@Drunken_Master
Въх, ти пак ли за съдиите започна? Не ти ли омръзна? Що не смениш плочата...
Съжалявам, бъркам ги двата щата... Значи Селтикс - Помияри (те така и се представиха тази година, въпреки големите очаквания). А ЛеБрон - Помияр! Така ли искаш да бъде?
2019 NBA Playoffs
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 2019 NBA Playoffs
НЕма начин да нЕма начин!
- Drunken_Master
- Контакти:
ЛеБрон
В момента навиквам малоумните си сервитьори в ресторанта. По-късно през денят, ще ти отговоря...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
@Drunken_Master
ОК. Бизнесът си е бизнес. И аз до 4 сутринта писах програмен код за един голям клиент...
ОК. Бизнесът си е бизнес. И аз до 4 сутринта писах програмен код за един голям клиент...
Сега ще дойде Шаро и ще се засегне, че обиждате отборите на "помияри". 
Вече става много трудно за ГСУ. Дори и да се върне Дюран. Торонто имат 3 мачбола, два от тях са вкъщи, играят баскета на живота си. Трябва да се сринат психически под напрежението, или да се счупи Ленард, за да не завършат с титлата.
Вече става много трудно за ГСУ. Дори и да се върне Дюран. Торонто имат 3 мачбола, два от тях са вкъщи, играят баскета на живота си. Трябва да се сринат психически под напрежението, или да се счупи Ленард, за да не завършат с титлата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Прекрасен ден. В понеделник ще празнуваме.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
- Drunken_Master
- Контакти:
!
pill написа:Прекрасен ден. В понеделник ще празнуваме.
Недей да слагаш каруцата пред коня...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
pan_Joro написа:@Larsenn
Виж, при мен няма негодувание в прекия смисъл на думата. Непонятна ми е неистовата омраза към ГСУ, неприязън бих могъл да приема, но чак такова отиване в крайности и пълно отричане на всичко, което са постигнали ГСУ и Къри… Аз също чета западните форуми и да, има настроения срещу ГСУ, но те не са от неутрални фенове, както се пишат.
Дълго изследвах феномена "Омраза към ГСУ" и стигнах до следните изводи:
- След като всички големи имена приключиха кариерите си, остана само ЛеБрон. Всички го харесваха и всички го гледаха с интерес, включително и аз. Стана глобален любимец, даже стана Крал.
- Изведнъж през 2015 г. се появи едно мижаво отборче, водено от един бъдък 191 см. и за 4 години унизи Краля, последния път с 4:0. Идолът рухна и това навлече омразата към ГСУ. Ако титлите бяха спечелени срещу други отбори, трагедия нямаше да има. Но срещу всеобщия любимец – непростимо е!
- Като допълнение, от 2015 г. насам най-продаваната фланелка в Щатите е на № 30 от ГСУ, т.е. народът и до ден днешен казва кой е любимецът му. Кралят не го понесе, привържениците му също.
Започна усилена кампания да се принизи Къри – ама не бил атлетичен, ама бил шутинг-гард, а не плеймейкър, ама не знам какво си. Значи не може да бъде велик играч и не може да засенчи Краля! Какво успокоение… Но ако погледнем статистиките от последните години, ще видим че Къри има по-добри показатели от всички, които се пишат за голямата работа, например Ръсел Уестбрук и Джеймс Хардън. Не пробивал, защото го било страх да се набута между големите шамари – за справка мач 3 от финала: от 47 точки Къри има 18 от тройки, откъде ли дойдоха другите 29 точки? Щат не щат Къри вече е велик играч и затова го плюят. Аз нямам против ЛеБрон да е велик играч, но неговите пръстени са колкото на Къри. А пък да казва че е най-великият, по-добър от Джордън, Меджик и всички следващи е просто смешно. Мога много да говоря то темата, ама няма смисъл…
Пълни глупости...
Второ последните 4 години играха Кливлънд и Голдън Стейт,не Леброн и Къри,да пишеш че Къри го е унизил с 4-0.
Трагедии няма,просто на хората не им е интересно да гледат най-стакнатият отбор в продължение на години и е съвсем нормално да не се харесва решението на Дюрант.
