Долно уйно написа:Днес едно кабрио е споделило, че цесека на 99% ще играе в Б група, което си е и нормално, те Литекс за нея си имат лиценз.
Ми супер, щом ЦСКА ще играе в "Б" група.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Долно уйно написа:Днес едно кабрио е споделило, че цесека на 99% ще играе в Б група, което си е и нормално, те Литекс за нея си имат лиценз.
golemia написа:А..Нали няма клуб Литекс вече?Тия си джиткат..Защото МЪЖКИ отбор няма.ДЮШ на Литекс а и клуба съществуват.И си играят на РП за деца и юноши.
Долно уйно написа:Johnny_Bro написа:Притеснявам се за Бела дона..![]()
Дали е добре, след последните събития в ЦСКА?
Beladona е с бан и за това не пише, но аз се притеснявам за хора, като теб, който в устрема си да се правят на интересни нон стоп регистрират нови акаунти или просто страдаш от раздвоение на личността.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!
CSKA Sofia 1948 написа:Долно уйно написа:Днес едно кабрио е споделило, че цесека на 99% ще играе в Б група, което си е и нормално, те Литекс за нея си имат лиценз.
Долно уйно написа:CSKA Sofia 1948 написа:Долно уйно написа:Днес едно кабрио е споделило, че цесека на 99% ще играе в Б група, което си е и нормално, те Литекс за нея си имат лиценз.
Ми не, в Б група ще играе цесека с още едно име, вие ще си го изберете, вероятно ще е цесека-Литекс, ще видим, може пък сериозно да греша, а и кой е казал, че Литекс няма право да играе в Б група?
LamarinTenekijiev написа:Я вижте бе, ГГ щял да "пробва" да изкупи марката!
http://www.sportal.bg/news.php?news=610264
И кво от туй?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Долно уйно написа:Това също е абсолютно нарушение на правилата и СТК и ДК трябва да се самосезират.
Клуб с името Литекс несъществува, защо в програмата на БФС има все още такъв, че и мачове играе?
vaskonti написа:golemia написа:А..Нали няма клуб Литекс вече?Тия си джиткат..Защото МЪЖКИ отбор няма.ДЮШ на Литекс а и клуба съществуват.И си играят на РП за деца и юноши.
А тия разултати някои хора дали няма да ги броят за успех на школата на ЦСКА?
vaskonti написа:Литекс не просто има право, ами и е длъжен да играе в Б група,, просто защото се води изпаднал отбор.
vaskonti написа:golemia написа:А..Нали няма клуб Литекс вече?Тия си джиткат..Защото МЪЖКИ отбор няма.ДЮШ на Литекс а и клуба съществуват.И си играят на РП за деца и юноши.
А тия разултати някои хора дали няма да ги броят за успех на школата на ЦСКА?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта