Мисля си , че този има достатъчно пари.Хо ми се иска тези пари да не отиват за чужденци , а да се обърне внимание на децата и ДЮШ да се превърне в най-хубавата и най-предпочитана от родителите ДЮШ.
В този случай наистина говорим за сериозни неща , а не ПР както в Лудогорец.А искат ли всички деца да са в ДЮШ на ЦСКА.Рано или късно ЦСКА ще има отбор от българи който ще е шампион и ще влезе в ШЛ.
Искам български шампионски ЦСКА.И ако такъв плана на този човек - тогава е правилният човек за ЦСКА !
Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
Според мен Манджуков едва ли ще управлява клуба сам както го прави Домусчиев. Даже може Лупи да си остане изп. директор (шегувам се
) или
ще е някой много близък до Манджуков примерно син. Аз лично също не бих искал 1 мажоритарен собственик!
Най-добрия вариант поне 3-ма с по 20/30 %-та и останалото във феновете, ама колкото се може повече във феновете!
Иначе той пари има от кастата на държавните бизнесмени (ДС) е както и всички по-богати българи де!!!
ще е някой много близък до Манджуков примерно син. Аз лично също не бих искал 1 мажоритарен собственик!
Най-добрия вариант поне 3-ма с по 20/30 %-та и останалото във феновете, ама колкото се може повече във феновете!
Иначе той пари има от кастата на държавните бизнесмени (ДС) е както и всички по-богати българи де!!!
Не е въпросът дали има или няма пари. Ясно е, че има.
Мен лично ме притеснявя точно той да вземе контролния пакет. Да му дадат 49% и да си се радва.
Мен лично ме притеснявя точно той да вземе контролния пакет. Да му дадат 49% и да си се радва.
След като няма нищо официално, по-добре да не коментираме. Колко малко ни е нужно да ни хлъзне някоя медия и започваме да говорим един срещу друг. За всички цесекари и отдали се на клуба, само добро или нищо!
- Червени_шампиони
- Контакти:
Pichichi написа:Иначе той пари има от кастата на държавните бизнесмени (ДС) е както и всички по-богати българи де!!!
Това е. Ако е зависим от други хора, рано или късно това ще се отрази на ЦСКА, докато в момента Лупи няма какво да губи и не му пука.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
-
CSKA Sofia 1948
- Контакти:
Съвсем сериозно го пиша това - предпочитам Томов пред Манджуков. На Манджуков аз лично му нямам никакво доверие.
- Red Warrior
- Контакти:
С уговорката, че няма нищо потвърдено официално аз не виждам нищо лошо Манджуков да придобие 51% от акциите. Това не изключва да има още 2-3, или 10 по-едри акционера. Имайте предвид, че ЦСКА вече 6-7 години се намира в перманентен финансов стрес. То не бяха лицензи, специални мониторинги, съдилища, бягства, 13 футболисти в групата за евротурнирите, 12 напуснали играчи, след каето 14 нови и т.н. Нямам нищо против сегашния мениджмънт на ЦСКА да бъде запазен, но е нормално генералната политика на клуба да се направлява от мажоритарния акционер. Ако тя е в ЦСКА да играят повече българи и стила на игра да е по-атрактивен - не виждам нищо лошо. Плюещите по Стойчо досега нали това искаха?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Мойто мнение е че колкото по-бързо има алтернатива на Лупи толкова по-добре!
И тук не става дума за треньора футболистите и играта на отбора, защото Лупинатора може да ни направи шампиони 3 пъти поред да ни вкара в ШЛ
ама и да затрие клуба за нула време. Такива комбинатори като него след всяка успешна маневра стават все по-смели в глупостите които правят
и все повече започват да си вярват че са "безсмъртни" и тогава гилотината обикновено пада и реже глави.
И тук не става дума за треньора футболистите и играта на отбора, защото Лупинатора може да ни направи шампиони 3 пъти поред да ни вкара в ШЛ
ама и да затрие клуба за нула време. Такива комбинатори като него след всяка успешна маневра стават все по-смели в глупостите които правят
и все повече започват да си вярват че са "безсмъртни" и тогава гилотината обикновено пада и реже глави.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Pichichi написа:Мойто мнение е че колкото по-бързо има алтернатива на Лупи толкова по-добре!
Най-точното описание, давано на Лупи на тема ЦСКА.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
- Red Warrior
- Контакти:
То и досега Манджуков явно е спасявал положението в ЦСКА, така че няма нищо лошо в това да поеме официално властта. Не можем до безкрай да продаваме акции и да правим ЛУПИнги.
В момента се намираме в нещо като валутен борд, само че тази система е временна и не може да се практикува вечно. Историята не познава валутен борд, който не се е сгромолясал, ако е седял прекалено дълго. Така че, както нормалното развитие на държавата е да влезем в еврозоната, така е нормално и ЦСКА да има стабилен/ни собственик/ци, генерален спонсор, база, трансферна политика и т.н. Иначе рано, или късно ще настъпим мотиката. Ето сега ни гласят с отнемане на точки заради Пакурар и бъдете сигурни, че Домуса ще направи всичко възможно да ни отнемат точки. Дано Манджуков помогне и в този казус, понеже няма никакво време. Пак казвам - ръководството нямам нищо против да остане. И двете Сашета и Стойчо се справиха перфектно досега. 
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост