Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Reckless

Re: Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/

Мнениеот Reckless » 26 окт 2010 00:16

Аз съм за Литекс и съм много доволен от победата. Литекс играха много мотивирано, открито и с желание. Левски също играха много мъжки, но в по-голямата част от времето мача се играеше в тяхната половина а от това идват и неприятностите. Евала на Дембеле ! Този човек играе със сърце и се вижда, че гори в играта. Централен нападател, който на няколко пъти спасява защитата. На Левски никой не им пречеше да направят положения и да реализират. Не го направиха. Не знам, какво толкова, някои са я "лапнали" тази Европа, като и Левски и Литекс са яли дървото от едни и същи отбори. Просто днес Литекс имаха повече положения, нападаха повече и от там и резултата. Съдията направи няколко грешки и в двете посоки, но за тенденция не може да се говори. Да се говори обаче, че виждаш ли Левски е някакъв невероятно добър отбор и не може да загуби, освен ако някой го закопае е смешно и никой не може да го приеме на сериозно. Няма отбор с вета, който да не губи, та какво остава за български такъв.

nikiwm
Контакти:

Мнениеот nikiwm » 26 окт 2010 00:18

Едно е сигурно - на Матеус не му е скучно, а може и много да му дойде :idea:
Последна промяна от nikiwm на 26 окт 2010 00:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 26 окт 2010 00:18

Reckless написа:Аз съм за Литекс и съм много доволен от победата. Литекс играха много мотивирано, открито и с желание. Левски също играха много мъжки, но в по-голямата част от времето мача се играеше в тяхната половина а от това идват и неприятностите. Евала на Дембеле ! Този човек играе със сърце и се вижда, че гори в играта. Централен нападател, който на няколко пъти спасява защитата. На Левски никой не им пречеше да направят положения и да реализират. Не го направиха. Не знам, какво толкова, някои са я "лапнали" тази Европа, като и Левски и Литекс са яли дървото от едни и същи отбори. Просто днес Литекс имаха повече положения, нападаха повече и от там и резултата. Съдията направи няколко грешки и в двете посоки, но за тенденция не може да се говори. Да се говори обаче, че виждаш ли Левски е някакъв невероятно добър отбор и не може да загуби, освен ако някой го закопае е смешно и никой не може да го приеме на сериозно. Няма отбор с вета, който да не губи, та какво остава за български такъв.

Колега,много си прав...Имаха доста положения и затова вкараха и доста...юмруци...ако съдията беше коректен мача не трябваше да завърши...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

dozo
Контакти:

Мнениеот dozo » 26 окт 2010 00:19

Това, че сме...т.е. бяхме на първо място говори само и единствено за качеството на българския футбол и нищо повече... за съжаление...

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 26 окт 2010 00:20

santiliana написа:Абе какво тенденционно съдийство ги гони някои хора, бе?!?
Дайте да си погледнем в собствения двор и да кажем, че нямаме стил на игра, че не успяхме да бием Сливен, загубихме от Черноморец и Литекс, мъчихме се с ЦСКА(с най-слабия им отбор от създаването им)...
Нима не виждате, че в защита сме трагични, че в средата на терена няма кой да ти измисли нещо градивно (донякъде Дарко успява, но и той е на моменти), а в нападение разчитаме само на Гарра-та...Та играта ни стана толкова шаблонна и еднообразна, че няма накъде...
Гонзо постоянно говори, че силата на отбора ще се види реално след Нова година, но не казва след коя Нова година ще бъде това...Ясен постоянно тръби, "да бъдем спокойни,че са взели мерки по подобряване играта на отбора и отстраняване на грешките", но до ден- днешен аз не виждам никакво развитие в играта. Напротив, вървим стремглаво надолу и ще се разбием с гръм и трясък, ако продължаваме да търсим причини другаде (в съдийство или съперници).
Очевадно е, че се нуждаем от поне 4-5 класни играчи, а разните "конници без глави" като Киров, Балтанов, Огнянов+ Тевия, че даже Иса и Дани Младенов просто да ги пращат другаде и да освобождават място в отбора. Видя се, че Божката не е за титуляр- нито стената си подреди както трябва при фаула, нито се намеси подобаващо при втория гол на Литекс...
Така, че е срамота да се вини съдийството, че сме загубили.Да, съдиите допуснаха грешки, но не са ни виновни, че не можем една свестна атака да сътворим.
Честитя победата на Литекс, бяха по- настойчиви и си я заслужиха...
За нас остава само да погледнем истината в очите и да признаем, че все още не сме това, за което се бяхме приели...Толкоз!

