Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 май 2010 13:54

Tommi написа:
Lyubooo написа:ебаси папагалите, нямате ли си чат-клиенти, че обърнахти темата на селска кръчма!
айде лека ви нощ и дано не се събудите, малоумници!

Всички се събудихме и този ден :lol:

Така си е , и ако искаме в 4 вечерта пак ще го обърнем на чат , проблем ли е комплексарче , не забравяй , че който нож вади , от нож умира :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 20 май 2010 13:59

Viktor4o_Rs написа:
Tommi написа:
Lyubooo написа:ебаси папагалите, нямате ли си чат-клиенти, че обърнахти темата на селска кръчма!
айде лека ви нощ и дано не се събудите, малоумници!

Всички се събудихме и този ден :lol:

Така си е , и ако искаме в 4 вечерта пак ще го обърнем на чат , проблем ли е комплексарче , не забравяй , че който нож вади , от нож умира :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не му обръщайте внимание на този. Той като няма какво да каже и ръси глупост след глупост :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 май 2010 14:07

[offtopic]
Viktor4o_Rs написа:Така си е , и ако искаме в 4 вечерта пак ще го обърнем на чат , проблем ли е комплексарче , не забравяй , че който нож вади , от нож умира :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Малко си объркал поговорката :) Тя гласи: "Който нож вади ... нож има" :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

urkoto

Мнениеот urkoto » 20 май 2010 14:29

Аз по-иначе я знам: на умряло куче нож вади

кое е вярното последно? :?
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 май 2010 14:32

urkoto написа:Аз по-иначе я знам: на умряло куче нож вади

кое е вярното последно? :?

Това са две различни поговорки ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 20 май 2010 14:33

Поне на приказки можем да уморим ЮАР то на друго се е видяло..

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 май 2010 14:37

SHAKOMINATORA написа:Поне на приказки можем да уморим ЮАР то на друго се е видяло..

ЮАР са много под нашата класа, така че няма да имаме никакви проблеми ;) Жалко, че няма да мога да гледам тази хубава победа на националите. :(

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 май 2010 14:40

Tommi написа:
SHAKOMINATORA написа:Поне на приказки можем да уморим ЮАР то на друго се е видяло..

ЮАР са много под нашата класа, така че няма да имаме никакви проблеми ;) Жалко, че няма да мога да гледам тази хубава победа на националите. :(

Що бе,сигурно някоя ЮАР-ска тв ще дава мача,все пак са домакини на световното и това е една от последните им проверки преди мондиала,така че ще търсим из нета ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 май 2010 14:44

acmilan написа:
Tommi написа:

Що бе,сигурно някоя ЮАР-ска тв ще дава мача,все пак са домакини на световното и това е една от последните им проверки преди мондиала,така че ще търсим из нета ;)

Който иска да го предава мача, но аз пак няма да го гледам, защото имам неотложни ангажименти :( Дано никоя телевизия не предава мача, за да не можете и вие да го гледате :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Мнениеот jusi » 20 май 2010 17:12

Мога ли от някаде да си изтегля мача, че вчера не можах да го гледам>>?

Върни се в “Архив”