Първа Бундеслига - сезон (2020-21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Първа Бундеслига - сезон (2020-21)
Те да не вземат още една осмица, другото как да е.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

doktora25 написа:pomiqrat написа:Какво могат да надградят? Шампиони?
Абе има си междинно стъпало между това което са те и това което е Байерн. Амбиции за "трофей", да се реален претендент за титлата, да са отбор, който е способен да прекъсне хегемонията макар и за 1-2 години, за стабилност в Топ 4 или в ШЛ за поне 4-5 години, да са притегателна сила за горещите имена сред талантите извън ВЛ и хегемоните от Топ 5 първенствата и др. от сорта. Значи коментаторите половин полувреме анализираха защо не им се получават нещата на Дортмунд в последно време на фона че двата отбора се намират на близки места в класирането. Значи за единия отбор е проблем, а за другия - не е че са там. Точно това е въпросът да се промени.
Няма клуб в Германия, който да бъде претендент за титлата, ако Байерн не са в сътресение, като при хърватина или Клинсман. Никой не може да си позволи трансферите и заплатите им.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
В трета лига Динамо Дрезден са загубили. Напоследък представянето им е непостоянно. Въпреки, че продължават да водят с 4 точки на Мюнхен 1860, които са 2-ри.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

Щутгарт записа първи успех като домакин през този сезон в първенството.

Да време беше и Щутгарт да вземе домакинска победа. Като цяло играят доста добре. В сряда Щутгарт има тежък мач за купата.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

Шалке с Х. Пак е нещо.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Е, отмениха гол на Вердер в 90-тата, иначе бяха заминали пак.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Започват наистина доста да изостават Шалке 04....Лошото е, че хикса не помага и на Вердер Бремен...
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС