Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Бербатов се отказа от националния! Част 2
Уважавам решението му. Наистина добър играч е, но за това дали ще загубим или спечелим това времето ще покаже. Сега му е времето дори и да не се класираме да се наложат в отбора млади играчи, които да действат като силен колектив. През тези мачове отбора да се обиграва и да се търси класиране евентуално за следващото първенство.
ВДинев
tprodanov написа:Много добре знам какво пише, много добре знам и представянето със спонсорите какво беше. То и на сайта на Левски пише, че е за половин милион.
Що се съмняваш, че отбора ще тръгне нагоре?
Като знаеш, защо твърдиш и опонираш, че Бербатов НЯМА фондация? И какво като има спонсори? Защо те не си направиха фондация, ами спонсорират тази на Бербатов?
А за отбора се съмнявам, защото нямаме качествени футболисти, за това. С Ч.Янков, Г.Пеев, Ст.Ангелов,Ж.Миланов едва ли ще мръдне БГ национала. По-скоро надолу (защото всички са към края на кариерата си), от колкото да има някакво развитие.
Според мен критиците на Бербатов са хора, които: 1. Не са в състояние да обхванат с един интегрален поглед развитието и даденостите на този футболист, а оценяват според моментно емоционално състояние (тези, които пишат суперлативи, впрочем, също); 2. Не са в състояние да разберат, че футболът е една технология и всичко в нея има своето значение - колкото един нападател е по-склонен да импровизира на терена, толкова повече неговата ефективност зависи от умението на играта във фаза защита да възвърне навреме владението на топката при неуспех; 3. Забравят, че един нападател може да е по-силен с маневрите си без топка (спомнете си трите гола на Ман. Юнайтед срещу Байерн, резултат само от присъствието на "осакатения" Руни на терена; 4. Не вярват, че футболът не е сценарий по Илиада на Омир и слабата игра на един добър нападател най - често е резултат от слаба игра на отбора; 5. Не искат да приемат, че във футбола няма константни величини, а изискването за равностойност на съотборниците е важно условие - може потенциално да са балансирани, но в конкретния мач този баланс да е нарушен; 6. Бързината, мощността, високата скорост са само една част от предпоставките за ефективност на терена, има много други, а един отделен играч е невъзможно да има всичките заедно.
Да вкараш 48 гола за националния си отбор в една кариера е нещо голямо, спомнете си какъв футболен звяр беше Христо Бонев с неговите 47 гола, чийто рекорд Бербатов подобри. Само малоумни хора вярват, че е лесно дори срещу Малта да вкараш голове.
Да кажем едно "сбогом" на един от последните мохикани на класния български футбол! Така и не разбрахме как би работил квартета Бербатов - Божинов - Мартин Петров - Стилиан Петров, когато са в добра форма.
Да вкараш 48 гола за националния си отбор в една кариера е нещо голямо, спомнете си какъв футболен звяр беше Христо Бонев с неговите 47 гола, чийто рекорд Бербатов подобри. Само малоумни хора вярват, че е лесно дори срещу Малта да вкараш голове.
Да кажем едно "сбогом" на един от последните мохикани на класния български футбол! Така и не разбрахме как би работил квартета Бербатов - Божинов - Мартин Петров - Стилиан Петров, когато са в добра форма.
msm написа:tprodanov написа:Много добре знам какво пише, много добре знам и представянето със спонсорите какво беше. То и на сайта на Левски пише, че е за половин милион.
Що се съмняваш, че отбора ще тръгне нагоре?
Като знаеш, защо твърдиш и опонираш, че Бербатов НЯМА фондация? И какво като има спонсори? Защо те не си направиха фондация, ами спонсорират тази на Бербатов?
А за отбора се съмнявам, защото нямаме качествени футболисти, за това. С Ч.Янков, Г.Пеев, Ст.Ангелов,Ж.Миланов едва ли ще мръдне БГ национала. По-скоро надолу (защото всички са към края на кариерата си), от колкото да има някакво развитие.
Виж сега, питах някъде, никой не отговори. Знаеш ли какво значи overqualificated?
tprodanov написа:Виж сега, питах някъде, никой не отговори. Знаеш ли какво значи overqualificated?
Не, не знам! Обясни ми.
Ако имаш екип и в него имаш човек, който е на професионално ниво, много над другите, ефекта е, че човека ще има изключително ниско КПД, екипа ще бъде разбит, а мотивацията на членовете му ще е нулева. И виновен няма да е никой от тях, щото създаването на екип не е само събиране на технически характеристики, а и много други неща.
Всъщност, overqualificated е една често срещата причина за отказ при работа в по-големите фирми.
Всъщност, overqualificated е една често срещата причина за отказ при работа в по-големите фирми.
аз съм разочарована от него. не може да постъпи така, преди важните мачове. избяга като стрхливец, нали е ней големият ни футболист ? трябваше да е пример за останалите.
Левски и Реал Мадрид са отборите
P.S момчета моля ви, това не е сайт за запознанства !
P.S момчета моля ви, това не е сайт за запознанства !
Забравете го вече.Тои е вече една затворена страница.Сега остава дали в МЮ ще проумеят и навреме да го издухат за да отдъхнат критици и фенове , пък и облика на отбора да живне , че е мърдясъл.
tprodanov написа:Ако имаш екип и в него имаш човек, който е на професионално ниво, много над другите, ефекта е, че човека ще има изключително ниско КПД, екипа ще бъде разбит, а мотивацията на членовете му ще е нулева. И виновен няма да е никой от тях, щото създаването на екип не е само събиране на технически характеристики, а и много други неща.
И според теб, като махнеш най-добрия, екипът става супер, така ли? Само защото "виновният" вече го няма. А това, че този екип е пълна нула с него или без него? Нима Роналдо пречеше на Ман. Юнайтед, когато всички играеха за него? Нима Меси пречи на Барселона сега, след като обра, където и какви купи и награди имаше? Нима Бербатов е виновен, че ни вкарват по 6 гола? Нямаме си отбор и това е. Просто, сега ще почакаме да видим ,кой ще е новият виновник за загубите.
Я пак ми прочети мнението? Никъде не казвам, че е виновен, НАПИСАХ го, мамка му, че не е негова вината???
И изобщо неправи такива сравнения. И Ман Юнайтед и Барса са отбори на много високо ниво. Там един може да е по-добър от другите, но не е тази фрапантна разлика. Тук в един отбор имаме играчи за 30млн и за 30 хиляди, сещаш ли се?
И да, това пречи. Един ден ще ти се наложи да управляваш хора и ще го видиш с пълната му сила тоя проблем.
И изобщо неправи такива сравнения. И Ман Юнайтед и Барса са отбори на много високо ниво. Там един може да е по-добър от другите, но не е тази фрапантна разлика. Тук в един отбор имаме играчи за 30млн и за 30 хиляди, сещаш ли се?
И да, това пречи. Един ден ще ти се наложи да управляваш хора и ще го видиш с пълната му сила тоя проблем.