Шампионска лига - 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Шампионска лига - 2016/17

Мнениеот Middlesbrough » 12 окт 2016 14:37

Твърде насериозно го взимате този форум и тези спорове , които ги водим ми се струва :roll: :roll: :mrgreen:
И не мислите ли , че без причинно няма да ви пиша по подобен начин , защо с други мадридисти се разбирам , а и с повечето пичове от форума , а с вас не :twisted: :mrgreen:
Не сте особено досетливи , но както и да е :mrgreen:
Take it easy , до следващия път :mrgreen:

Офтопик:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 12 окт 2016 14:40

ZinedineZidane написа:Пичове, Монк и Сапи...(нещо си). Един път ви го пиша т'ва и повече не се занимавам с вас.
Не ви знам какви сте и на колко сте години, но се държите като 'лапетии. В тоя форум, една част от хората (голяма или малка, не знам, но ние поне се знаем кои сме) е тук да се разтоварва, забавлява и коментира любимата игра, а и не само нея. Вие не знам в какъв филм сте се натикали, но определено живеете в някаква друга реалност. Вживявате се за малоумни неща и хич не се усещате колко е дразнещо. Откровено казано, заради вас и още един двама подобни от близкото минало, почти не влизам във форума на Реал.
Най-приятелски ви съветвам да успокоите топката и да се отпуснете малко.

Напълно подкрепям !
Аз и затова не влизам вече във форума на Реал Мадрид .
Направиха всички теми на нищо с безсмислени работи и неща , които не са по темата . ;)

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 12 окт 2016 14:49

То ако става въпрос и ние с теб се разбираме като се съглася с теб. Не се ли съглася започват обидите от твоя страна, при което и аз все пак трябва да кажа нещо, за да се защитя, no? :lol: Иначе да, някои много на сериозно взеха спора, особено даващият акъл, колега фен на Реал. :lol:

Всъщност какво сте се вдъхновили тука, не влизали във форума на Реал? :lol: Ще кажеш, че липсвате на някого. Все едно аз да напусна и някой да го е грижа. Ако става въпрос форумът отдавна върви надолу. Май само този на Ливърпул се държи. :)

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 12 окт 2016 14:57

sapio0o написа:То ако става въпрос и ние с теб се разбираме като се съглася с теб. Не се ли съглася започват обидите от твоя страна, при което и аз все пак трябва да кажа нещо, за да се защитя, no? Иначе да, някои много на сериозно взеха спора, особено даващият акъл, колега фен на Реал.

Всъщност какво сте се вдъхновили тука, не влизали във форума на Реал? Ще кажеш, че липсвате на някого. Все едно аз да напусна и някой да го е грижа. Ако става въпрос форумът отдавна върви надолу. Май само този на Ливърпул се държи. :)

Ще те изненадам :mrgreen: , но не си ПРАВ ве човек :mrgreen: , много тънкообидни сте нещо или пък чакай малко , да не би да сте жени брее и тука да ни ебавате само :shock: :roll: :mrgreen:

Виж щом няколко фена на Реал , сте изгонили от вашия подфорум значи има нещо .... или пак аз съм виновен :mrgreen:
Нямате никво усещане с монка :mrgreen:
Троицки :mrgreen: :P

Офтопик:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 12 окт 2016 15:03

Кажи как трябва да постъпим, за да спреш да ръсиш, че почва да ми омръзва. :lol: Ако ти кажа, че си прав ще се успокоиш ли? Или лс нещо, че много стана спама.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 12 окт 2016 15:06

sapio0o написа:Кажи как трябва да постъпим, за да спреш да ръсиш, че почва да ми омръзва. :lol: Ако ти кажа, че си прав ще се успокоиш ли?

Пич , да го нарисувам ли , не ме еве какво ше правиш :mrgreen: , как да ти го обесна тва :mrgreen:
Правите ме враг и готово или просто не ме четете ! :mrgreen:

Офтопик:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 12 окт 2016 15:07

Аз те бях направил преди 2 години, после малко ми се издигна в очите, сега пак ръсиш. :lol: Спираме да пишем и готово. Всеки е прав за себе си. :)

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 12 окт 2016 15:15

sapio0o написа:Аз те бях направил преди 2 години, после малко ми се издигна в очите, сега пак ръсиш. :lol: Спираме да пишем и готово. Всеки е прав за себе си. :)

Ти пък не си спрял да ръсиш още от времето когато си бил фен на Нюкасъл и Арсенал :mrgreen: :mrgreen:

Офтопик:

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 12 окт 2016 15:39

ае няма ли модератори, бе?
Тва не е ли темата за ШЛ, а не "Твърде Лично" с д-р Чобанов?!?
Темата е заприличала като тв новела, в която главните герои страдат от липса на внимание!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 12 окт 2016 15:41

sapio0o написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kQxHSUUkc7I[/youtube]

Чиста дузпа. Пике прави движение с ръка по посока на топката. Едва забележимо е, но го има.

Върни се в “Архив”