И какви са тези смешки,кампании да принизят Къри,та той получава най-малко критики за слабите си мачове.Харден и Уестбрук ги смазват от критики,но те нямат лукса да са заоградени от толкова класни играчи като него.
За гейм три,беше най-добрият му мач за мен който съм гледал спор няма,ама стига с това възхваляване до небесата.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
- obi4am_pirin
- Контакти:
pan_Joro написа:@obi4am_pirin
Май само двамата гледаме мачовете на живо... Виж, няма за какво да се пада по гръб - не аз, а всички специалисти предвиждаха лека победа на ГСУ, защото в пълен състав това е по-добрия отбор. Извади от Барселона Меси и Суарес и ще видим дали ще могат да бият дори Пирин - имам големи симпатии към този отбор, когато е в А-група и мога да го гледам. Фен съм на ГСУ и искам да спечелят, но ако не стане, няма да правя трагедии - явно Раптърите са били по-добри. А ти истински фен на Торонто ли си или те води само омразата към ГСУ? Подозирам, че си ЛеБрон-фен и тогава това обяснява всичко...
Ще се обърна и към един известен писач в темата - Drunken_Master. Виж, пич, изглеждаш ми сравнително умно момче (аз съм един много видял старец), опитай се да бъдеш малко по-толерантен. Ако още веднъж те видя да напишеш "Змиярника", ще прекръстя твоя любим Лейкърс на "Помиярника" и ще си го сложа в подписа, та да го виждат всички. Ясно ти е кой ще е главния Помияр...
Оценявам добрата игра. Мразя хора, който се самозабравят. Арогантност, надменност... Ние сме големи, другите са некадърници... Такова едно отношение води до определени реакции. На някои хора едно такова отношение може и им допада, не и на мен. Аз съм от старата школа...
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
- Drunken_Master
- Контакти:
Уориърс, Селтикс, ЛеБрон
До бай Жоро а.к.а. Транжоро...
Първо, не знам, какво изкарваш Голдън Стейт Уориърс някакъв същински баскетболен хегемон. Да, такъв стана, но след идването на Кевин Дюрант, което по мое лично мнение беше същинско престъпление срещу баскетболният свят. Честно казано си спомням доста добре моментът, когато отворих страницата на Sportal.bg и видях шокиращата новина и буквално не можех да повярвам. Не случайно и Пол Пиърс беше "изплюл" истината за неговото преминаване: "Ако не можеш да победиш Уориърс...просто премини при тях !" От тогава до този момент Голдън Стейт Уориърс се превърна в същинско баскетболно чудовище, което имаше някакви проблеми единствено срещу Хюстън Рокетс през миналата година. Писал съм доста, относно въпросната серия... И да, съдиите удариха едно рамо на шампионите ! И това не е само мое мнение, а е мнение на страшно много хора, които са изгледали серията. Факт е, че след преминаването на Кевин Дюрант, а по-късно и на ДеМаркъс Къзънс, Уориърс се превърнаха в най-омразният отбор в лигата. Факт е също така, че до сезон 2016-2017 (когато Дюрант вече бе част от състава им), те нямаха никакъв успех срещу Кливлънд, защото през 2015-та ЛеБрон правеше по над 40 точки в абсолютно всеки мач срещу тях от финалната серия, като Кавалиърс бяха буквално без "втора" и "трета цигулка", защото Лав и Кайри Ървинг бяха в лазарета. Кливлънд дори водиха с 2-1 при тези огромни проблеми с контузените си играчи, но Стийв Кър видя пробойните в защитата си и направи въпросната ротация с Ендрю Богът, която се оказа и ключът за успеха на Голдън Стейт. В последствие успяха да вземат три поредни победи в оставащите мачове и да спечелят титлата на NBA.
