Yan_Bibiyan написа:Никакво обединение! На Армията останаха армейците, а отцепниците явно никога не са били такива. Ако бяха, щеше да им бъде болно да избягат така и да плюят по останалите, да им пречат, а някои от тях да се пробват да разорат терена. Аз няма да се обединя с такива хора дори да ми предложат като част от обединението всичкия нефт в Персийския залив. Може да се заяждат с нас и да ни наричат както искат, но има нещо, на което държа и то е да не допускам до себе си хора, които с лекота биха забили нож в гърба на мен, на любимия ми отбор и вероятно дори на майка си, ако някой им каже, че е хибрид, ГМО и не е автентична. За мен те не са хора - все ми е тая дали са фенове на нещо. Все едно да се разхождаш със скорпион в джоба си и да стискаш палци да не ти навреди. Да си гледат ТР до последния си ден и да живеят по-далеч от нас! Колкото по-скоро ги отделят в някоя тема било във подфорума или във Футбол - България, толкова по-добре! Очевидно те не искат ЦСКА да живее, а упорито дълбаят и настояват да изберем погребалната им агенция за някакво погребение, което според тях е неизбежно. С нищо няма да помогнат на клуба в бъдеще, а обещанията за натякване на тяхната гледна точка до откат ги превръща в тролове според правилата в Интернет. Надявам се, че тролстването не се толерира тук без значение дали тролът има общи възгледи с някого от персонала!

Че то и малките деца знаят, че ако преименуваш някоя улица тя няма да стане друга, примерно булевард, а ще си остане същата улица, но с ново име. Това обаче е непосилно за припознавачите!
В София, като преименуваха Г. Димитров на Мария-Луиза, каква промяна настъпи-стана по-широка, с по-красиви сгради, с липса на трамваи по нея, преместиха Лъвов мост по към центъра ли?!
Що не пробвахте да картотекирате Шимао с ТМС на ЦСКА, а с този на "Литекс", нали сте ЦСКА, който спечели купата, пък и за Суперкупата няма да играете