Левски - Черно море|17 кръг|4 Март, Неделя|13:30ч|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Re: Левски - Черно море|17 кръг|4 Март, Неделя|13:30ч|

Мнениеот Theos » 05 мар 2012 09:22

Има сериозни проблеми в центъра на терена, уж това беше най-доброто звено в отбора, а се вижда от самолет ,че там е проблема, Тасевски до 30 мин направи поне 3 контра атаки за морето като сбърка я отиграване, я го удряше топката в крака, явно повече мисли за бременната си жена отколкото за футбол, според мен Гаджев не се представи толкова лошо във фаза нападение, от него тръгна втория гол, Йовов имаше някакъв проблем, все си мисля ,че има някаква контузия, защото непривично за него игра 30 мин заспало...Ако тия пробойни ги няма и се изчистят мисля ,че няма да имаме проблеми в първенството, защитата се представи слабичко, при положение ,че се бяха окопали през целия мач и разчитаха на контри, Грийн сбърка, Диамутен също, Мюлдер носи вина за гола, 50 метра пас а него го няма...няма стиковка отзад и това е ясно, Дани Димов също направи няколко контри...трябва да се работи в тази посока, за жалост мароканеца не дойде и там освен близнаците, няма алтернатива, но защо пък и да не залага Костов и на някоя от младите острилки. Жуниньо според мен би трябвало да остане в ляво, видя се ,че там му е позицията. Впечатлен съм от Пинто, невероятен играч, Рамос малко се губеше по крилата, но пък пласирането му е невероятно, и мисля ,че сме уцелили 10 с него.

reddek
Контакти:

Мнениеот reddek » 05 мар 2012 09:52

Theos написа:Има сериозни ....

Съгласен съм с теб. Само дето на защитата грешките идваше повече от необиграност от колкото от качества. Поне аз така видях де когато се надиграваха един на един почти нямаха шанс, но грешките ставаха при покриване на зоните. Тасевски е толкова слаб че няма на къде. Просто не го виждам в тоя стил на игра. Той иска да има време да си я спре да я пусне и някой като Дембеле да я настигне. Много ми хареса че новите имаха голямо желание да се докажат, моето мнение по играчи е следното:

Диамонтен - от това което успях да видя е че много добре гърдира топката, има добро пласиране с леки пропуски, но това е от необиграност повече от колкото от не знание.
Жуниньо - много добра игра, голямо желание, добро пласиране само дето имам чувството че не се е хранил от седмица за цял мач само един силен удар всичко останало имам чувството че нямаше сила да я ритне тая топка. Това може би е единственото което не ми хареса в него иначе супер добре се представи.
Рамос - Добро пласиране имам чувството че при всички статични положение беше там където е топката. Трябва да се по сработи с другите футболисти, малко като че ли мислят за различни неща, но и това е до време. Предстоят ни поне на хартия лесни мачове ама колко ще са лесни ще видим.
Пинто - За мен той беше безгрешния футболист на Левски. Направи всичко което се искаше от него и то добре.

Като цяло играта е доста променена от есента вижда се много хубаво движение по терена, с малки изключения като момента дето почнаха да я изнасят само висока и се надяваха някой да е хване. На моменти имаше доста забавяне в центъра не зная защо. Честно казано не зная Калво кой ще смени, но силно се надявам това да е Тасевски. Жуниньо да влезе в средата зад Цветково или той да се дръпне малко по на зад. Мисля че пред този отбор предстоят доста успехи. Да не забравяме че това е също първи мач като домакини. Имаше и доза притеснение в играчите то се виждаше.

Та Само Левски!!! И дано по следващите мачове да коментираме само красотата на головете дето вкарваме и нищо повече :mrgreen:

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 05 мар 2012 09:59

Много разигравания в средата на терена,при сериозна преса от противниковият отбор се губи топката и стават контри.
По сериозен отбор ще ни ракъса :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 мар 2012 10:22

mikata написа:Много разигравания в средата на терена,при сериозна преса от противниковият отбор се губи топката и стават контри.
По сериозен отбор ще ни ракъса :idea:

Топката се губи,когато Тасевски "може,но не иска",Йовов "иска,но не може",а Гаджев се прави на "звезда"...Предполагам,че ще имат сериозен разговор с Костов след вчерашния мач!Това,което ние отчитаме като слабости,той го вижда още по-добре,даже...

