Мнениеот XARHTNA » 05 апр 2009 11:25
Мина вече доста време откакто Велев е треньор, но за съжаление поне според мен сме изключително слаби! Вярно е, че Черно море се бори за място в тройката и т.н., но мача вчера приличаше на махленски двубой, а не на дерби между първия и третия в първенството. Да си го кажем направо: Играта ни е под всякаква критика!!! Досега къде с късмет къде на мускули някак си взимахме мачовете, но то не може всеки път да ти се усмихва шанса! Сега много ще кажат: Еми ако Йовов беше вкарал щяхме да биеме! Да, сигурно е така, но за пореден път щяхме да бием на мъка! Както във всички други мачове от началото на сезона в А група! Всеки мач треперим до последния момент и беше нормално да се очаква, че в един момент ще се спънем! Според вас с такава игра става ли се шампион?!?!?! И какъв отбор сме след като разчитаме на играч на 18 (Жо), който когато не е на терена и се вижда, че сме пълна трагедия! Аз разбирам, че няма как винаги да играем на високо ниво, но от началото на сезона нямаме мач, в който убедително да сме показали превъзходството си над противника и най-вече нямаме мач, в който да се наблюдава някаква идея в нашата игра! С една дума играта ни може да се опише така: ХАОТИЧНО! Едно ритане там напред пък ако нещо зе суарес се измъкне пък да я бие вътре и евентуално там ако Гонзо ги излъже! Така футбол не се играе от вече поне 15 години!
Критиката ми няма да подмине и футболистите! Гледахте ли онзи ден Боливия - Аржентина 6-1! Беше страшен мач, но едно нещо направи впечатление! Боливииците бяха готови да умрат на терена не оставяха Аржентина и една секунда на спокойствие...просто дадоха всичко от себе си! Съжалявам да го кажа, но след вчерашния мач аз не останах с впечатлението, че играчите дадоха всичко от себе си! Вчерашния мач си беше една разходка за много голяма част от футболистите ни. С изключение на Зе суарес, който тичаше много и постоянно търсеше топката другите си я подаваха и подтичваха като на тренировка! И ТОВА СЛЕД КАТО ИМАШЕ ПАУЗА В ПЪРВЕНСТВОТО И ДОСТАТЪЧНО ВРЕМЕ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ! Е извинявайте много! Вярно е съдията особено през първото полувреме откровено си ги подпря не само за дузпата...обаче това не може да бъде оправдание за 90 минути разходка на терена и безцелно ритане на топката!! Чак се чудя в крайна сметка на тренировка нашите к'во правят?! Отговорът е: Ми разцъкват топката подтичват и това е! Нито се забелязва да имаме някакви заучени положения, нито някакви схеми при които да се освобождава играч в опасна близост до вратата на противника. Тези хора се събират всеки ден да тренират, а вчера не можеха да си подадат повече от 3 точни паса!!?!? АБСУРД! Този мач футболистите трябваше да направят всичко възможно да го вземат! Според вас направиха ли го? Според мен НЕ!