Cheradonna написа:maxi1914 написа:Cheradonna написа:maxi1914 написа:@Cheradonna - Вие понеже работите само с факти нали ? Ако/когато, БФС , ЛК , изпълком . Нагъл си !!!
@maxi1914 не си ли чувал,че когато двама си ги мерят ти да не си тикаш задните части между тях?Изобщо ти си от наглеците,гост си тук и трябва да се държиш малко по добре!А това,че нямаш никаква работа тук няма да го коментирам,мненията си ги задръж за себе си!
Нещо пак не ти изнася а ? Наглост е да ми държиш сметка при положение , че си от Литекс а пишеш в темите на ЦСКА и Левски . Лицемерие е да отричаш дружества във форума на ЦСКА и да признаваш дружества във форума на Левски . За това как се държа има модератори и те ако ме баннат ще се съобразя и няма да си правя ново ACC (за разлика от др. потребители) .Дали имам или нямам работа тук не е твоя работа . Та потемата нещо от боядисването подкрепено с факти от теб ? Или да чакам 5 дни отново ?
Абе ти ли ще казваш кой от къде е и от кого е?Я кажи и ти кое левски беше автентичното това на кучето или това с лопатата и кое от двата беше урода?Защото сте много морални и принципни кога става дума за ЦСКА,а когато стане дума за нарушенията в левски онемявате като риби!Я сподели левски с какво право и имаше ли изобщо право,било то морално или законно да играе в А група този сезон?
Много е интересно как всички искате факти а когато поискат от вас изчезвате от форума?
Колегите ти обясниха ма като не вдяваш е твой проблем . Къв урод това са само 2 дружества и съдията отсъди кой е правия . Урод е като при вас европеец + японка да излезе негърче . Ми има си БФС явно имаме право , нали 1 месец само натех се позовавате и ги чакате още 4 дена . Пак лицемерие и с различен аршин мериш .