Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ентелегентите се развилняха
Полицията помете ли днес протеста,утре народът ще ги помете 

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
TodorT написа:RedeviL написа:Аз още не мога да проумея как е възможно има-няма хиляда човека да създават такива безредици в центъра на София!? Абсолютно неадекватна полиция!
200 човека правят зулуми. Ей това е истината!!! А полицията бе много толерантна към тях и ги изчака. Лесно можеше да ги помлеви и да изкара автобуса за 5 мин. Аз лично видях как имаше хора, които биеха юмруци по каските на полицате, ритаха ги, а после точно те се оплакваха, че полицята ги биела![]()
Не бе, те само си седят и нищо не правят..

Последна промяна от RedeviL на 23 юли 2013 23:03, променено общо 1 път.
- Levskar_90
Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Laetitia написа:Вероятно по същата причина, поради която изкарвате, че всички противници на БСП са гербери?Levskar_90 написа:Защо след като не харесвам ГЕРБ ме изкарват комунист ? Знам че знаеш отговора БлуДоколкото знам, май и теб те изкарват виден радетел на комунизма
Аз нямам партия така е най-добре. По-едно време се бях заблудил по АТАКА, но те набързо разкриха същността си, а и със Волен си казахме каквото имаме по телефона.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
RedeviL написа:Аз още не мога да проумея как е възможно има-няма хиляда човека да създават такива безредици в центъра на София!? Абсолютно неадекватна полиция!
Точно!Само бой ще ги оправи тея платени гербарасти.

[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
- greenlandia
МРЪСНИ КОМУНИСТИ И РЕЗАЦИ!!!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
500 човека са ! Току-що показаха снимки от високо! Това е просто смехотворно!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Genius. написа:RedeviL написа:Аз още не мога да проумея как е възможно има-няма хиляда човека да създават такива безредици в центъра на София!? Абсолютно неадекватна полиция!
Точно!Само бой ще ги оправи тея платени гербарасти.
Очевидно мастурбирането пред снимката на Серхио Агуеро ти е изпило и без това явно малкия мозък

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Конкретни идеи за ново правителство след падане на сегашното имаш ли,Летиция ? Ако отговора е "Само не искам да са БСП" може да не ми отговаряш.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
- Болен Левскар
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:RedeviL написа:Аз още не мога да проумея как е възможно има-няма хиляда човека да създават такива безредици в центъра на София!? Абсолютно неадекватна полиция!
И аз не мога да проумея как може да има такива тъпи парчета като теб, които защитават хората, които грабят с години и теб, и мен, ама ей на, има
Типична черта на средностатистическия нещастник е, като бият някой, той да сочи с пръст и да се радва, без въобще да си дава сметка, че бития и за него се бори. Няма по жалки и дребни душици от такива охльови!
W84me написа:500 човека са ! Току-що показаха снимки от високо! Това е просто смехотворно!
Да и аз сега я видях! Кви глупости приказвам и аз хиляда човека!?