RedeviL написа:А сега открийте разликата между феновете на Атлетико и тези на Реал! Площад Нептун посрещнаха футболисти и треньори с бурни аплодисменти и песни независимо от това, дали бяха взели купата или както в случая загубиха, при това много болезненено, докато ако десетата беше отишла при първата на Атлетико, Сибелес щеше да чака белите футболисти с камъни и освирквания.. Какво да се прави!? Психология..
Друже нали не вярваш, че ако Реал бяха в състоянието на Атлетико нямаше да е същото? Нормално е това нещо за феновете на Атлетико след като отбора им не вижда някаква купа през сезон или два, не стига всяка година до минимум 1/4 финал и т.н. и няма смисъл да продължавам, защото мисля че ми схвана мисълта. Недей да правиш такива сравнения, защото те нямат никаква основа.
Колкото до финала беше просто уникално чувството, което ме върна 12 години назад при последната спечелена

Няма такава драма и няма как да не е така сладко след подобна победа.
Всички играчи трябва да бъдат поздравени и никой не бива да бъде плют, защото те дадоха максимума от себе си, въпреки че няколко човека не бяха играли от доста време, други с с болки и не бяха сигурни до последно дали ще играят. Сега ни чакат още няколко финала, в които се надявам да имаме същият успех и поводи за радости

Честито на всички фенове и Hala Madrid