ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот delqnski47 » 21 юни 2016 19:56

Teo написа:Не ви ли писна си дърдорите едни и същи глупости бе хаха :lol:
@ Ей.. ако клавиатурата имаше мастило, отдавна да е свършило. :lol:

И аз тва се чудя. :roll: Вместо да изчакат 5 дена просто..
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 юни 2016 20:03

k_oleto написа:
golemia написа:
k_oleto написа:
1982 написа:
k_oleto написа:Нещата, които пишеш нямат общо с темата, съвсем разлчини са. Ауди ако купи трилъчата звезда, може да пусне прак за пране с име: трилъча ззвезда - Ауди - това говоря

Последно, за кое спорим - за историята или за това какво можеш да правиш с една емблема ??! Щото нещо много настрани забихме, ми се струва. :mrgreen:

За ЦСКА, който спечели купата. Това е истинския ЦСКА, защото притежава търговската марка ЦСКА и затова аз съм от тоя отбор.

И ако Ганчев я купи и пришие към ПФК ЦСКА-София ЕАД и това е ЦСКА с 31 титли и 68г.история?

Как да я пришие ?

Ако закупи търговската марка, да, това ще е автентичния ЦСКА

Ако купи марката, това ще е добро начало във вярната посока, но ще е само първата крачка от дългия път докато се появи добро основание да претендира за автентичност и история.
Ако ТАТА бяха купили само лъвчето, а в Англия да преместят заводите от Индия заедно с индийците с техните си практики на работа и какво ли не, Ягуар отдавна нямаше да е това, което е. Щеше да е рикша или кола за 3500 паунда.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 21 юни 2016 20:07

Cheradonna написа:
maxi1914 написа:@Cheradonna - Вие понеже работите само с факти нали ? Ако/когато, БФС , ЛК , изпълком . Нагъл си !!!

@maxi1914 не си ли чувал,че когато двама си ги мерят ти да не си тикаш задните части между тях?Изобщо ти си от наглеците,гост си тук и трябва да се държиш малко по добре!А това,че нямаш никаква работа тук няма да го коментирам,мненията си ги задръж за себе си!

Нещо пак не ти изнася а ? Наглост е да ми държиш сметка при положение , че си от Литекс а пишеш в темите на ЦСКА и Левски . Лицемерие е да отричаш дружества във форума на ЦСКА и да признаваш дружества във форума на Левски . За това как се държа има модератори и те ако ме баннат ще се съобразя и няма да си правя ново ACC (за разлика от др. потребители) .Дали имам или нямам работа тук не е твоя работа . Та потемата нещо от боядисването подкрепено с факти от теб ? Или да чакам 5 дни отново ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 21 юни 2016 20:20

Маги Стралска написа:ако Грейт Уол купи марката Мерцедес-Бенц.... ти ше си джиткаш ли с китайски мерджан.... или ше минеш на БМВ примерно?.....

пп.... иначе съм съглсна с твърдението.... че търговската марка идентифицира продукта.... но някакси не мога да прглътна Литекс(Етрополе) да се нарича ЦСКА....

Много точно написано,Маги. ;) И бих добавил-то няма да е баш китайски мерджан,ама горчивия привкус остава. :lol:
Последна промяна от angelco77 на 21 юни 2016 20:35, променено общо 1 път.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 21 юни 2016 20:27

k_oleto написа:
1982 написа:
k_oleto написа:
1982 написа:
k_oleto написа:Никой не говори за пълно правоприемство, търговската марка означава: правото да имаш звзеди до емблемата, правото да имаш емблема, правото да се казваш ЦСКА и още нещо много важно: Забрана други да носят тези символи.

Мммм, това са някакви абстрактни и субективни неща, в крайна сметка, Литекс си остава Литекс, ако иска да купи емблемите на Левски и ЦСКА и да си ги тури заедно - едната отляво, другата отдясно. Това са просто емблеми, а не клубовете Левски и ЦСКА.

Литекс с ЦСКА няма нищо общо, той си има своя собствена история.

Ако някой купи търговската марка Левски, например, ако я купи: Олимпия или Марибор, та, Марибор ще има право да се нарича Левски и да играе в ЕКТ под това име

Да, ще играе, ще продава и чаши и хавлии с нея, ако иска, ама историята на Левски си остава на Левски, а Марибор си носи своята. Чаткаш ли разликата ??!

Емблемата, автобусът, компютрите, футболистите .... това всичко са просто активи, но те не носят историята на клуба/дружеството. Тези активи се купуват и продават, проблем няма.

