ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
и......само изказах мнение, отивам да пия Бира
Хан Крум написа:k_oleto написа:За ЦСКА, който спечели купата. Това е истинския ЦСКА, защото притежава търговската марка ЦСКА и затова аз съм от тоя отбор.
Ха ха ха . Значи си от НАП в момента , защото той я притежава . В коя лига играе НАП ? Освен това се мъчи да я пробута но никой не я ще . Ако Леевски я купи и от тях ли ще станеш ?
Пич, НАП я продава, не я притежава, капиш ?
k_oleto написа:golemia написа:k_oleto написа:1982 написа:k_oleto написа:Нещата, които пишеш нямат общо с темата, съвсем разлчини са. Ауди ако купи трилъчата звезда, може да пусне прак за пране с име: трилъча ззвезда - Ауди - това говоря
Последно, за кое спорим - за историята или за това какво можеш да правиш с една емблема ??! Щото нещо много настрани забихме, ми се струва.
За ЦСКА, който спечели купата. Това е истинския ЦСКА, защото притежава търговската марка ЦСКА и затова аз съм от тоя отбор.
И ако Ганчев я купи и пришие към ПФК ЦСКА-София ЕАД и това е ЦСКА с 31 титли и 68г.история?
Как да я пришие ?
Ако закупи търговската марка, да, това ще е автентичния ЦСКА
Аха, а ако купи емблемата на Барселона, Литекс ще стане автентичната Барселона, така ли ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Маги Стралска
Този ЦСКА, преди 2005-а година, имаше друга емблема, друга търговска марка, без звездите, по-рано и с лъвове имаше .....
тц.... емблема и търговска марка са две различни неща.... много марки са си сменяли емблемите.... но са си останали същата търговска марка.....
k_oleto написа:1982 написа:k_oleto написа:1982 написа:k_oleto написа:Нещата, които пишеш нямат общо с темата, съвсем разлчини са. Ауди ако купи трилъчата звезда, може да пусне прак за пране с име: трилъча ззвезда - Ауди - това говоря
Последно, за кое спорим - за историята или за това какво можеш да правиш с една емблема ??! Щото нещо много настрани забихме, ми се струва.
За ЦСКА, който спечели купата. Това е истинския ЦСКА, защото притежава търговската марка ЦСКА и затова аз съм от тоя отбор.
Значи ти си от ЦСКА заради търговската марка ??
Този ЦСКА, преди 2005-а година, имаше друга емблема, друга търговска марка, без звездите, по-рано и с лъвове имаше ..... да разбирам ли, че ЦСКА съществува от 2005-а година насам ??
Собственика на търговската марка: Лада, ако утре реши може да се казва (марката, не дружеството: Москвич)
Може да се казва и Порше, ако иска, но си носи историята на Лада, не на Порше. Пак ти казвам, носител на историята на една компания е самата тя, а не една картинка или един автобус, които притежава.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Много юристи - браво!
Нека и един инженер да сподели нещо:
покрай световната икономическа криза се случиха и интересни неща в техниката. Чували сте за Siemens - произвеждаха и много качествени индуктивни датчици и други подобни. Pepperl+Fuchs им купи производството. Няколко години на пазара вървяха и на двете фирми изделията(докато складовете се изпразнят), после купувачът произвеждаше сименските известно време с оригиналните им данни, спря им производството и сега на пазара предлага само своите, които имат по-различни технически характеристики. В резултат: по-некачествени инд.датчици и по-скъпи. Втори пример Schneider купи производството на контактори и релета на Telemecanique (производител и на широка гама контактори). Резултатът е същия - телемеканиците са заличени от историята (останаха само качествените им изделия, монтирани във фабриката ни), а на пазара са боклуците на Шнайдер. Имам и други примери за ел.предпазители. ел.четки....
Извод: купувачът(по-слабият технически, но по-силен финансово) купува нещо, за да го затрие като име и да си бълва боклуците без конкуренция.
Терминът "купи производството" е неудачен, по би прилягало "придоби". Преди 4-5 години една наша първа банка "придоби" една унгарска такава у нас.
Придоби, купи = ОТКРАДНА.
Нека и един инженер да сподели нещо:
покрай световната икономическа криза се случиха и интересни неща в техниката. Чували сте за Siemens - произвеждаха и много качествени индуктивни датчици и други подобни. Pepperl+Fuchs им купи производството. Няколко години на пазара вървяха и на двете фирми изделията(докато складовете се изпразнят), после купувачът произвеждаше сименските известно време с оригиналните им данни, спря им производството и сега на пазара предлага само своите, които имат по-различни технически характеристики. В резултат: по-некачествени инд.датчици и по-скъпи. Втори пример Schneider купи производството на контактори и релета на Telemecanique (производител и на широка гама контактори). Резултатът е същия - телемеканиците са заличени от историята (останаха само качествените им изделия, монтирани във фабриката ни), а на пазара са боклуците на Шнайдер. Имам и други примери за ел.предпазители. ел.четки....
Извод: купувачът(по-слабият технически, но по-силен финансово) купува нещо, за да го затрие като име и да си бълва боклуците без конкуренция.
Терминът "купи производството" е неудачен, по би прилягало "придоби". Преди 4-5 години една наша първа банка "придоби" една унгарска такава у нас.
Придоби, купи = ОТКРАДНА.
k_oleto написа:golemia написа:k_oleto написа:1982 написа:k_oleto написа:Нещата, които пишеш нямат общо с темата, съвсем разлчини са. Ауди ако купи трилъчата звезда, може да пусне прак за пране с име: трилъча ззвезда - Ауди - това говоря
И ако Ганчев я купи и пришие към ПФК ЦСКА-София ЕАД и това е ЦСКА с 31 титли и 68г.история?
Как да я пришие ?
Ако закупи търговската марка, да, това ще е автентичния ЦСКА
Не позна..Клубът ЦСКА с неговата ТМ има активи и пасиви като ТД.Как ще приемеш история като вземеш само активи?Започваш нова история на ново ТД с марка ЦСКА.Старата история си остава в старото ТД.И пак питам защо търси Ганчев търговското от старото ПФК?Нали всичко беще ОК -законно и в А група..Не били важни АД-тата.Те били само черупката на клуба.
Последна промяна от golemia на 21 юни 2016 19:30, променено общо 1 път.
Ееех Българийо!
golemia написа:Не позна..Клубът ЦСКА с неговата ТМ има активи и пасиви като ТД.Как ще приемеш история като вземеш само активи?Започваш нова история на ново ТД с марка ЦСКА.Старата история си остава в старото ТД.
Че то самата ТМ е просто един от активите на дружеството, нищо повече. Както е и автобусът. Ако купя автобуса на ЦСКА, това значи ли, че ше наследя историята на клуба ??!
Не ви ли писна си дърдорите едни и същи глупости бе хаха
@ Ей.. ако клавиатурата имаше мастило, отдавна да е свършило.
Teo написа:Не ви ли писна си дърдорите едни и същи глупости бе хаха![]()
Все се намира някой не разбрал и чок тарикат като Ганчев който иска дявола във въздуха...
Ееех Българийо!