Ще видим, какво ще излезе от това ...
Ако Кака е здрав в по голям период от време, неминуемо ще помогне !
То един Деко донесе не малко точки, че какво остава за Рикардо Кака ...
Но ще се наложи промяна на схемата ...
Иначе някой от измежду бразилеца и Франки ще трябва да е резерва !
Всъщност, аз отдавна искам да видя Челси с двама градивни халфа зад тройката нападатели !
Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
THE G.A.M.E
- Keyser Soze
- Контакти:
Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Кака е бита карта, по-добре да иде в Тотнъм, а в Челси да дойде Модрич!
Челси освобождава Босингва

Португалският десен бек на Челси Жозе Босингва почти сигурно ще бъде освободен след края на сезона.Португалският национал влезе в сериозен конфликт с мениджъра Карло Анчелоти и бе закотвен на резервната скамейка.Жозе Босингва има 62 мача с екипа на лондончани, а през последните две години страда от чести контузии.28-годишният футболист премина в Челси през лятото на 2008 година от Порто за сумата от 16,3 милиона паунда и бе взет от тогавашния мениджър Сколари.
Португалският десен бек на Челси Жозе Босингва почти сигурно ще бъде освободен след края на сезона.Португалският национал влезе в сериозен конфликт с мениджъра Карло Анчелоти и бе закотвен на резервната скамейка.Жозе Босингва има 62 мача с екипа на лондончани, а през последните две години страда от чести контузии.28-годишният футболист премина в Челси през лятото на 2008 година от Порто за сумата от 16,3 милиона паунда и бе взет от тогавашния мениджър Сколари.
- Sydney James
- Контакти:
С две ръце съм "ЗА" освобождаването на Босингва. За съжаление след тежките контузии, вече не е същият играч. Да не говорим на 1/4 финал срещу Юнайтед, Раян Гигс какво го направи.
Но не знаех, че е в конфликт с Анчелоти, просто си мислех, че формата му е спаднала и за това не играе редовно
Но не знаех, че е в конфликт с Анчелоти, просто си мислех, че формата му е спаднала и за това не играе редовно
- Sydney James
- Контакти:
Keyser Soze написа:Кака е бита карта, по-добре да иде в Тотнъм, а в Челси да дойде Модрич!
+1 Би било прекрасно
- Keyser Soze
- Контакти:
A колкото до Босингва, рядко е имало играч на Челси, който да ми е толкова противен както него. Абсолютна дупка във всеки един аспект. По ирония на съдбата единственият му силен мач беше през 2009 на Камп Ноу, когато игра като ляв бек
Bye, bye Bosingwa
- Santiago Munezz
- Контакти:
Keyser Soze написа:A колкото до Босингва, рядко е имало играч на Челси, който да ми е толкова противен както него. Абсолютна дупка във всеки един аспект. По ирония на съдбата единственият му силен мач беше през 2009 на Камп Ноу, когато игра като ляв бек :) Bye, bye Bosingwa
Няма никаква ирония,преди да се контузи и да пропусне почти целия сезон 2009/2010 Босингва беше отличен футболист.Но след контузията формата му спадна рязко.

- Keyser Soze
- Контакти:
Santiago Munez, още когато Сколари го привлече, изтръпвах във всеки един мач, когато тръгваше да атакува и си оголваше зоната. С един красив гол срещу УБА и няколко сносни мача срещу подобни противници няма как да го харесвам. Добре, че Хидинк се сети за Иванович срещу Ливърпул на Анфийлд - това беше епохален мач!
- Frankie Lampard
- Контакти:
Босингва дали има точно центриаране за 3-те години през 3 години, в които е играч на Челси ? Аз не си спомням 
- Keyser Soze
- Контакти:
Някой знае ли дали срещу Нюкясъл, ще се направи сефтето на новите екипи? Миналата година на финала за ФА къп ли беше?