Това не е вярно. Не може след като си продал търговската си марка да имаш каквато и да било история, просто защото нямаш нищо

Ми не си прав-според мен.Търговската марка не носи история.
Според твоята логика Литекс купува търговската марка на ЦСКА,ама НЕ Е победил Ливърпул и Нотингам и НЕ Е играл с Барселона полуфинал(ако не се лъжа),нали?
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 юни 2016 20:47

k_oleto написа:

На същата логика ако ГГ с Литекс закупи марката и емблемата на Марица Белово, това ще е автентичното Марица Белово, така ли?
Съвсем се окендзахте с идиотията си да придадете някакъв що-годе приличен вид на гнусната подмяна. Някакъв селски тим, купен от друг ултраселски тим, ще е ЦСКА? Славният някога ЦСКА? Вие изтрещяхте ли, бе?
" Господи, прости им, те не знаят какво вършат" (Лука 23:34)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 21 юни 2016 20:56

Маги Стралска написа:ако Грейт Уол купи марката Мерцедес-Бенц...

Стралска, имай милост към задбосфорските немци. Често избират тази кола и трябва да изминат много, ама много километри по празниците с нея :lol:

ЦСКА е един. Ако ще се дават примери с автомобили, трябва да се посочват МПС-та, от които е произведена или останала една бройка в света.
Заможните колекционери обикновено бъркат дълбоко в джобовете си за такива возила и не се свенят да платят ремонта, който ще оправи щетите, нанесени от предишните шафеори, нъли, въпреки че нямат нищо общо с първото превъртане на километража 8-)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 21 юни 2016 21:00

sin4ec написа:
k_oleto написа:

На същата логика ако ГГ с Литекс закупи марката и емблемата на Марица Белово, това ще е автентичното Марица Белово, така ли?
Съвсем се окендзахте с идиотията си да придадете някакъв що-годе приличен вид на гнусната подмяна. Някакъв селски тим, купен от друг ултраселски тим, ще е ЦСКА? Славният някога ЦСКА? Вие изтрещяхте ли, бе?
" Господи, прости им, те не знаят какво вършат" (Лука 23:34)

Не се вълнувай толкова , че ще те запозная с моя кардиолог ! Ако БФС бяха стриктни , щяхме да си играем дербита във В група .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
skabrin

Мнениеот skabrin » 21 юни 2016 21:05

angelco77 написа:
Маги Стралска написа:ако Грейт Уол купи марката Мерцедес-Бенц.... ти ше си джиткаш ли с китайски мерджан.... или ше минеш на БМВ примерно?.....

пп.... иначе съм съглсна с твърдението.... че търговската марка идентифицира продукта.... но някакси не мога да прглътна Литекс(Етрополе) да се нарича ЦСКА....

Много точно написано,Маги. ;) И бих добавил-то няма да е баш китайски мерджан,ама горчивия привкус остава. :lol:

Старата ми кола беше Волво 2008 г. Някой от вас двамата може ли да ми каже какво съм карал съвсем до скоро? Волво или китайски автомобил (в момента марката е собственост на китайската Zhejiang Geely Holding Group Co., Ltd). Та питането ми е, ако една фирма придобие една марка заедно със фабриката й (стадиона й) и целия й персонал (отбор), какво ще карам (гледам) ако съм почитател на дадената марка?!?!??
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 21 юни 2016 21:07

maxi1914 написа:
Cheradonna написа:
maxi1914 написа:@Cheradonna - Вие понеже работите само с факти нали ? Ако/когато, БФС , ЛК , изпълком . Нагъл си !!!

@maxi1914 не си ли чувал,че когато двама си ги мерят ти да не си тикаш задните части между тях?Изобщо ти си от наглеците,гост си тук и трябва да се държиш малко по добре!А това,че нямаш никаква работа тук няма да го коментирам,мненията си ги задръж за себе си!

Нещо пак не ти изнася а ? Наглост е да ми държиш сметка при положение , че си от Литекс а пишеш в темите на ЦСКА и Левски . Лицемерие е да отричаш дружества във форума на ЦСКА и да признаваш дружества във форума на Левски . За това как се държа има модератори и те ако ме баннат ще се съобразя и няма да си правя ново ACC (за разлика от др. потребители) .Дали имам или нямам работа тук не е твоя работа . Та потемата нещо от боядисването подкрепено с факти от теб ? Или да чакам 5 дни отново ?

Абе ти ли ще казваш кой от къде е и от кого е?Я кажи и ти кое левски беше автентичното това на кучето или това с лопатата и кое от двата беше урода?Защото сте много морални и принципни кога става дума за ЦСКА,а когато стане дума за нарушенията в левски онемявате като риби!Я сподели левски с какво право и имаше ли изобщо право,било то морално или законно да играе в А група този сезон?
Много е интересно как всички искате факти а когато поискат от вас изчезвате от форума?
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”