В качеството на какъв критикуваш толкова хора? Господ ли си? Можеш ли да играеш по-добре футбол от всичките изброени?zlobul написа:Ми аз го намекнах тва в деня преди мача . Няма как Илиан да казва , че няма алтернатива на определени постове , а в същото време тоньо да обявява , че селекцията била завършена . Да не говорим , че иамутен беше оставен при юношите , само и само да се отърват от високата му заплата , защото колкото и да е слаб е класа в сравнеие с Иво Иванов . Ели ме съмнява , че е с хронична контузия , също като оная муха Пинто на който не знам по каква причина много се разчита . Прохазка ли ?.....ми такива като него с лопата да ги ринеш . За 150 000 щяха да вземат 3-ма като него . Що се отнася до португалския Миро Антонов .... май ще има емоции с него . Чудя се само тоньо какви оправдания ще измисли за това че Левски е платил 400 000 за него . Там ще е голям смях .
Марсолиньо , кавальо и световния шампион с Гана кво да ги коментираме ? Единия се мъчеше два мача да мине сам цялата защита на босненците , ганаеца бягаше насам натам все едно някой лъв го гони из африканските гори , а бившата звезда на локо пловдив явно чакаше сараевските защитници да го черпят с бяло сладко и минерална вода .
ПП Старокин беше най-слабия на терена барабар с Пелето , но Иво Иванов изяде парсата за всички неадекватници . Вярно е че първия гол тежи на него , но дотам .Пелето има оправдание , че това не е типичната му позиция , докато за Старокин май такова -Няма .И понеже в Левски всичко е сбъркано , затва най-слабият от Сараево излиза с капитанската лента в следващия мач па макар и той да е контрола .Сбъркани ръководители , сбъркан отбор !
Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
- Santiago Munezz
- Контакти:
zlobul написа:Ми аз го намекнах тва в деня преди мача . Няма как Илиан да казва , че няма алтернатива на определени постове , а в същото време тоньо да обявява , че селекцията била завършена . Да не говорим , че иамутен беше оставен при юношите , само и само да се отърват от високата му заплата , защото колкото и да е слаб е класа в сравнеие с Иво Иванов . Ели ме съмнява , че е с хронична контузия , също като оная муха Пинто на който не знам по каква причина много се разчита . Прохазка ли ?.....ми такива като него с лопата да ги ринеш . За 150 000 щяха да вземат 3-ма като него . Що се отнася до португалския Миро Антонов .... май ще има емоции с него . Чудя се само тоньо какви оправдания ще измисли за това че Левски е платил 400 000 за него . Там ще е голям смях .
Марсолиньо , кавальо и световния шампион с Гана кво да ги коментираме ? Единия се мъчеше два мача да мине сам цялата защита на босненците , ганаеца бягаше насам натам все едно някой лъв го гони из африканските гори , а бившата звезда на локо пловдив явно чакаше сараевските защитници да го черпят с бяло сладко и минерална вода .
ПП Старокин беше най-слабия на терена барабар с Пелето , но Иво Иванов изяде парсата за всички неадекватници . Вярно е че първия гол тежи на него , но дотам .Пелето има оправдание , че това не е типичната му позиция , докато за Старокин май такова -Няма .И понеже в Левски всичко е сбъркано , затва най-слабият от Сараево излиза с капитанската лента в следващия мач па макар и той да е контрола .Сбъркани ръководители , сбъркан отбор !
Нямаш си и представа колко си прав...за жалост!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
zlobul написа:ами тва ще е следващото оправдание) "напуснаха ни опитни футболисти като йовов , пелето , марселиньо и карвальо (всичките пенсионери) и ще ни трябва време да запълним липсата им " , - т.е. всяко лято ние ще градим "нови" отбори и ще откриваме нови територии , все по непознати
) . Хората ни бутаха честта в задника , но заради разни гонзовци , доносници , чужди елементи като мазния тоньо ще сме все в калта .
Имахме уникални шансове да направим име в Европа , но гореспоменатите нещастници прецакаха всичко и не позволиха да излезем от тази кал и "черното тото". Не сме само ние ...онези от "панчарево" са същите като нас в момента . В един цирк играем с тях , та да се чуди човек , кой от тия вече "грандове" е по зле .
Истината е, че изпуснахме 2 златни шанса за участие в ШЛ, които щяха да ни направят отбор от ранга на Динамо Загреб, който с добре работеща школа продава таланти за по 4-5 млн евра, а в същото време неизменно е в групите на един от двата турнира. Щяхме да сме хегемон в Бълария, точно както Динамо е в Хърватия...абе изсрахме се на всичко...Мъри и Наско бяха поставили основите, но Тара с неадекватните си решения опропасти целият им труд. Остана ни само да си гледаме мачовете от 2005/06 и 2006/07 на ДВД-то....само това ни остана...
Nuke написа:В качеството на какъв критикуваш толкова хора? Господ ли си? Можеш ли да играеш по-добре футбол от всичките изброени?zlobul написа:Ми аз го намекнах тва в деня преди мача . Няма как Илиан да казва , че няма алтернатива на определени постове , а в същото време тоньо да обявява , че селекцията била завършена . Да не говорим , че иамутен беше оставен при юношите , само и само да се отърват от високата му заплата , защото колкото и да е слаб е класа в сравнеие с Иво Иванов . Ели ме съмнява , че е с хронична контузия , също като оная муха Пинто на който не знам по каква причина много се разчита . Прохазка ли ?.....ми такива като него с лопата да ги ринеш . За 150 000 щяха да вземат 3-ма като него . Що се отнася до португалския Миро Антонов .... май ще има емоции с него . Чудя се само тоньо какви оправдания ще измисли за това че Левски е платил 400 000 за него . Там ще е голям смях .
