ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот sin4ec » 21 юни 2016 21:26

Old_death написа:Не се вълнувай толкова , че ще те запозная с моя кардиолог ! Ако БФС бяха стриктни , щяхме да си играем дербита във В група .

Аааа, аз си имам кардиолог-професор! И не се вълнувам изобщо. Колкото до БФС-в друга тема написах каква беше разликата между Левски, от една страна, и ЦСКА с Локо Сф, от друга. Едните си правеха демонстративно оглушки и не предприемаха нищо( за пореден път). Другите спряха заплатите в клуба си, организираха дарителска кампания, търсеха варианти и споразумения, показваха всячески с действията си, че искат да платят! И платиха. Това е истината.
Дали е имало дребни неточности, или не - размятаният от вас пасквил нищо не доказва, чел съм го с внимание няколко пъти. Моята информация е, че е имало неточности, но те не са тези в пасквила. Тук играе роля и създаденият именно зарад ЦСКА прецедент в БФС-да се дава лиценз ей така. Няколко пъти.
Колкото до дербита във В група-защо пък не?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 21 юни 2016 21:29

sin4ec написа:
Old_death написа:Не се вълнувай толкова , че ще те запозная с моя кардиолог ! Ако БФС бяха стриктни , щяхме да си играем дербита във В група .

Аааа, аз си имам кардиолог-професор! И не се вълнувам изобщо. Колкото до БФС-в друга тема написах каква беше разликата между Левски, от една страна, и ЦСКА с Локо Сф, от друга. Едните си правеха демонстративно оглушки и не предприемаха нищо( за пореден път). Другите спряха заплатите в клуба си, организираха дарителска кампания, търсеха варианти и споразумения, показваха всячески с действията си, че искат да платят! И платиха. Това е истината.
Дали е имало дребни неточности, или не - размятаният от вас пасквил нищо не доказва, чел съм го с внимание няколко пъти. Моята информация е, че е имало неточности, но те не са тези в пасквила. Тук играе роля и създаденият именно зарад ЦСКА прецедент в БФС-да се дава лиценз ей така. Няколко пъти.

Хайде не на нас тия,това си го пиши в синия форум там може и да си вярвате на измислиците,но тук не вървиш!
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 юни 2016 21:32

1982 написа:
skabrin написа:
angelco77 написа:
Маги Стралска написа:ако Грейт Уол купи марката Мерцедес-Бенц.... ти ше си джиткаш ли с китайски мерджан.... или ше минеш на БМВ примерно?.....

пп.... иначе съм съглсна с твърдението.... че търговската марка идентифицира продукта.... но някакси не мога да прглътна Литекс(Етрополе) да се нарича ЦСКА....

Много точно написано,Маги. ;) И бих добавил-то няма да е баш китайски мерджан,ама горчивия привкус остава. :lol:

Старата ми кола беше Волво 2008 г. Някой от вас двамата може ли да ми каже какво съм карал съвсем до скоро? Волво или китайски автомобил (в момента марката е собственост на китайската Zhejiang Geely Holding Group Co., Ltd). Та питането ми е, ако една фирма придобие една марка заедно със фабриката й (стадиона й) и целия й персонал (отбор), какво ще карам (гледам) ако съм почитател на дадената марка?!?!??

Не марката е собственост, а компанията Волво. Нали правиш разликата ?!?!

Той, ако прави разлика, няма да даде такъв пример. Изобщо се начетох на налудничави примери за търговска марка и фирма, че и един баш юрист се включи с изключително компетентни мнения.

