Santiago Munezz написа:durex написа:Аз пък като гледам,от едно 2-3 години, никое по-голямо име не иска да идва нито при вас, нито при нас,което е жалко,защото на времето и двата Милански отбора разполагаха със звезди,които в Испания и Англия само си мечтаеха да ги имат.
Въобще в Калчото трудно да накараш някое голямо име да дойде в последните сезони...много трудно и това е жалкото...другата болна тема е че има и един отбор по-малко в ШЛ.
Дано тая година спечелите ЛЕ,че от там могат да дойдат много точки за коеф.на Италия...те немците именно заради представянето на техните отбори в ЛЕ,минаха по квоти Италия!
Все си мисля,че ще го подценим този турнир за сметка на Серия А,което до някъде е жалко,но нищо не се знае. Групите ще ги играем лежешката,но минем ли ги, съм сигурен,че нашите ще се заемат сериозно с турнира. Благодаря за пожеланията,дано и вие стигнете,колкото се може по-напред в турнира,все пак Милан е клуб с традиции там,така че всичко е възможно. На Юве немога да пожелая успех,или нека да минат групите и стигнат поне до 1/4 финал за коефициента

Искам и се моля само за едно: този така наречен финансов феърплей, наистина да влезе в сила и да има файда от него,защото италианските клубове са първите, които сериозно се заеха с това,да си изчистват дълговете и да нямат проблем и така да сме с едни гърди пред останалите първенства и така отново да се върнем там където е мястото на Серия А - на върха!!!