С тебе няма какво да коментирам . Не те знам що за човек си и не тая лоши чувства , но за футбол и в частност за Левски , няма какво да си кажа с тебе .
ПП Погледни си постовете към мен преди мача със сараево и тогава ме коментирай , къв съм и що съм , щото всичко се видя на терена . 1-3 от анонимници , а "плювача" след това не бях аз , защото аз нито псувам нито ритам футболисти на Левски ,само мога да им коментирам играта . Аз за разлика от тая платена клика , която онзи ден беше на стадиона (робите на тара -софия запад ) знам кой да псувам .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
- Santiago Munezz
- Контакти:
Nuke написа:В качеството на какъв критикуваш толкова хора? Господ ли си? Можеш ли да играеш по-добре футбол от всичките изброени?
Ами айде като феновете не сме нито Господ,нито футболисти да вземем да гледаме само през розовите очила и да им пляскаме на тия шемети?
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Имам едно питане към "кучетата на тара" . След като наритахте Пелето , който игра на неприлична позиция , след като псувахте на майка Иво и Владо , може ли някой да ми каже , какво направихте със Старокин , който въпреки че беше най-слабия на терена в следващия мач излезе като капитан на Левски ?
Ще ми кажете ли и каква е вината на Иво , че толкова си може , а ние колко може си знаем отдоста отдавна и играта му не би трябвало да е изненада за нас .
В тая връзка ...псувахте момчето , ама не псувахте този , който го остави в отбора или пък този от който се очакваше да направи правилна селекция .
Що не псувахте тоньо , що не псувахте доньо бе ...аз сега да ви тегля една ? Продажници ! Стига с тия шпалири към Батков и Тонев .
Ще ми кажете ли и каква е вината на Иво , че толкова си може , а ние колко може си знаем отдоста отдавна и играта му не би трябвало да е изненада за нас .
В тая връзка ...псувахте момчето , ама не псувахте този , който го остави в отбора или пък този от който се очакваше да направи правилна селекция .
Що не псувахте тоньо , що не псувахте доньо бе ...аз сега да ви тегля една ? Продажници ! Стига с тия шпалири към Батков и Тонев .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
-
- Контакти:
zlobul написа:Имам едно питане към "кучетата на тара" . След като наритахте Пелето , който игра на неприлична позиция , след като псувахте на майка Иво и Владо , може ли някой да ми каже , какво направихте със Старокин , който въпреки че беше най-слабия на терена в следващия мач излезе като капитан на Левски ?
Промяната ще дойде от сектор А отново. И аз мисля да съм там срещу Черноморец и Ботев. Ясно е, че в сектор Б тоньо си е осигурил спокойствието по един или друг начин...
zlobul написа:С тебе няма какво да коментирам . Не те знам що за човек си и не тая лоши чувства , но за футбол и в частност за Левски , няма какво да си кажа с тебе .
ПП Погледни си постовете към мен преди мача със сараево и тогава ме коментирай , къв съм и що съм , щото всичко се видя на терена . 1-3 от анонимници , а "плювача" след това не бях аз , защото аз нито псувам нито ритам футболисти на Левски ,само мога да им коментирам играта . Аз за разлика от тая платена клика , която онзи ден беше на стадиона (робите на тара -софия запад ) знам кой да псувам .
Какво да гледам? Не е нормално да си мислиш, че си по-добър с нещо от всички, които оплюваш. Просто не е нормално, не казвам, че Левски е играл добре, нито хваля някого. За да хванеш и да критикуваш толкова хора, би трябвало да си някой, който е направил нещо съществено и от тази камбанария говори. Във форума може всеки да си дрънка, но реалността е коренно различна. Отиди, събери ги всичките тия хора и им изнеси една такава лекция, пък да видим. Твоето мнение е едно, а срещу него има много различни. Недей така убедено да твърдиш, че твоето е меродавно. Невъзможно е.
Nuke написа:zlobul написа:С тебе няма какво да коментирам . Не те знам що за човек си и не тая лоши чувства , но за футбол и в частност за Левски , няма какво да си кажа с тебе .
Какво да гледам? Не е нормално да си мислиш, че си по-добър с нещо от всички, които оплюваш. Просто не е нормално, не казвам, че Левски е играл добре, нито хваля някого. За да хванеш и да критикуваш толкова хора, би трябвало да си някой, който е направил нещо съществено и от тази камбанария говори. Във форума може всеки да си дрънка, но реалността е коренно различна. Отиди, събери ги всичките тия хора и им изнеси една такава лекция, пък да видим. Твоето мнение е едно, а срещу него има много различни. Недей така убедено да твърдиш, че твоето е меродавно. Невъзможно е.
едно запомни , разликата между мен и тези за които споменаваш е , че аз винаги "рева" преди каруцата да се обърне !
zlobul написа:едно запомни , разликата между мен и тези за които споменаваш е , че аз винаги "рева" преди каруцата да се обърне !
Браво! Приятно ти реване, тогава!