Шампионска лига - сезон 2018/2019

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон 2018/2019

Мнениеот Red_Neck » 07 ное 2018 10:49

Sisi 1914 написа:Интер, спъна Барса, което въобще не го очаквах! :oops:

Грубо ли беше спъването? По очи или на гръб паднаха барцелоната? :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 07 ное 2018 11:29

Какво точно се случва с Монако, освен Лемар и Фабиньо, кой друг продадоха, че положението при тях е плачевно :?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 07 ное 2018 12:07

Тия клетници Пул, който последно са били при гостуване извън Англия в ЕКТ, че Ромите, Наполи и Звезда ги еве, пък ако срещнат някой по-голям отбор какво ли ще е :roll: :lol:

За Пул нещата стават сложни вече при загуба в Париж, а с тази игра при гостуванията им тя е доста вероятна - последния мач на Анфилд с Наполи ще трябва да гонят чиста победа с повече от гол разлика, иначе ще събират куфарите :?
Сега загуба от Пе Ес Же, после бият Наполи 2:1/3:2 у дома и са аут заради гол на чужд терен :lol:

В другите групи, нещата са си нормални:
Атлети смаза БВБ, бихме само 2:0 и е доста вероятно да сме 2-ри, но квото такова, не се плашим от никой, целта е 13-ия мач в турнира!
Двата отбора са на 99% класирани напред, в другия мач Монте Карловци затъват все повече и Гари Невил-2 не се знае дали ще изкара сезона :roll:

Барса и Интер си спретнаха един "неочакван" Х и до голяма степен почти сигурно продължават. Картофите най-накрая биха, ама то тоя мач ще се окаже безсмислен, в тоя ред на мисли очаквам да бият и Интер :lol:

В интертото групата и там май всичко е ясно - Порто и Шалке ще са бонуси на жребия :|
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 07 ное 2018 12:11

SilentKiller написа:Тия Интер толкова да са зле, Барса в тренировъчно темпо с 30% напрягане си доминира в мача - доказателство колко зле е Калчото - после Юве що е шампион всяка година - те са просто от друго измерение и с половината резерви пак ще си печелят Серия А. :roll:

То вие и в тренировъчно темпо доминирахте в мачовете с Ромите и накрая ядохте римския хой :lol: :mrgreen:
Сега да ви се падне някой италински отбор и да ви направят хеттрик за 3г и пак си говори колко слабо е Калчото, колко велика е БарЦелоната :lol:

Оня пък Елвиса требъли гони вече....ей Богууу :mrgreen:
Чаршафите на ПСЖ и Сити и те така говориха ноември месец миналия сезон, сигурни финалисти, фаворити и ко стана? ШЛ не се печели в групите :!:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 07 ное 2018 12:29

SilentKiller написа:Говориш за 2002/2003 и 2009/2010г.! Бързо се досетих, защото не съм като онова фенче още със жълто по устата, да чукат сега на чичо гугъл за да видят за кои сезони става въпрос. :lol:
Помня ясно какво се случи, но по-скоро това е съвпадение, а и шампиони стават двата милански отбора. Милан не участва в турнира, а Интер да го спечели тоя сезон граничи с фантастиката, те и самите им фенове не го вярват и считат за огромен успех минаването на групите. За 2002/2003 Барса беше много зле в първенството, Ван Гаал уволнен през януари 2003г. след като доведе Барса почти до зоната на изпадащите и 16то място, после при Радомир Антич февруари-март бихме Интер 3-0 на Кампа и после 0-0 на Сан Сиро, а тогава Интер беше на другия полюс и се бореше за титлата с Юве с равни точки. Докато Барса беше зле и никой не очакваше да ги изтърбушим на Кампа с 3-0. В крайна сметка Интер отпадна от Милан на 1/2финалите доколкото помня и после победи на финала в ШЛ Ювентус, края на май 2003г. , който беше на Олд Трафорд.

Първият път е случайност, вторият е съвпадение, след третия път не ни остава друго освен да го отчетем като закономерност ;)
За 2002-3 г. загубата на Интер на Кампа изобщо не беше такава изненада, дори и с 3:0. През онзи сезон имахме играчи за три отбора и добре, че беше така, защото цяла пролет имахме контузени за два отбора :evil: Контузиите ни съсипаха, контузиите, както и тъпия ни късмет срещу Милан, наблягам на тъпия. Отпаднахме тогава след гол на чужд терен, а то на Милан-Интер домакинството е само символично. Интер има минимално предимство и като домакин и като гост за серия А. Още при тегленето на жребия изпсувах наум, защото предвиждах, че първия мач ще свърши 0:0, което даваше предимство за Милан.
Отделно, Кристиян Виери, голмайсторът на Серия А, не изигра и една секунда срещу Милан. Креспо, който игра супер в ШЛ есента, се контузи януари, пропусна три месеца и срещу Милан вече беше възстановен, но бледа сянка на себе си. Рекоба, третият ни нападател, също беше с проблеми и извън форма и накрая трябваше да обръщаме Милан второто полувреме с ... 4 и 5 ни нападатели - Обафеми Мартинс и Мохамед Калон :oops: :lol: Мартинс си свърши работата и изравни след 80, но Калон пропусна големия си шанс да стане легенда в края. Вярно, съвсем не беше чак толкова лесно онова положение, но ...

