите аргументи срещу Тонев и имай впредвид че поста ми е от края на Юли, така че има за допълване ;)

Иво Тонев: ЦСКА е най титулувания отбор в България, но аз ще превърна Левски в най титулуван.

Първа гавра. Левски има повече купи съответно е по - титулуван, има и повече фенове. С това си изказване унижи Левски за сметка на собственото си его, че едва ли не, той ще правел Левски по титулуван. Идиот.

Втора гавра. Постоянните му лъжи с датите за нови футболисти, още от зимния трансферен прозорец, досега. Като накрая се усети и спря да казва дати, че тука имаше един съфорумник, датите не му се побираха в подписа.

Трета гавра. Назначавене на отгаворни постове в клуба негови хора - Донев, цесекаря Шишков и т.н.

Четвърта гавра. Всички нови попълнения били гледани лично от него или скаутите. Взима Опоку, от майната си не играл сумати време. Тоя Жоао Силва и той едва ли е гледан.

Пета гавра. Каза че всички са били първи вариант за селекция. Абсолютна лъжа. Доста хора им отказаха, даже разни смешковци от втори дивизии.

Шеста гавра. Лъжата за стадиона. Беше казал че Май месец почват ремонта на стадиона и ще бъдат събаряни и правени сектор по сектор герена. Разбира се това не се случи, вече сме почти Август, а съборен сектор няма...

Седма гавра. Даване на капитанската лента от Тонев на Пелето. Всеки левскар знае как този избяга от Левски, сега го върнаха, като безпризорно куче, че и лентата му дадоха, която преди това носеше заслужено Пламен Илиев.

Осма гавра. Отпадането от Сараево.

Стига бе!!! Наистина ли това са ти аргументите?! Е аз ще ти кажа моите аргументи - всичко това дето си го написал за мен няма да има абсолютно никакво значение, освен това за стадиона, ако Левски стане шампион с игра! За мен това ще значи, че Тонев и всички около него са си свършили работата. А това, че е казал, че цска е бил най - титулувания отбор в първенството са али бали! Относно дали са гледани Опоку и Силва - не знам, може и да са гледани, може и да не са, не мога да ти кажа, важно отборът да бие - и той го прави за сега!

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 17 сеп 2012 14:35

Levskar_90 написа:
gorg написа:

В национала пак беше със Сираков, иначе съм съгласен - Мъри без Сираков е никой. Сирака държеше съблекалнята и докарваше футболистите ;) Мърито по характер е мека мария и ако го нямаше Сираков нямаше и да ги има успехите ;)

Ето за това иде реч и тук съм напълно съгласен! И ето затова когато трябваше пролетта да се избира треньор изключително много се зарадвах когато преговорите с Мъри се провалиха! Защото ако бяха взели Мъри без Сираков както искаха по мое мнение щяхме да сме доста по - зле от това положение!

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 17 сеп 2012 14:37

Мен пък ме интересува как бие ! Не искам купена титла, като последните 2 на Гришата и после излагации в Европа. Последните сезони съм подкрепял всеки в Левски и Гонзо и Ясен и Костов, но тоя ЖеПеЕц няма да подкрепя. Достатъчно компрометирана личност е, както каза zlobul до ония ден уреждаше мачове на Локо Сф, сега е в Левски. Съжелявам, но аз не съм от футболните гугутки в Сектор Б, където повечето са платени или получават безплатна дрога, за да не лаят против Тара и Тоньо(неслучайно и левскарите се отдръпнаха от сектор Б)

Подкрепям Левски и се радвам на победите, но умерено ! Мачовете на истината идват с Цска и Разград, там ще е рубикона и кулминацията, победим ли там, може да се говори за промяна.

Подкрепям Левски, но не подкрепям Тара и Тоньо. Това е моята позиция gorg.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 17 сеп 2012 14:41

Отбора бие тъпана братле . Боли ме оная работа за 5-те поредни победи след , като за пореден път преживях кошмар с мачове на Левски в европа. Нали се сещаш какво би станало , ако черноморец или ботев бяха откраднали некоя точица ? .. Нечии глави щаха да са на дръвника , а публиката щеше да е раздразнена и то не малко . Разбира се това нямаше как да се позволи да се случи , затова и оставам с впечатленията , че покрай алабалистиките със смешната селекция , една определена сумичка е предвидливо заделена , за да може да се купува и комфорт при евентуални гафове .

ПП : Казах ви ...до 8 -ия кръг Левски няма да срещне проблем , разбира се това са предположения , но има едно голямо НО , ако стане така , че онези си сменят собствениците точно преди мача с нас , може да станем свидетели на още една "казанска афера" с която да легитимираме новата власт ?
... тва сме го правили вече , а и е очевадно , че тара има навика да реанимира червените си събратя под път и над път , особено във възлови за тях моменти .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Архив”