Селекцията на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Силвър
Контакти:

Re: Селекцията на Левски

Мнениеот Силвър » 11 юли 2009 13:11

Нежеланият от Левски камерунски национал Жозеф-Дезире Жоб е на път да се договори за заплата, която далеч ще надхвърля парите, които евентуално щеше да получава в синия клуб.

Бившата звезда на Лион и Мидълзбро е пред трансфер в тим от Чемпиъншип на Англия, а заплатата му ще е около 550 000 евро. Отделно от това Жоб има оферта и от Катар, където сумата е със 100 000 евро отгоре. Така че, ако не се разбере с англичаните, през септември камерунецът отново ще се върне в азиатската държава, където през миналия сезон за 28 мача е отбелязал 9 гола.

Чудесно :) Така го правят хората ! Не се заблуждавайте - при нас щеше да взима мнооого по-малко :) И ЧЛЕН за тия и за кокала дето ми приказват чр р изиграл 8 мача последната година при положение ,че са 28.............

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 юли 2009 17:17

И 28 да са,колко гола има?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 11 юли 2009 19:28

Има ли нещо ново около Камбуров или Попето :roll:

Потребителски аватар
Силвър
Контакти:

Мнениеот Силвър » 11 юли 2009 19:58

futbolqga написа:Има ли нещо ново около Камбуров или Попето :roll:

Tи наистина ли мислиш , че Камбура или Попов ще дойдат в Левски ?????????? Абсолютни кретени има тук ! Я се осъзнай бе - гришата ще пусне Попов в друг отбор в България ама друг път , за Гигов и положението с Камбура е същото .... Я се освестете малко ! Айде лек ви ден аз няма да се дразня повече , приемам го както и си го мислех и тази година НУЛЕВА селекция 8-)

Потребителски аватар
siuxi
Контакти:

Мнениеот siuxi » 11 юли 2009 20:15

днес в двустранна игра Иса е вкарал 3 гола!!!!!!!!!!браво.Знае ли човек,може той да е откритието на лято2009

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 11 юли 2009 20:25

И в същото време Велев пробва съвсем други схеми на игра с Йовов в атака и екпериментира.
Все едно имаме месеци до първите официални мачове.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Силвър
Контакти:

Мнениеот Силвър » 11 юли 2009 21:08

siuxi написа:днес в двустранна игра Иса е вкарал 3 гола!!!!!!!!!!браво.Знае ли човек,може той да е откритието на лято2009

Очаквано за мен с турчина ще да сме ... или с Дядо Йоцо.. ама кво да се прави ! Иса за дубъла става - титуляр не го ща , а ми беше отдавна ясно че той ще е новото ни попълнение в нападение :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 11 юли 2009 21:31

Според мен Батков умишлено изчака да види какво ще направим в първия кръг и при доста успешна игра и добър жребии според мен ще има нов нападател в Левски ...

Потребителски аватар
siuxi
Контакти:

Мнениеот siuxi » 11 юли 2009 22:18

futbolqga написа:Според мен Батков умишлено изчака да види какво ще направим в първия кръг и при доста успешна игра и добър жребии според мен ще има нов нападател в Левски ...

не бях се замислял за това ,но има доста логика в твойте думи

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 11 юли 2009 22:31

futbolqga написа:Според мен Батков умишлено изчака да види какво ще направим в първия кръг и при доста успешна игра и добър жребии според мен ще има нов нападател в Левски ...

В кой първи кръг бе пич... :? За ШЛ ли това, с/у Санта Жулия ли са там кви са, кво има да чака този мач, той би трябвало да му е ясен, а новите играчи, които не взехме да се обиграват, та то са ясни и потенциалните съперници за следващите кръгове, в третия най-силния отбор е Залцбург, който съм сигурен на 100 %, че не можем да елеминираме, а ако стигнем 4-ти кръг потенциалните съперници са Макаби Хайфа, Динамо Загреб, Цюрих, Висла и БАТЕ... ами с треньор Велев и без 3-4 класни играчи на всяка позиция, които ако помните ни ги обещаваха след края на първенството няма как да влезнем в групите... лично мое виждане и очакване.
NON MOLLARE MAI

Върни се в “Архив”