Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vladomin_
Контакти:

Re: Бербатов се отказа от националния! Част 2

Мнениеот vladomin_ » 14 май 2010 13:50

Уважавам решението му. Наистина добър играч е, но за това дали ще загубим или спечелим това времето ще покаже. Сега му е времето дори и да не се класираме да се наложат в отбора млади играчи, които да действат като силен колектив. През тези мачове отбора да се обиграва и да се търси класиране евентуално за следващото първенство.
ВДинев

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 14 май 2010 14:02

tprodanov написа:Много добре знам какво пише, много добре знам и представянето със спонсорите какво беше. То и на сайта на Левски пише, че е за половин милион.
Що се съмняваш, че отбора ще тръгне нагоре?

Като знаеш, защо твърдиш и опонираш, че Бербатов НЯМА фондация? И какво като има спонсори? Защо те не си направиха фондация, ами спонсорират тази на Бербатов?
А за отбора се съмнявам, защото нямаме качествени футболисти, за това. С Ч.Янков, Г.Пеев, Ст.Ангелов,Ж.Миланов едва ли ще мръдне БГ национала. По-скоро надолу (защото всички са към края на кариерата си), от колкото да има някакво развитие.

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 14 май 2010 14:03

Според мен критиците на Бербатов са хора, които: 1. Не са в състояние да обхванат с един интегрален поглед развитието и даденостите на този футболист, а оценяват според моментно емоционално състояние (тези, които пишат суперлативи, впрочем, също); 2. Не са в състояние да разберат, че футболът е една технология и всичко в нея има своето значение - колкото един нападател е по-склонен да импровизира на терена, толкова повече неговата ефективност зависи от умението на играта във фаза защита да възвърне навреме владението на топката при неуспех; 3. Забравят, че един нападател може да е по-силен с маневрите си без топка (спомнете си трите гола на Ман. Юнайтед срещу Байерн, резултат само от присъствието на "осакатения" Руни на терена; 4. Не вярват, че футболът не е сценарий по Илиада на Омир и слабата игра на един добър нападател най - често е резултат от слаба игра на отбора; 5. Не искат да приемат, че във футбола няма константни величини, а изискването за равностойност на съотборниците е важно условие - може потенциално да са балансирани, но в конкретния мач този баланс да е нарушен; 6. Бързината, мощността, високата скорост са само една част от предпоставките за ефективност на терена, има много други, а един отделен играч е невъзможно да има всичките заедно.
Да вкараш 48 гола за националния си отбор в една кариера е нещо голямо, спомнете си какъв футболен звяр беше Христо Бонев с неговите 47 гола, чийто рекорд Бербатов подобри. Само малоумни хора вярват, че е лесно дори срещу Малта да вкараш голове.
Да кажем едно "сбогом" на един от последните мохикани на класния български футбол! Така и не разбрахме как би работил квартета Бербатов - Божинов - Мартин Петров - Стилиан Петров, когато са в добра форма.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 май 2010 14:06

msm написа:
tprodanov написа:Много добре знам какво пише, много добре знам и представянето със спонсорите какво беше. То и на сайта на Левски пише, че е за половин милион.
Що се съмняваш, че отбора ще тръгне нагоре?

Като знаеш, защо твърдиш и опонираш, че Бербатов НЯМА фондация? И какво като има спонсори? Защо те не си направиха фондация, ами спонсорират тази на Бербатов?
А за отбора се съмнявам, защото нямаме качествени футболисти, за това. С Ч.Янков, Г.Пеев, Ст.Ангелов,Ж.Миланов едва ли ще мръдне БГ национала. По-скоро надолу (защото всички са към края на кариерата си), от колкото да има някакво развитие.

Виж сега, питах някъде, никой не отговори. Знаеш ли какво значи overqualificated?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 14 май 2010 14:12

tprodanov написа:Виж сега, питах някъде, никой не отговори. Знаеш ли какво значи overqualificated?

Не, не знам! Обясни ми.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 май 2010 14:14

Ако имаш екип и в него имаш човек, който е на професионално ниво, много над другите, ефекта е, че човека ще има изключително ниско КПД, екипа ще бъде разбит, а мотивацията на членовете му ще е нулева. И виновен няма да е никой от тях, щото създаването на екип не е само събиране на технически характеристики, а и много други неща.
Всъщност, overqualificated е една често срещата причина за отказ при работа в по-големите фирми.

ELiNa
Контакти:

Мнениеот ELiNa » 14 май 2010 14:19

аз съм разочарована от него. не може да постъпи така, преди важните мачове. избяга като стрхливец, нали е ней големият ни футболист ? трябваше да е пример за останалите.
Левски и Реал Мадрид са отборите

P.S момчета моля ви, това не е сайт за запознанства !

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 14 май 2010 14:25

Забравете го вече.Тои е вече една затворена страница.Сега остава дали в МЮ ще проумеят и навреме да го издухат за да отдъхнат критици и фенове , пък и облика на отбора да живне , че е мърдясъл.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 14 май 2010 14:28

tprodanov написа:Ако имаш екип и в него имаш човек, който е на професионално ниво, много над другите, ефекта е, че човека ще има изключително ниско КПД, екипа ще бъде разбит, а мотивацията на членовете му ще е нулева. И виновен няма да е никой от тях, щото създаването на екип не е само събиране на технически характеристики, а и много други неща.
Всъщност, overqualificated е една често срещата причина за отказ при работа в по-големите фирми.

И според теб, като махнеш най-добрия, екипът става супер, така ли? Само защото "виновният" вече го няма. А това, че този екип е пълна нула с него или без него? Нима Роналдо пречеше на Ман. Юнайтед, когато всички играеха за него? Нима Меси пречи на Барселона сега, след като обра, където и какви купи и награди имаше? Нима Бербатов е виновен, че ни вкарват по 6 гола? Нямаме си отбор и това е. Просто, сега ще почакаме да видим ,кой ще е новият виновник за загубите.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 май 2010 14:30

Я пак ми прочети мнението? Никъде не казвам, че е виновен, НАПИСАХ го, мамка му, че не е негова вината???

И изобщо неправи такива сравнения. И Ман Юнайтед и Барса са отбори на много високо ниво. Там един може да е по-добър от другите, но не е тази фрапантна разлика. Тук в един отбор имаме играчи за 30млн и за 30 хиляди, сещаш ли се?

И да, това пречи. Един ден ще ти се наложи да управляваш хора и ще го видиш с пълната му сила тоя проблем.

Върни се в “Архив”