За тази година. Аз като интерист съвсем не смятам, че е грандиозен успех минаването на групите. Считам го за нормално. Отпадането би било провал (не че към момента това изглежда особено вероятно). Аз лично очаквам победа и на осминафинала (за да кажа, че сме постигнали наистина успешно представяне за тази година) и вече от там нататък всичко е бонус. Ако ще отпадаме на осминафинала то да е след сериозна борба, а не да сме брашнян чувал. Това, че имаме много нови играчи, липса на опит в ШЛ и бая дърводелци в състава не може да е оправдание за отпадане ... в групата. Още след жребия си казах, че сега е моментът да покажем, че ШЛ печели от това, че се класирахме ние, а не Лацио (или Фиорентина, Сампдория и т. н.).

За печеленето на ШЛ, виж, да спечелиш лигата съвсем не значи да бъдеш най-добрият (според мен за последните 20 години се броят на пръстите на едната ръка случаите, в които може да кажеш, че е спечелил наистина най-добрият отбор), а само, че си спечелил финала :lol: . С какво Ливърпул от 2005 изглежда по-добре от нас, или Порто 2004. Челси имаше толкова опити със силен състав и накрая успя с най-слабия си отбор за последните 10 години (считано от 2012, не от сега) да триумфира. Ти ни дай добър жребий, магнит за топката на гредите ни, формата на живота за Икарди и шансът бъдещите ни противници да направят най-слабите си мачове точно срещу нас, дай ни Кариус (не нас, а на враговете), дъжд или слънце според случая, изровен чим на терена на правилното място, пък после ще видим :twisted:
Роди ме мамо с късмет, пък ме хвърли на смет! Третият път е сега и Милан го няма. Това автоматично ни удвоява шансовете :!:
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 07 ное 2018 12:59

Интер нямат никакъв шанс да направят нещо в ШЛ заради идиота, който имат за тренер. ;) Спалети отдавна е приключил, нито има виждането, нито манталитета, за да постигне нещо значимо.. :idea: Освен това подобни мантри тип "звездите ми го говорят", в които вярва интериста по-горе са забавни, но доста наивистични..
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 07 ное 2018 13:32

Ти кажи защо Анчелоти с по-слаб отбор от миналата година ще си излезе от група с ПСЖ и Ливърпул, а Сарибола отпадна в неравна битка с Шахтьор и Фейенорд :lol:
Татко Карло го разбира тоя турнир.
А играта на ПСЖ ще ги докара до Лига Европа. Имат, по скоро нямат никаква защита, центърът им е магистрала, а Неймар срещу сериозен съперник не хваща ръка. Не мисля, че са някакъв фаворит срещу Ливърпул. Да не говорим, че равен с Ливърпул и победа на Наполи ги праща с единия крак в ЛЕ.
Атлетико най-вероятно ще са втори, което не е хич ок, но да се надяваме да не ни се паднат.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 07 ное 2018 14:05

На мен лично ми се струва че БДЖ-то ще уцелят гредата в тази група. Никак сигурна не им е победата
над Пуул!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 07 ное 2018 14:34

Според мен пък Пуул по-скоро ще паднат в Париж, а после ще бият Наполи с достатъчен резултат и италианците ще останат трети. Язък, че в края изпуснаха победата във Франция.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 07 ное 2018 15:35

Аз пък си мисля, че още следващия кръг Наполи и Пуул ще се класират за следващата фаза, а сбиртака от Париж ще трябва да се задоволи с местното първенство и ЛЕ (където е ясно, че Сари ще ги смаже, ако изобщо подходи сериозно към този второстепен турнир). Сигурно и маймуна да сложат за треньор, пак ще стане шампион на Франция. Тази група само показва, че добрия треньор е по-ценен от който и да е играч. Сбирщината от индивидуалности не правят силен отбор, поне не без добър треньор. Няма значение колко си похарчил за трансфери, ако си сложил подобна карикатура за треньор. Мастърклас от Карло, дано Клоп и Тухел да си записват.
За довечера не смея да прогнозирам какво са ми приготвили моите циркаджии. Очаквам всякакъв резултат от мача с Пилзен. Абсолютно всякакъв! :lol: :oops: :(
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Върни се в “Архив”