Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nn72
Контакти:

Re: Кой е по по най -Бижутера ?

Мнениеот nn72 » 05 апр 2009 10:10

Един е той един,уникален! :mrgreen: :mrgreen:
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!

Потребителски аватар
alkoh0L
Контакти:

Мнениеот alkoh0L » 05 апр 2009 10:18

Много е добър,те затова и в Кипър неможаха да го задържът,не отговаря на тяхната класа.Но третия пропуска е УНИКАЛЕН
- Кога Гонзо ще играе в Англия?
- На сватбата на Бербатов!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 05 апр 2009 10:56

goteborg написа:А как ще класирате гола му срещу чорбата преди 2 години,точно на Великден,който ни узакони титлата?Не знам какво толкова сте притеснени,че пропуска?По-притеснени трябва да сте,че наближава мача с вас и нищо добро не ви очаква,сигурен съм.

хаха тоя па.направо се спуквам от смях пред псто.ходи пиини една вода и се върни пак да пишеш.много ме е страх от вас да знаеш.хахаха с тая вашаа игра и с тоя големият тренер направо нямам думи :D :D
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
red_eraser
Контакти:

Мнениеот red_eraser » 05 апр 2009 10:57

Най-доброто предстои !! Сигурен съм , че ще видим още много бисери от "бижутера" :D 3 -ят пропуск е уникален , ама и по големи съм виждал ...... в 3-ти клас , когато бях !!!
А НИЕ СМЕ ЦСКА!!!

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 05 апр 2009 11:02

popcorn,да не плачете след мача пак,така както само вие си го можете :D ?
Save Ukraine!

alfonso

Re: Христо Йофоф - Бижутера

Мнениеот alfonso » 05 апр 2009 11:10

Изобщо не ме вълнува какво ще кажеш!!!!! :D след 31 години като направите пак отбор ще си пишем пак дали ще ни биете!!! а дотогава ще изкарате към 25 в Б група!!! :mrgreen: и на Бижутера не му берете гейлето!!! Той неговата я е опекъл! :ugeek: Стига с този селски манталитет да гледате все другите. :roll: вие гледайте как да се класирате в Уефа че стана сложно!!! ще трябва да скочите и на тези на които по принцип се гъзите, чорбата!!! :lol: ама проблема с цацата си е на цацата :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 05 апр 2009 11:10

хаха няма, само гледйате тоя път да дойдете малко повече хахах и другото е , че тоя път няма да го има Беконо да ви сапсява.И не на последно място от 2 години на сам никой не ни е бил, няма и да го направи :)Поне по честен път!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 05 апр 2009 11:12

goteborg написа:popcorn,да не плачете след мача пак,така както само вие си го можете :D ?

Але,ние до 10 кръг сме си взели титлата ;)
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

XARHTNA
Контакти:

Зле сме много за съжаление!

Мнениеот XARHTNA » 05 апр 2009 11:25

Мина вече доста време откакто Велев е треньор, но за съжаление поне според мен сме изключително слаби! Вярно е, че Черно море се бори за място в тройката и т.н., но мача вчера приличаше на махленски двубой, а не на дерби между първия и третия в първенството. Да си го кажем направо: Играта ни е под всякаква критика!!! Досега къде с късмет къде на мускули някак си взимахме мачовете, но то не може всеки път да ти се усмихва шанса! Сега много ще кажат: Еми ако Йовов беше вкарал щяхме да биеме! Да, сигурно е така, но за пореден път щяхме да бием на мъка! Както във всички други мачове от началото на сезона в А група! Всеки мач треперим до последния момент и беше нормално да се очаква, че в един момент ще се спънем! Според вас с такава игра става ли се шампион?!?!?! И какъв отбор сме след като разчитаме на играч на 18 (Жо), който когато не е на терена и се вижда, че сме пълна трагедия! Аз разбирам, че няма как винаги да играем на високо ниво, но от началото на сезона нямаме мач, в който убедително да сме показали превъзходството си над противника и най-вече нямаме мач, в който да се наблюдава някаква идея в нашата игра! С една дума играта ни може да се опише така: ХАОТИЧНО! Едно ритане там напред пък ако нещо зе суарес се измъкне пък да я бие вътре и евентуално там ако Гонзо ги излъже! Така футбол не се играе от вече поне 15 години!
Критиката ми няма да подмине и футболистите! Гледахте ли онзи ден Боливия - Аржентина 6-1! Беше страшен мач, но едно нещо направи впечатление! Боливииците бяха готови да умрат на терена не оставяха Аржентина и една секунда на спокойствие...просто дадоха всичко от себе си! Съжалявам да го кажа, но след вчерашния мач аз не останах с впечатлението, че играчите дадоха всичко от себе си! Вчерашния мач си беше една разходка за много голяма част от футболистите ни. С изключение на Зе суарес, който тичаше много и постоянно търсеше топката другите си я подаваха и подтичваха като на тренировка! И ТОВА СЛЕД КАТО ИМАШЕ ПАУЗА В ПЪРВЕНСТВОТО И ДОСТАТЪЧНО ВРЕМЕ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ! Е извинявайте много! Вярно е съдията особено през първото полувреме откровено си ги подпря не само за дузпата...обаче това не може да бъде оправдание за 90 минути разходка на терена и безцелно ритане на топката!! Чак се чудя в крайна сметка на тренировка нашите к'во правят?! Отговорът е: Ми разцъкват топката подтичват и това е! Нито се забелязва да имаме някакви заучени положения, нито някакви схеми при които да се освобождава играч в опасна близост до вратата на противника. Тези хора се събират всеки ден да тренират, а вчера не можеха да си подадат повече от 3 точни паса!!?!? АБСУРД! Този мач футболистите трябваше да направят всичко възможно да го вземат! Според вас направиха ли го? Според мен НЕ!

itelim
Контакти:

Re: Зле сме много за съжаление!

Мнениеот itelim » 05 апр 2009 11:29

Дългичко ти е изложението, добре си го написал, но какво предлагаш?

Върни се в “Архив”