Второ, не знам, какво разбираш под "помиярско" представане на Бостън Селтикс. Кайри през целият сезон е на приливи и отливи, на всичкото отгоре е публична тайна, че в съблекалнята никой не го харесва. Не искам да го критикувам отново, че фенът на Реал Мадрид му е огромен фен и ще ме нападне...отново ! Просто не оправда огромните очаквания към себе си. В същото време след чудовищната контузия, която претърпя, Гордън Хейуърд е бегло подобие на себе си. Според мен, проблемът му е чисто и просто психологически. Брад Стивънс също изпусна юздите на играчите си, които постоянно били чели хейтърите по баскетболните форуми и дори се влияели от тях. Дано да не четат и ГОНГ ! Като добавим и липсата на Маркъс Смарт, който срещу Милуоки щеше да бъде адски полезен в опазването на Янис Антетукомпо или по-скоро ограничаването му, понеже е доста полезен в защитата на високите играчи, няма нищо "помиярско" в представянето на Селтикс този сезон...Да обобщим на кратко - Хейуърд е бита карта вече, Кайри доиграваше сезона, играчите са с акъла на тризначките от Биг Брадър и се занимават с баскетболни форуми.
Третото, което си написал, относно "принизяването" на Стефан Къри е най-голямата глупост, която съм чел от доста време. Кой е "принизявал" Къри ? Помниш, ли писаниците на пресата зад океанът ? Помниш, ли митовете за "Джордън, който не може да забива" ? Помниш, ли защитата, която игра ЛеБрон Джеймс срещу него на финалите от 2016-та и колко чадъра изяде тогавашният "Най-полезен играч" Стеф Къри ? Някъде точно по това време и спря огромният хайп по него. Случи се точно, както след издънката на ЛеБрон срещу Далас през 2011-та...
А и въобще не мисля, че някога някой е оспорвал качествата на Стеф на паркета, но като е ставало въпрос, кажи ми къде са му наградите за "MVP на финалите" ? Какво се случи в седмият мач срещу Кавс през 2016-та, когато Кевин Лав го направи дармадан, който е... е*ахти яловият защитник ? Пак ще го повторя - Двете титли на Айзея Томас за мен тежат много повече от ... четирите на Стеф Къри, защото са спечелени срещу Джордън, Меджик Джонсън и Лари Бърд.
Четвърто, недей да пишеш глупости за Кевин Дюрант, защото ситуацията между Дюрант и ЛеБрон или Кевин Гарнет (например) е коренно различна. Ти изкара, едва ли не Змията някакъв играч от отбор - боксова круша в лигата. Дюрант имаше боеспособен отбор за титлата с Уестбрук, Кантер, Стивън Адамс, Серж Ибака и т.н. ЛеБрон играеше с Валанчунас и четиридесет годишният Шакийл О'Нийл. Гарнет пък с Минесота нямаше никакви шансове срещу Коби и Шак, въпреки, че правеше невероятни неща на паркета с вълците.
Пето...Така "унизиха" Кралят, че ЛеБрон им вкара 51 точки при 60% успеваемост, като вкара три поредни тройки през ръцете на Кевин Дюрант и Клей Томпсън, които са страхотни защитници. Жалко, че ДжейАр Смит беше изгърмял няколко патрона преди срещата и не знаеше, къде по дяволите се намира... Дай Боже всекиму, да бъде "унизен" по такъв начин !
Първо, не знам, какво изкарваш Голдън Стейт Уориърс някакъв същински баскетболен хегемон. Да, такъв стана, но след идването на Кевин Дюрант, което по мое лично мнение беше същинско престъпление срещу баскетболният свят. Честно казано си спомням доста добре моментът, когато отворих страницата на Sportal.bg и видях шокиращата новина и буквално не можех да повярвам. Не случайно и Пол Пиърс беше "изплюл" истината за неговото преминаване: "Ако не можеш да победиш Уориърс...просто премини при тях !" От тогава до този момент Голдън Стейт Уориърс се превърна в същинско баскетболно чудовище, което имаше някакви проблеми единствено срещу Хюстън Рокетс през миналата година. Писал съм доста, относно въпросната серия... И да, съдиите удариха едно рамо на шампионите ! И това не е само мое мнение, а е мнение на страшно много хора, които са изгледали серията. Факт е, че след преминаването на Кевин Дюрант, а по-късно и на ДеМаркъс Къзънс, Уориърс се превърнаха в най-омразният отбор в лигата. Факт е също така, че до сезон 2016-2017 (когато Дюрант вече бе част от състава им), те нямаха никакъв успех срещу Кливлънд, защото през 2015-та ЛеБрон правеше по над 40 точки в абсолютно всеки мач срещу тях от финалната серия, като Кавалиърс бяха буквално без "втора" и "трета цигулка", защото Лав и Кайри Ървинг бяха в лазарета. Кливлънд дори водиха с 2-1 при тези огромни проблеми с контузените си играчи, но Стийв Кър видя пробойните в защитата си и направи въпросната ротация с Ендрю Богът, която се оказа и ключът за успеха на Голдън Стейт. В последствие успяха да вземат три поредни победи в оставащите мачове и да спечелят титлата на NBA.
