Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

konvoec
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011

Мнениеот konvoec » 28 дек 2011 11:15

blue avalanche написа:
tevez написа:Медиите в Полша излязоха с новината, че шампионът на страната Висла Краков ще даде под наем нападателя си Цветан Генков, и то не на кой да е, а на Левски. Според местни издания, българинът е загубил титулярното си място в клуба и ръководството ще се опита поне да спечели някакви пари от него.

"През този сезон Генков загуби битката за титулярното място в нападението с полския нападател Давид Битон. Висла обмисля възможността да припечели нещо от него, като го даде под наем за половин година на един от българските топотбори - Левски. Така ще бъде най-добре и за самия играч, който има само 2 гола досега", пише изданието.

Не е лошо!Ако Тонев иска да "води" някого в Левски,да доведе Генков и Асамоа!Камбуров-не ща!

Е нали не търсехме нападател - таран?! Ако няма да играем с центрирания и високи топки (за което Костов намеква постоянно), защо ни е Генков?! Иначе с Арс няма смисъл да го сравнявам, разликата е голяма.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 дек 2011 11:33

konvoec написа:
blue avalanche написа:
tevez написа:Медиите в Полша излязоха с новината, че шампионът на страната Висла Краков ще даде под наем нападателя си Цветан Генков, и то не на кой да е, а на Левски. Според местни издания, българинът е загубил титулярното си място в клуба и ръководството ще се опита поне да спечели някакви пари от него.

"През този сезон Генков загуби битката за титулярното място в нападението с полския нападател Давид Битон. Висла обмисля възможността да припечели нещо от него, като го даде под наем за половин година на един от българските топотбори - Левски. Така ще бъде най-добре и за самия играч, който има само 2 гола досега", пише изданието.

Не е лошо!Ако Тонев иска да "води" някого в Левски,да доведе Генков и Асамоа!Камбуров-не ща!

Е нали не търсехме нападател - таран?! Ако няма да играем с центрирания и високи топки (за което Костов намеква постоянно), защо ни е Генков?! Иначе с Арс няма смисъл да го сравнявам, разликата е голяма.

Преди време Генков и Камбуров играеха заедно в Локото.Камбуров беше "таранът",а Генков беше...другия.

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 28 дек 2011 12:46

Интересни имена в селекцията на Левски в Wiki, въпреки че там може да си пише всеки.
И все пак.....http://en.wikipedia.org/wiki/PFC_Levski ... First_team

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 28 дек 2011 13:07

south_division написа:Интересни имена в селекцията на Левски в Wiki, въпреки че там може да си пише всеки.

За да публикуваш нещо, май първо трябва да минеш през одобрението на админ :roll:

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 28 дек 2011 13:10

Става интересно ... На 04.01 ще разберем.
Само Левски!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 дек 2011 14:39

Най-напред Батков трябва да излезе, да обяви "трансферите" в ръководството и да каже ясно кой, какво, как и защо. Това, което е обявено досега, са смешни работи и специално за селекцията ми се струва, че Тонев ще е "виновник" за добрите попадения в селекцията, а Гонзо ще е отговорен за трансферните издънки... :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 дек 2011 14:43

south_division написа:Интересни имена в селекцията на Левски в Wiki, въпреки че там може да си пише всеки.

Всички са млади момчета!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 28 дек 2011 14:56

onegavon написа:Тия са същите като нашите журналя.До скоро го бяха обявили за месия с гола му в последния мач за ЛЕ с който се класираха за следващия кръг.Ама нали трябва нещо да се пише, че иначе няма хонорари.

Така е!
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 28 дек 2011 20:02

Мартин Камбуров пред Livesport.bg: Какъв Левски, бе, хора?!

В Китай ми е добре, на "Герена" не могат да ми удовлетворят исканията

Спряганият за трансфер в Левски Мартин Камбуров няма никакво намерение да се връща в България в близката една година. Това призна самият нападател пред Livesport.bg.

"Какъв Левски, бе, хора?! Не, няма шанс да се върна в България в близката една година. Сега съм в София, виждам се с Иво Тонев, защото сме добри приятели, но въобще не си говорим за футбол. В Китай се чувствам добре, имам договор с Далиен за още една година, на 5-ти януари се прибирам защото започваме подготовка.

Да, миналото лято разговарях с Гонзо да премина на "Герена", но тогава Николай Гигов поиска сума, която Батков отказа да плати. Никой не ме е търсил от Левски, но дори и да стане, от Далиен няма да ме пуснат. Освен това, дълбоко се съмнявам, че шефовете на Левски могат да удовлетворят исканията ми", каза Камбуров в телефонен разговор.

Потребителски аватар
lebed4eto
Контакти:

Мнениеот lebed4eto » 28 дек 2011 20:06

— Brazil FW Kieza
— Brazil FW Felipe da Silva Amorim - само за тоя няма нищо :(
— France DF Kalidou Koulibaly
— Ghana FW Christian Atsu

Другите трима ми допадат като възраст и кариера до момента. :roll:

Върни се в “Архив”