Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: Христолов се завърна, ще раздава пари

Мнениеот Fallen_Angel » 06 апр 2009 11:37

dobermanche написа:честно казано приятелю.въобще не е така,както го транслираш ама айде...много буквално и дословно си превеждал,иначе на пръв прочит ми се струва че е ок текста...но нека се добави малко повечко инфо за клубът,със статистика и т.е.,иначе не биха ни приели на сериозно,сигурен съм в това

Да, и аз смятам, че трябва да се добави статистика, някои от известните играчи и т.н., обаче го написах на прима виста това :)

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 06 апр 2009 11:45

dobermanche написа:честно казано приятелю.въобще не е така,както го транслираш ама айде...много буквално и дословно си превеждал,иначе на пръв прочит ми се струва че е ок текста...но нека се добави малко повечко инфо за клубът,със статистика и т.е.,иначе не биха ни приели на сериозно,сигурен съм в това

прав си това беше копи-пейст защото не ми се пишеше много ама е за да добият повече хора от смисъла на текста и да дават още идей
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 06 апр 2009 11:53

Смятам, че трябва да се пообработи подобно циркулярно писмо и да се пусне не само до отборите, а и до феновете на тези отбори... и не само в Италия :) Вярно е, че е "далечен изстрел", но пък не се знае откъде може да изскочи зайчето.

toni petrov
Контакти:

Ботев остава без отбор след три дни

Мнениеот toni petrov » 06 апр 2009 12:00

БФС отнема лиценза на Костадин Ангелов заради Ботев
"Ботев" е на път да остане без отбор след 3 дни, тъй като тогава изтичат 2 месеца, откакто футболистите не са получавали заплати. Така в четвъртък те ще могат да разтрогнат договорите си с клуба.
Повече в ***

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 06 апр 2009 12:01

Аз лично смятам да пусна писмо до всяка една българска медия, и открито да попипатм има ли в нашата държава журналист, който да започне журналистическо разследване за този христолов. Писна ми медиите да мълчат и да се правят на ударени.

Засега единствено ММач открито ккритикува селското изчадие!
ИзображениеИзображение

simoarmeeca
Контакти:

Re: Ботев остава без отбор след три дни

Мнениеот simoarmeeca » 06 апр 2009 12:17

Ехх мамата им глопаци развалиха 1 от най великите бг отбори с най великата публика ..

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 06 апр 2009 12:47

Трябва да се наблегне на медиите,не толкова на отборите.И да се пита защо държавата не го закача.
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 06 апр 2009 12:51

rump_shaker написа:Аз лично смятам да пусна писмо до всяка една българска медия, и открито да попипатм има ли в нашата държава журналист, който да започне журналистическо разследване за този христолов. Писна ми медиите да мълчат и да се правят на ударени.

Засега единствено ММач открито ккритикува селското изчадие!

Страхотна идея.Аз съм много зле с компютрите иначе щях да помогна.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: ДО Г-Н ХРИСТОЛОВ

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 06 апр 2009 12:55

kishe написа:
rump_shaker написа:Напълно подкрепям казанато. Това е което и аз мисля. Това е олицетворението на упадъка на напата държава. Това селско изчадие изкарва на показ, гнилата картинка на българския манталитет, на българското беззаконие и на АБСУРДА който градим ден след ден в нашата родина!

това имах впредвид и в мой пост понагоре ама много хора немогат да четат между редовета както се казва

Не ме бива много в писането,просто това е което чувствам.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: ДО Г-Н ХРИСТОЛОВ

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 06 апр 2009 12:56

kishe написа:незнам на кой му пречи новата тема който не го интересува ботев да си чете темите на неговия отбор иначе похвала за PLOVDIV PEE 1912 хубав пост PLOVDIV PEE 1912 е от малкото който ме кефят във форума и дано скоро видим свободен ботев.а на тези който питат имали нужда от толкова теми за селския и какъв е смисала ще им отговоря ама да не ме банат и затова ще се въздържа и понеже си мисля че все някога нашите мъки ще свършат тогава такива хора като PLOVDIV PEE 1912 ще са горди защото и за миг не са се отказали от борбата срещу селскаъта гнида

Мерси братле..

Върни се в “Архив”