Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: ВСИЧКИ БГ ФЕНОВЕ, ТРЯБВА ДА ПОДКРЕПИМ БОТЕВ И БГ ФУТБОЛА!

Мнениеот slavia_forever » 05 апр 2009 18:29

PLOVDIV PEE 1912 написа:
birabecks написа:С някои от писалите в тази тема се познаваме.С някои лично,с други - "задочно".Неведнъж съм си казвал мнението по този въпрос,а именно,че подкрепям феновете на "Ботев"Пд. И не само аз,но и по-възрастните фенове на Локо Пд мислят така.Знам го,защото ,когато стане въпрос за Селския,псуват не по-малко от канарите.Като казвам по-възрастни,имам предвид над 30 годишни,а такива има много.Така че,канари, имате подкрепа от голяма част локомотивци,колкото и невероятно да ви се струва това.Знам,че за по-младите фенове и на двата отбора,това ще прозвучи еретично.Нормално,тъй като повечето млади фенове са доста крайни.Точно тази крайност обаче ги прави като "коне с капаци"т.е.праволинейни.За тях всичко е ясно -ние сме добрите,те са лошите и за всичко са виновни"буферите" ,респективно "жълтурите".Но нищо,като походят още 10-15 години на мачове,ще пораснат ;)

С теб си четем мислите постояно..

Пък да хванем и да се напием тогава. Ще се окаже, че всички се познаваме. Само ти мен не. ;)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 05 апр 2009 18:33

ти кво правиш тука бе :) я марш на армията да викаш :)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

ДО Г-Н ХРИСТОЛОВ

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 05 апр 2009 18:51

Г-н Христолов,вие сте олицетворение на упадъка на българското общество,циганизацията и селянизацията на нашата нацията.Не мога да повярвам,сякаш живея в някакъв сън,един човек гаврещ се с поколения българи,с традиции,с всичко това постигнато за почти столетие с много труд и любов.
Нищо ново под слънцето,всеки един от нас ежедневно се сблъсква с подобни абсурди.Просто прогнилата ни държава е такава,но една държава не се прави от дървета ,а от хора .Тези индивиди произлизат от нас,ние всички сме това българско общество,ние сме това болно общество.Безаконието е ежедневие, даже повечето от нас не му обръщат внимание .Тълпи от прииждащи "гастербайтери"обсаждат по големите градове което по принцип няма нищо лошо стига придошлия да разбере ,че трябва да се приобщи ,да се слее с това общество,не голфаджията да кара с двеста в квартал пълен с играещи деца.Трябва да знае как да се държи,как да говори,как да се облича,и най важното ,да знае че всяка една традиция(в добрия смисъл) се създава с много пот и много човешки съдби.
Нацията ни е прогнила,та вижте,едни от най-големите "звезди"в българския ефир са ......цигани.Медиите ни се наричат "национални",прекрасната ни България СЕ Е ПРЕВЪРНАЛА В СМЕТИЩЕ...БУКВАЛНО В СМЕТИЩЕ!!!Язовири ,реки,селца,всичко е заринато с БОКЛУК!!!

Г-н Митьо,борбата срещу вас не се възприема(поне от повечето от нас ..предполагам) само като битка за един велик футболен клуб,а борба с упадъка на обществото .Един клуб не е само ритане на топка ,той е идеал,той е начин на мислене,начин на живот.Естествено това писание не е адресирано до вас,защото вие ...може би карате с двеста ...,а до всички нормални хора с житейски принципи обичащи семействата,градовете и родината си.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 05 апр 2009 18:52

slavia_forever написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:
birabecks написа:С някои от писалите в тази тема се познаваме.С някои лично,с други - "задочно".Неведнъж съм си казвал мнението по този въпрос,а именно,че подкрепям феновете на "Ботев"Пд. И не само аз,но и по-възрастните фенове на Локо Пд мислят така.Знам го,защото ,когато стане въпрос за Селския,псуват не по-малко от канарите.Като казвам по-възрастни,имам предвид над 30 годишни,а такива има много.Така че,канари, имате подкрепа от голяма част локомотивци,колкото и невероятно да ви се струва това.Знам,че за по-младите фенове и на двата отбора,това ще прозвучи еретично.Нормално,тъй като повечето млади фенове са доста крайни.Точно тази крайност обаче ги прави като "коне с капаци"т.е.праволинейни.За тях всичко е ясно -ние сме добрите,те са лошите и за всичко са виновни"буферите" ,респективно "жълтурите".Но нищо,като походят още 10-15 години на мачове,ще пораснат ;)

С теб си четем мислите постояно..

Пък да хванем и да се напием тогава. Ще се окаже, че всички се познаваме. Само ти мен не. ;)

ХАХА Славия ,успех с червените .

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Re: ДО Г-Н ХРИСТОЛОВ

Мнениеот sixtynine » 05 апр 2009 18:57

абе вие тоя човек не го оставяте намира :lol: Всеки ден по 1-2 теми
Изображение

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 05 апр 2009 19:34

И къв точно беше смисъла от тая тема?

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 05 апр 2009 19:43

тоя вашия селския не прилича на човек който чете каквото и да е , така че не се хабете да пишете

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 05 апр 2009 20:30

Мога да кажа , че колкото и да ме дразнят някои "канарчета " ,които пишат тук,по-голямата част от феновете ви са много свестни.Жал ми е да гледам Ботев такъв.Искам когато Левски гостува на канарите да гледам мача със свито сърце :)
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
nikytodorov
Контакти:

Мнениеот nikytodorov » 05 апр 2009 21:20

Smart za selskata mastia!Samo BOTEV!
1912!Първи се родихме,последни ще умрем!!!

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 05 апр 2009 21:25

Като фен на БОТЕВ мога само да благодаря на съпричастността и подкрепата от феновете на другите клубове в БГ :!: Такова чудо на психиатрията като Христолов - българският футбол не е виждал до сега... :evil: И същевремено искам да припомня на нашите си хора - канари , няма кой друг да свърши нашата си работа ,освен нас самите :!: Натиск срещу Урода :twisted: Натиск до дупка :!: Време е вече за един голям митинг - шествие из Пловдив , и времето се оправи , и празници идват - трябва да ВОСКРЕСИМ БПФК от гроба ,към който ни тика Селяка !

Върни се в “Архив”