Айде ся специалистите, които свързват името на фирмата задължително и с търговската марка да се развихрят:

„Проктър и Гембъл“:
Търговски марки

14 от марките на P&G имат обем на продажбите над 1 млрд. долара:

Always
Ariel
Bounty
Charmin
Crest
Downy
Febreze
Folgers
Gillette
Head & Shoulders
Iams
Pampers
Pantene
Pringles
Tide

Ще се радвам некой припознавачески юриС да разясни кое всъщност е фирмата и кое търговската марка, че се затруднявам :twisted:

Ако някой откупи правата за производство на Жилет, той наследява ли историята на Проктър енд Гембъл :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 21 юни 2016 21:34

KAT90 написа:Ако приемем, че членовете на форума "Гонг" са представителна извадка на населението, нищо чудно, че България е толкова зле.Толкова ***** хора, събрани на едно място не бях виждал!!!! Все гледат в чуждата паница, все другия да е прецакан, все на съседа да му е зле.Да не говорим, че хиляда пъти ви се обяснява едно и също и пак си биете вашето и си мислите, че знаете всичко.После се появява друг идиот, който го подкрепя и еуфория.....имаме си икономист-юрист даже без необходимото образование. А представяте ли си, ако имаше такова???

Значи съседа ако краде, не плаща задълженията си, а ние си плащаме, сме големите балъци така ли?НА мен ли да ми е зле , че плащам колкото мога, а съседа може да плаща а не ще! Брей че логика!
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 юни 2016 21:34

Cheradonna написа:
sin4ec написа:

Хайде не на нас тия,това си го пиши в синия форум там може и да си вярвате на измислиците,но тук не вървиш!

Ми ти що не пишеш в оранжевия форум, като си тръгнал да даваш съвети кой къде и какво да пише?! Вашите измислици затова ли само тук си ги развявате?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 21 юни 2016 21:36

Кашчей написа:
Cheradonna написа:
sin4ec написа:

Ми ти що не пишеш в оранжевия форум, като си тръгнал да даваш съвети кой къде и какво да пише?! Вашите измислици затова ли само тук си ги развявате?!

Ми ти кашчей доказателствата от вчера кога ще ги дадеш?За твоите измислици да отваряме ли дума,във форума дойде ли ти смяната за тролене?

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 юни 2016 21:37

Cheradonna написа:

Избушлек, отговарям на точно определен човек. Той е от ЦСКА, за разлика от твоята етрополска жилка. Той може да ми каже мнение и да ме напсува, ако реши, но не и мижитурка като тебе. Заминавай в оранжевия форум и не давай много акъл тука.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юни 2016 21:38

Точно автомобилният бранш е пример, че търговските марки не струват нищо отделно от самите компании. Тата купиха целия Ягуар, китайците цялото Волво, Фолксваген цялото Бентли и т.н.

За какво им е на Фолксваген само търговската марка Бентли, да я турят на някой Пасат ли ??! :lol: :lol: :lol: :lol: Ми, той ще си остане Пасат, няма да стане Бентли. Затова се купува цялата компания, част от която е и търговската марка.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 21 юни 2016 21:38

Кашчей написа:Той, ако прави разлика, няма да даде такъв пример. Изобщо се начетох на налудничави примери за търговска марка и фирма, че и един баш юрист се включи с изключително компетентни мнения.

Айде ся специалистите, които свързват името на фирмата задължително и с търговската марка да се развихрят:

„Проктър и Гембъл“:
Търговски марки

14 от марките на P&G имат обем на продажбите над 1 млрд. долара:

Always
Ariel
Bounty
Charmin
Crest
Downy
Febreze
Folgers
Gillette
Head & Shoulders
Iams
Pampers
Pantene
Pringles
Tide

Ще се радвам некой припознавачески юриС да разясни кое всъщност е фирмата и кое търговската марка, че се затруднявам :twisted:

Ако някой откупи правата за производство на Жилет, той наследява ли историята на Проктър енд Гембъл :roll:

Познах!Припознавачите тутакси ще припознаят "Always" :lol: И ще кажат гордо "Ние сме “Проктър и Гембъл“
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 21 юни 2016 21:40

sin4ec написа:
Cheradonna написа:

Избушлек, отговарям на точно определен човек. Той е от ЦСКА, за разлика от твоята етрополска жилка. Той може да ми каже мнение и да ме напсува, ако реши, но не и мижитурка като тебе. Заминавай в оранжевия форум и не давай много акъл тука.

избушлек тва някаква твоя мангалска обида ли е?Марш у кофата мангал!

Върни се в “Архив”