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 05 мар 2012 10:40

Гледах анкета доволни ли са сините фенове от играта срещу ЧМ? Защо винаги сравняваме мачовете с минали години? "Преди години Левски ги биеше с 3:0,а сега треперим за 2:1"А преди години отбори като Черно Море и Берое не са си и помисляли да налагат преса срещу водещите отбори ! Всички отбори израстнаха тактически и физически стоят добре. Едно време спокойно стигахме до наказателното поле и там си подавахме топката все едно е тренировка.Да ама днес нещата са други.Отборите не са по-силни, но знаят да играят правилно.Друг е въпроса,че Левски не показа това , което според мен може и се надявам да покаже истинското си лице още следващия мач.
ЛЕВСКИ СОФИЯ

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 мар 2012 12:57

BadBoy написа:Относно физическото състояния бързо свършихте тока както се казва и то без да те атакува постоянно противника, тъй като тогава изразходваш повече сили за да покриваш зоните

Напротив, когато даден тим се брани, винаги е по-пестелив на енергия.
Просто си покриваш зоните на терен от около 60 на 60 м.
Когато градиш и атакуваш, се изразходват далеч повече физически усилия.

Нормално беше вчера, към 70-та - 80-та мин. да са поизморени играчите в синьо.
В крайна сметка, Левски беше водещият тим в мача и определяше темпото.
Черно море навъртяха далеч по-малък километраж !
Особено през първите 45 мин.

А и да се каже, че Левски е "свършил тока" е доста силно определение.
Все пак, след 85-тата мин. в оставащите 7-8 мин. до края, почти нямаше атаки на Черно море.
С изключение на последната минута, където стана фаула ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 05 мар 2012 12:58

Не знам каква беше статистиката накрая, но на полувремето Левски имаше 68% притежание на топката, срещу 32 за Черно Море.Красноречиво, мисля.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 05 мар 2012 14:10

Вярно ,че статистиката е в наша полза, ама има мачове дето смачкваш противника , те правят една контра и бам до там...
Все си мисля ,че в тоя мач, ако беше пуснал Костов близнаците Цоневи, нямаше да инкасираме гол, а щяхме да вкараме още 1, тия момчета трябва да се налагат още от сега, нищо че са на по 16, играят със самочувствие и си личи голямия им талант и потенциал, да е жив и здрав човека дето ги е довел в Левски.

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 05 мар 2012 14:13

Костов си загуби цялата подготовка да обиграва играч на позиция, за която няма човек, гледащ и разбиращ малко играта у нас, който да каже, че става за там :idea:
Радващото е, че след като го обиграваше толкова месеци, поне бързо реагира и го махна още в тристата минута, защото ако ни бяха повели Черно море, просто до обръщане на мача нямаше да стигнем. Заместникът му се включи много ефективно и помогна доста на отбора с печеленето на първа топка и спиране на доста атаки на противника. Като прибавим полезността му при центрирания от корнер и в двете полето, може би това ще да е новия играч за тази позиция. Или другият вариант е незабавно да се върне Грийн там където си му е мястото, като по този начин ще имаме алтернативи на скамейката в лицето на Димов и Йово за халфовата линия, защото Гаджев и Тасевски си помислиха, че са хванали господ за шлифера и въобще не се раздават. А като няма и кой да ги смени и хетен нещата загрубяват. След завръщането на Калво, Цветков също е за пейката, да дава алтернатива и да се включва когато има нужда. Не зная как Костов беше преценил, че няма нужда да обиграе централна двойка защитници, след като с Локо Сф играха Грийн - Иванов, а със Симитли Диамутен - Милиев, сега изведнъж за да изненадаме себе си - Диамутен - Грийн без един мач заедно.
Кой ще бъде партньор на Диумутен е единствената въпросителна засега в отбора, за следващия мач състава му е нарисуван, според мен: Илиев, Мюлдер, Иванов(Милиев), Диамутен, Пинто, Грийн, Гаджев, Тасевски, Рамос, Калво, Жуниньо. С опции от скамейката Димов, Йовов, Цветков, Младенов, Райков и Башлиев.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 мар 2012 15:23

THE G.A.M.E написа:
BadBoy написа:Относно физическото състояния бързо свършихте тока както се казва и то без да те атакува постоянно противника, тъй като тогава изразходваш повече сили за да покриваш зоните

Напротив, когато даден тим се брани, винаги е по-пестелив на енергия.
Просто си покриваш зоните на терен от около 60 на 60 м.
Когато градиш и атакуваш, се изразходват далеч повече физически усилия.

Нормално беше вчера, към 70-та - 80-та мин. да са поизморени играчите в синьо.
В крайна сметка, Левски беше водещият тим в мача и определяше темпото.
Черно море навъртяха далеч по-малък километраж !
Особено през първите 45 мин.

А и да се каже, че Левски е "свършил тока" е доста силно определение.
Все пак, след 85-тата мин. в оставащите 7-8 мин. до края, почти нямаше атаки на Черно море.
С изключение на последната минута, където стана фаула ...

В голяма грешка си!Когато даден отбор се брани,трябва да покрива този терен,което означава полагане на усилия да си гониш човека.Съответно този отбор се изморява по-бързо.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Архив”