Второ, не знам, какво разбираш под "помиярско" представане на Бостън Селтикс. Кайри през целият сезон е на приливи и отливи, на всичкото отгоре е публична тайна, че в съблекалнята никой не го харесва. Не искам да го критикувам отново, че фенът на Реал Мадрид му е огромен фен и ще ме нападне...отново ! Просто не оправда огромните очаквания към себе си. В същото време след чудовищната контузия, която претърпя, Гордън Хейуърд е бегло подобие на себе си. Според мен, проблемът му е чисто и просто психологически. Брад Стивънс също изпусна юздите на играчите си, които постоянно били чели хейтърите по баскетболните форуми и дори се влияели от тях. Дано да не четат и ГОНГ ! Като добавим и липсата на Маркъс Смарт, който срещу Милуоки щеше да бъде адски полезен в опазването на Янис Антетукомпо или по-скоро ограничаването му, понеже е доста полезен в защитата на високите играчи, няма нищо "помиярско" в представянето на Селтикс този сезон...Да обобщим на кратко - Хейуърд е бита карта вече, Кайри доиграваше сезона, играчите са с акъла на тризначките от Биг Брадър и се занимават с баскетболни форуми.
Третото, което си написал, относно "принизяването" на Стефан Къри е най-голямата глупост, която съм чел от доста време. Кой е "принизявал" Къри ? Помниш, ли писаниците на пресата зад океанът ? Помниш, ли митовете за "Джордън, който не може да забива" ? Помниш, ли защитата, която игра ЛеБрон Джеймс срещу него на финалите от 2016-та и колко чадъра изяде тогавашният "Най-полезен играч" Стеф Къри ? Някъде точно по това време и спря огромният хайп по него. Случи се точно, както след издънката на ЛеБрон срещу Далас през 2011-та...
А и въобще не мисля, че някога някой е оспорвал качествата на Стеф на паркета, но като е ставало въпрос, кажи ми къде са му наградите за "MVP на финалите" ? Какво се случи в седмият мач срещу Кавс през 2016-та, когато Кевин Лав го направи дармадан, който е... е*ахти яловият защитник ? Пак ще го повторя - Двете титли на Айзея Томас за мен тежат много повече от ... четирите на Стеф Къри, защото са спечелени срещу Джордън, Меджик Джонсън и Лари Бърд.
Четвърто, недей да пишеш глупости за Кевин Дюрант, защото ситуацията между Дюрант и ЛеБрон или Кевин Гарнет (например) е коренно различна. Ти изкара, едва ли не Змията някакъв играч от отбор - боксова круша в лигата. Дюрант имаше боеспособен отбор за титлата с Уестбрук, Кантер, Стивън Адамс, Серж Ибака и т.н. ЛеБрон играеше с Валанчунас и четиридесет годишният Шакийл О'Нийл. Гарнет пък с Минесота нямаше никакви шансове срещу Коби и Шак, въпреки, че правеше невероятни неща на паркета с вълците.
Пето...Така "унизиха" Кралят, че ЛеБрон им вкара 51 точки при 60% успеваемост, като вкара три поредни тройки през ръцете на Кевин Дюрант и Клей Томпсън, които са страхотни защитници. Жалко, че ДжейАр Смит беше изгърмял няколко патрона преди срещата и не знаеше, къде по дяволите се намира... Дай Боже всекиму, да бъде "унизен" по такъв начин !
Хей, хора, събота е... Има много тенис, формула, утре сутринта Багата ще се бие и т.н. Пък и за бизнеса почивен ден няма, та ще трябва и да поработя малко. Затова ще отговоря на постовете вероятно в понеделник. Лек уикенд на всички!