Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Мнениеот petko.h.markov » 08 яну 2015 13:28

GOLEADOR написа:
petko.h.markov написа:
GOLEADOR написа:И какво излезе,зад всичките приказки на Карата против Младенов се оказа,че седи мениджърска агенция.Жалка история! :shock: :o :shock:

Решението е само едно.Синът на Стойчо става мениджър на почти всички футболисти в клуба.Хем ще играят редовно,хем
няма да напускат без пари.

Това хейтърите сте страшна работа.Каквото и да стане все Младенов ви е виновен!Ми да ти отговоря в твой стил и логика,най-добре е ЛъчоТанев да реди състава и така никой няма да си тръгне без чужди мениджъри да са го гледали как играе като титуляр в избрана от тях среща!

Какво не ти хареса в предложението? Вместо разни мениджъри да мътят главите на футболистите и после да се оправдаваме с тях.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 08 яну 2015 13:32

Петко, а кажи тогава, според тебе - беше ли Карачанаков за титуляр? Ако да - с какво превъзхожда Силва, Соарес и Милисака, дори, освен фауловете :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 08 яну 2015 13:33

petko.h.markov написа:Какво не ти хареса в предложението? Вместо разни мениджъри да мътят главите на футболистите и после да се оправдаваме с тях.

Какво не ти харесва в моето предложение,вместо разни треньори да се опитват да направят ЦСКА шампион,да дойде Танев и той да реди отбора както на него му изнася.Така никой няма да напада треньора на ЦСКА,че вечно "реве и се оправдава"!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 08 яну 2015 13:36

Впрочем, тоя Каядо не е лош играч :roll: Няма да е лошо попълнение 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 08 яну 2015 13:37

petko.h.markov написа:Решението е само едно.Синът на Стойчо става мениджър на почти всички футболисти в клуба.Хем ще играят редовно,хем
няма да напускат без пари.

Това е чудесна идея. Ето виж Венци Василев, когато е титуляр играе много надъхано и добре, когато е резерва не мрънка и не прави проблеми.

Това отдавна съм си го мислел, да си направим близка до клуба мениджърска агенция и да се отървем от Градевци, Жейновци, Таневци и т.н. :)

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 08 яну 2015 13:42

boabbb написа:Петко, а кажи тогава, според тебе - беше ли Карачанаков за титуляр? Ако да - с какво превъзхожда Силва, Соарес и Милисака, дори, освен фауловете :?:

Дали е трябвало да бъде титуляр аз не мога да преценя,защото не разбирам от треньорската професия.Но когато е играл
и съм го гледал на стадиона ме дразнеше някаква отпуснатост и безхаберие на терена.Каква е причината не знам.Чак
да го сравнявам с другите не се наемам.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 08 яну 2015 13:46

GOLEADOR написа:
petko.h.markov написа:Какво не ти хареса в предложението? Вместо разни мениджъри да мътят главите на футболистите и после да се оправдаваме с тях.

Какво не ти харесва в моето предложение,вместо разни треньори да се опитват да направят ЦСКА шампион,да дойде Танев и той да реди отбора както на него му изнася.Така никой няма да напада треньора на ЦСКА,че вечно "реве и се оправдава"!

За Танев не знам.Мисля,че няма"тапия".

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 08 яну 2015 13:57

petko.h.markov написа:
GOLEADOR написа:

За какво му е тапия,нали ще реди отбора само с играчи към които има интерес в момента?За това тапия не ти трябва.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 08 яну 2015 14:01

GOLEADOR написа:
petko.h.markov написа:
GOLEADOR написа:

За какво му е тапия,нали ще реди отбора само с играчи към които има интерес в момента?За това тапия не ти трябва.

Той има опит от националния отбор. няма да му е трудно. :lol: :lol:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 08 яну 2015 14:15

Каядо не само, че не е лош, ами е по - добър и от Тони Силва и от Луис Суарес Платини :idea:
Ако взимаме Каядо и Жужу в пакет, най - вероятно ще продаваме Силва и Суарес. Все пак имаме за крилата още Милисавлевич и Иван Стоянов.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “Архив”