Хубаво мнение, най-после някой да не носи сини очила и да се опитва да накара всички да виждат в синьо като него. На мен лично ми писна от болните амбиции на левскарчетата ...затова и пуснах иронична тема за смяна на съдийската комисия, за да се усетят някои, че стават смешни.... но за съжаления я заключиха :roll:

Ето я и заключената и премахната тема:
Мислите ли, че е време вече да се смени съдийската комисия? Видно е, че не се справят добре с работата си.... Левски вече в колко мача е ощетяван, не е истина... ще изтърват влизането в шампионска лига, ако така продължава да се свири все в ущърб на Левски :evil: :evil:
Абе, поне 5 червена картона трябваше да покажат на Литекс, а Дарко Тасевски някой да го е видял да посяга в мелето ? :shock:
Да не говорим и дузпа за игра с ръка в последната минута.... ами другите 2 дузпи никой ли не ги видя?! Просто нямам думи вече.... :evil: :evil: :evil:
................................................
Просто стига с тия измишльотини вече. Не може да се иска всичко да се свири в полза на Левски и всяка спорна ситуация в полза на Левски. Ама проблема идва, когато Левски падне..... е, за съжаление - НЕ СТЕ непобедими, колкото и да ви се иска. Вместо да обвинявате съдиите и да прехвърляте отговорността с тях и да си чистите ръцете... вземете малко се осъзнайте и потърсете причините в себе си - треньор, тактика, играчи... ала-бала.... не може за всяка загуба на Левски все съдиите да са виновни. Сигурно има такива дето си мислят, че и за загубата 5:0 от Спортинг са им виновни съдиите :shock:
ИзображениеИзображениеИзображение

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 26 окт 2010 00:21

Абе не знам, наистина е добре да поддържаме отбора си. Аз не знам дали изобщо треньорският щаб се интересува от мнението на феновете. Ако не, тогава какво пречи да си ги плюем постоянно...Ако пък четат коментарите (в което се съмнявам), то нека прочетат и това:
Пичове, адски ми е странно как точно Яската Петров общува с половината отбор.
Какъв е смисълът от подвикванията му до тъч линията през целия мач, при положение, че само половината отбор го разбира ???? Скача, ръкомаха, сочи с пръсти ...това НЕ Е СЕРИОЗНО при положение, че в отбора се говори на френски, английски, португалски, холандски...
Моля, някой разбирач да ми отговори на тоя въпрос.

И още нещо [offtopic]Баси, как се менят времената...едно време преди да има изобщо идея за интернет общуване, се събирахме на Покойника, където имаше левскари на по 100 години. Днес няма ЕДНО място, където да можем да се събираме спонтанно всички...[/offtopic]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 26 окт 2010 00:21

Не се правете на света вода. Литекс не са по- силни от Левски. Просто имаше някои обективни фактори във ваша полза. Съдията не бива да бъде обвиняван, но отборът трябва да отнесе наказание като домакин, защото е некоректно да светят зрителите в очите на вратаря на противниковия отбор.

levskarin
Контакти:

За Ясен Петров

Мнениеот levskarin » 26 окт 2010 00:23

Мисля, че Ясен Петров е слаб тренер. Не става според мен за Левски. Играем по-слабо от мач на мач. Жоазиньо нула, стои на терена, Дани Младенов също, като не знам защо е титуляр след като има само един сносен мач срещу онези от Дъндолк, Иво Иванов също нула, вижте как не смее да се нагърби с изнасянето на топката, а все гледа да я даде на друг, никаква идея в средата, пуска се Киров, вместо Кривия и ред други такива глупости на Ясен. И още - Митрев не е готов за Левски- мисля, че е виновен и за двата гола, особено първия - лека топка, близо до него, но слаба реакция.
Отиде си и началната еуфория и отборът не показва израстване, а върви назад!

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 26 окт 2010 00:30

Когато съдийте се научат да дават картони за симулации,тогава и играчите ще са на ниво.Още в началото при симулацията на Дока за дуспа,бам жълт картон и няма да се прави цял мач на артист.От там идват белите.Никакво уважение към съдийте.Само ситуацията,когато дадоха най- смешния картон на Минев срещу Йеленкович, ще се разбере Тодоров, каде повече му става драго да дава картони.При всяко падане на играч на Литекс се ставаше като опърлена кокошка и със жест към съдията,КАРТОН и той без колебание го даваше.Истината,че всичко тръгна от симулацията на Дока и оттам играчите на Литекс разбраха,че Тодоров ще дава картони само в една посока.Спасението е едно:Чужди съдии и да видим как Дока ще симулира цял мач и как сръбската скара ще пада,за да може по единсвения начин от статично положение да вкарат гол.А мелето е немислимо,защото всеки съдия щеше да изгони най-малко по двама или на-вероятно играчите нямаше изобщо да стигнат до такава ситуация.
Последна промяна от forzajuve на 26 окт 2010 00:31, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 26 окт 2010 00:31

Лека нощ,на всички ЛЕВСКАРИ!Дано това не се приеме като ...спам...и да го изтрият пак...ЛЕВСКИ ще го има още ...до края на света...Да му мислят другите...

САМО ЛЕВСКИ
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Архив”