Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс
За какво сливане става дума? Ако се слеят двата отбора, дълговете остават. Ако закрият ЦСКА и Литекс се превърне в някакво ново ЦСКА, тогава вече няма да има дългове. Така реално ЦСКА остава в историята, а Литекс започва да играе ролята на някакво ново ЦСКА. Няма дългове, но няма и 31 титли, няма победи над Нотингам, Ливърпул и т.н. 

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Пичуе, нема се плашите. Във В-група е яко! Нон-стоп купон. Ей да видите как се прави:

А на кокетното стадионче край Осъма можете да направите страшна атмосфера. И вече няма да сте в клетката! Успех ви желая!

А на кокетното стадионче край Осъма можете да направите страшна атмосфера. И вече няма да сте в клетката! Успех ви желая!
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
Ще се погребе отбор като Цска по този начин 

Последна промяна от miro_rz на 25 май 2015 15:08, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Raid написа:Пичуе, нема се плашите. Във В-група е яко! Нон-стоп купон. Ей да видите как се прави:
Стадиончето не е ли на баира, не баш до Осъма? Не съм го посещавал, но съм минавал наблизо и така го помня.
-
- Контакти:
cska_reborn написа:В началото бях скептично настроен към плана на Гришата за ЦСКА, но като гледам колко пискат подуенци и какви теории развиват, мед ми капе на сърцето и вече съм твърдо ЗА!
Въпреки че в същото време ми е и малко жал, не им стигат 6-те поредни разпорвания, ами сега и още по-силен ЦСКА се стяга. Кога ли ще излезе новата "синя" декларация ...
Викаш намерихте "новия верен път"?

- Долно уйно
- Контакти:
Тук много юристи, а никой не може да каже, какво се случва с договорите на футболистите?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
О какво неистово жално мучене е настанало тук а,страх ли ви е шубенца,страх ли ви е че ЦСКА може и да има собственици които не им пука за трактори и дс та,я кажете бе борци за демокрация звездите ви гунди и сираков с какви чинове бяха в дс,жалко ли е собственик да ви е този който ви закри а? Нека мученето продължи сега мекерета...
-
- Контакти:
Долно уйно написа:Тук много юристи, а никой не може да каже, какво се случва с договорите на футболистите?
Футболистите не са проблема в случая, разтрогват с едното дружество и 6 секунди по-късно подписват с другото, което и да е то и както и да се казва. Даже е законно, за разлика от всичко останало, което балканските цигани се мъчат да измислят за да не си платят тока и данъците.
седемнамалко написа:cska_reborn написа:В началото бях скептично настроен към плана на Гришата за ЦСКА, но като гледам колко пискат подуенци и какви теории развиват, мед ми капе на сърцето и вече съм твърдо ЗА!
Въпреки че в същото време ми е и малко жал, не им стигат 6-те поредни разпорвания, ами сега и още по-силен ЦСКА се стяга. Кога ли ще излезе новата "синя" декларация ...
Викаш намерихте "новия верен път"?Утре да няма "третия верен път" в А окръжна?
верния път за нас е ясен, с вас какво става? Тара ви фалира, догодина сте без лиценз и ще трябва да копирате нашия модел! Аз съм навит ЦСКА да стане Литекс, просто защото дори и да започнем от А окръжна, ще ни трябват 10 години и десетки милиони за да изградим школа като на Литекс! Школата на Литекс е квинт - есенцията!
- Долно уйно
- Контакти:
седемнамалко написа:Долно уйно написа:Тук много юристи, а никой не може да каже, какво се случва с договорите на футболистите?
Футболистите не са проблема в случая, разтрогват с едното дружество и 6 секунди по-късно подписват с другото, което и да е то и както и да се казва. Даже е законно, за разлика от всичко останало, което балканските цигани се мъчат да измислят за да не си платят тока и данъците.
И кой ще ги задължи да подписват с новото дружество?
Страхил Попов разтрогва с Литекс и става свободен агент, над него вече никой няма права и може да подпише, с който отбор си пожелае.
В Литекс не е като да няма футболисти, които са добра апетитна хапка и на мига ще бъдат прилапани без парички.
Последна промяна от Долно уйно на 25 май 2015 15:23, променено общо 2 пъти.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan