Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKAfan
Контакти:

Re: Дуци Симонович треньор на ЛЕВСКИ

Мнениеот CSKAfan » 05 апр 2009 00:27

vesodoc написа:
sedem_!_dva написа:Айде затваряйте темата и у коша... Кви са тези тъпизми, ***. :D Този Жаклин да не се е побъркал, та тоя на Герена няма да го изтърпим и една тренировка.

Правилно!!!
Дуци Симеонович е циганин.
По-добре да си имаме зъл евреин, какъвто е Емил Велев!!!
Видя се, че и Мъри е прекалено прехвален...всичко опира до кинти!!!
Ако и ние сключим договор примерно за въздуха на София, и увеличим данъка въздух и премиерът работи за нас и ние ще имаме много много кинти, с които да мотивираме както нашите си футболисти, така и чуждите....
Така както обаче раздават пачките на Панчерево, и тяхната няма да продължи дълго...Няма как в условията на криза, когато НИКОЙ НЯМА ИЗЛИШНИ ПАРИ, изведнъж някой да почне да вади отнякъде свежи пари...ПРОСТО АКО ДАНС ВЛЯЗАТ В ТИТАН ще стане мазало, но те не го правят, защото играят ЗАЕДНО!!!!

спомни си кой беше единствения проверен клуб миналото лято и тогава развивай тееории кой с кого работел заедно...
YNWA!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: РистоскOFF

Мнениеот W84me » 05 апр 2009 00:55

Фронтално срещу мен стана ситуацията,бях от дясната страна на въжетата.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Re: И ТАЗИ СЕДМИЦА СТЕ ТЪЖНИ.ТАКА ЩЕ Е ДО КРАЯ !

Мнениеот Yasso » 05 апр 2009 01:03

Точно така - съгласен съм че накрая ще теглим чертата и ще видим кой ще е тъжен и кой радостен...

Аз и затова така написах - не може да се отваря подобна тема още отсега... :roll:
Тъжни сме били, че даже ни прокле и до края... ;)
Ама се вижда че още в следващия кръг настроенията се сменят... :D

А колко много вода има още да изтече, докато дойде развръзката в този шампионат...

Само не съм съгласен за "трудния" мач с вас на 9 май....
Ние по-лесен мач от него няма да имаме до края.... :D
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: РистоскOFF

Мнениеот Sagittarius » 05 апр 2009 01:16

Гледай каквото си искаш през въжетата,но повторенията от всякакви позиции показаха следното:
1.Симулация на Гонзо
2.Симулацията беше даже извън наказателното поле

Е,какво искате не мога да разбера аз?Да ви даде дузпа за симулация,която на всичкото отгоре е и извън полето ли?Никакъв срам нямате даже,нито чест.Гонзо е долен симулант и измамник,човек без достойнство!
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Ч.Море - Левски

Мнениеот Sagittarius » 05 апр 2009 01:24

Тези за поляганията ги слушаме отдавна....но,за да бъдем наясно - не беше ли Черно Море отборът,който направи 1:1 с ЦСКА насред София през есента?
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Да закрият БНТ със закон

Мнениеот slavia_forever » 05 апр 2009 03:16

БНТ висят на гърба на държавата, защото рекламодателите не ги искат (на базата на други конкурентни телевизии), а те ни смучат данъците и не правят никакви качествени продукти. Даже и техниката явно, не си сменяват в годините. Като отидете на мач, който се предава пряко, загледайте се и ще разпознаете камерите от студията на "Всяка неделя" отпреди 25 години. Мачовете по Ринг например, вече си ги гледам и онлайн, когато съм в работата и имам време, докато тези след толкова години, не се научиха и мач да излъчат качествено. А и кой вече гледа Канал 1?! :?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 05 апр 2009 08:06

това вчера беше върхът на безличната игра на ЛЕВСКИ,то голямо блъскане,голямо ритане!за 90 мин
дали направиха три разигравания по фланговете?
вече и децата го виждат че сме слаби много,и велев ,боримиров и батков трябва да си ходят! нямат никаква идея какво трябва да правят на терена,всеки блъска напред ако случайно влезе,евала! така не става! дано слабия не легне днес на цска!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Re: Христо Йофоф - Бижутера

Мнениеот more » 05 апр 2009 08:58

На Бижутера вече може да му викате Ментето :)
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

eighteen

Мнениеот eighteen » 05 апр 2009 09:00

сега нещо на моряците им стана тъп мача :lol: като не биха ;) ей 31 години са си това! върха беше че и съдията им е виновен :oops: бах ти смеха :D

alfonso

Re: Христо Йофоф - Бижутера

Мнениеот alfonso » 05 апр 2009 09:04

А на тича може да им викат: 31 годишните безпобетители! На Миро може да му викат що е гол? Кривия си го обичаме и ние , за него нищо,пак си е от Левски! А пък на потребител more, може да си му викате Veso 1913-сваляча на баби!!! :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Архив”