Sisi 1914 написа:Интер, спъна Барса, което въобще не го очаквах!
Грубо ли беше спъването? По очи или на гръб паднаха барцелоната?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sisi 1914 написа:Интер, спъна Барса, което въобще не го очаквах!
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
SilentKiller написа:Тия Интер толкова да са зле, Барса в тренировъчно темпо с 30% напрягане си доминира в мача - доказателство колко зле е Калчото - после Юве що е шампион всяка година - те са просто от друго измерение и с половината резерви пак ще си печелят Серия А.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
SilentKiller написа:Говориш за 2002/2003 и 2009/2010г.! Бързо се досетих, защото не съм като онова фенче още със жълто по устата, да чукат сега на чичо гугъл за да видят за кои сезони става въпрос.![]()
Помня ясно какво се случи, но по-скоро това е съвпадение, а и шампиони стават двата милански отбора. Милан не участва в турнира, а Интер да го спечели тоя сезон граничи с фантастиката, те и самите им фенове не го вярват и считат за огромен успех минаването на групите. За 2002/2003 Барса беше много зле в първенството, Ван Гаал уволнен през януари 2003г. след като доведе Барса почти до зоната на изпадащите и 16то място, после при Радомир Антич февруари-март бихме Интер 3-0 на Кампа и после 0-0 на Сан Сиро, а тогава Интер беше на другия полюс и се бореше за титлата с Юве с равни точки. Докато Барса беше зле и никой не очакваше да ги изтърбушим на Кампа с 3-0. В крайна сметка Интер отпадна от Милан на 1/2финалите доколкото помня и после победи на финала в ШЛ Ювентус, края на май 2003г. , който беше на Олд Трафорд.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост