XVI кръг: Черно море - ЦСКА /3 ноември 2013г., 14:30ч./

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Отмененият гол на ЦСКА е редовен

Мнениеот Червени_шампиони » 03 ное 2013 22:07

Изображение

Изображение

Точно в момента на центрирането, ръката на играч на Черно море е по напред от която и да е част на тялото на футболиста на ЦСКА, като съдим по камерата на ТВ7, защото по тяхната камера си правите някакви изчисления и казвате, че засада нямало.
Страничния "съдия" от далечната страна е изостанал и вдига флага едва след, като Валентин Илиев е оставил топката в игра и асистира на Апостол Попов да я вкара във вратата. Явно страничният корумпиран нещастник от ГФС-то е очаквал топката да излезе в аут.

http://rutube.ru/video/a972bb52d6d74f82ac9d3f6200e51128/
Последна промяна от Червени_шампиони на 03 ное 2013 22:08, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Re: Отмененият гол на ЦСКА е редовен

Мнениеот Пловдивчанинът » 03 ное 2013 22:08

Дузпата е много по-скандална.

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Re: XVI кръг: Черно море - ЦСКА /3 ноември 2013г., 14:30ч./

Мнениеот flo » 03 ное 2013 22:08

Предлагам от утре да вземем крути мерки, че тези вече се ебават с нас. :evil:
Всеки ден протести пред синята УЕФА и ФИФА.Тъмно синьото ГФС трябва да бъде изпотрошено за втори път.
Aко положениeто не се промени може да преместим протеста на Северния полюс срещу белите мечки, защото според мен те имат главната вина.Te са накарали Станислав Тодоров да сложи магнит в топката да бяга от рамката на вратата.Бесен съм :evil:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 ное 2013 22:09

BadBoy написа:
Teo написа:Моля ви се.... тоя който е правил тая снимка е душевно болна крава, така ли се поставят линиите или измислихме нови футболни правила... само като видях кога вдига засадата, ми стана ясно, че по жицата им е пратено съобщение от мафията който иска да ни закрие!

Кога вдигна байрака, вече те питах, но се чудя защо отбягваш въпроса, а той беше, по време на паса или се изчаква да се види, кой ще играе с топката за да маркира засада?

Много добре знам кога вдигна байрака, за разлика от повечето тук който се пишат фенове на отбори, аз подкрепям ЦСКА навсякъде в България и виждам на живо как ни режат!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 03 ное 2013 22:11

Сега съвсем практичен съвет..време е да се нормализират нещата в ЦСКА - от ръководството, до футболистите.
Приемайте по- нормално нещата.
Тези свръхамбиции за титли-митли ви ядат главата в момента..
Имате потенциал в ЕДИН мач, чрез пределно мотивиране, борбеност, помощта на публиката да биете всеки в България (особенно като домкаини), но я нямате последователността , нямате игрови стил. Не може само на мускули да го карате и избухванията на Бадема !!
Съдията си свири съвсем точно, да спорни положения са - фаула и засадата, но по скоро са таквиа каквито ги е свирил.
Фаула двамата посягат , топката е спорна, но Менди вдига по-високо крак и това е потенциално опасна игра !
Станислав няма вина за засадата, а страничния, мисля че вдигна когато Вальо Илиев игра с топката, и съвсем правилно е точно тогава да вдигне флага !!. Вече дали е на линията, май не е , но не и много от нея ??
За мен дузпа си има, Райков направи едно добро технично поемане, нещо като финт, и Янчев му завлече крака, всичко това стана на скорост, гледайте внимателно !
Дузпа за ЦСКА (ръката) НЯМА категорично, там има свита ръка
Това е моето мнение по въпроса, като СТРАНИЧЕН наблюдател, може и да не съм прав, но аз това виждам..
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 ное 2013 22:11

Пловдивчанинът написа:Дузпата е много по-скандална.

Дузпата я нямаше изобщо, оня се чудеше как да даде някакво измислено нарушение в полза на ЧМ, че по слушалката му се развикаха секретните служби към БФС.

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 03 ное 2013 22:11

Teo написа:Много добре знам кога вдигна байрака, за разлика от повечето тук който се пишат фенове на отбори, аз подкрепям ЦСКА навсякъде в България и виждам на живо как ни режат!

Да не си се прибрал със самолет от Варна :lol:

way
Контакти:

Мнениеот way » 03 ное 2013 22:13

100 % засада камерата не е ня линията

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 03 ное 2013 22:14

Сигурен ли си, че е редовен? Изгледай още няколко пъти видеото и виж, че този, от когото отива топката в Попов, е в засада. Това, че псевдожурналистите ни не разбират от математика, съвсем не означава, че има гол. Линията на засада се гледа под ъгъл, защото просто не е напълно равна позицията, от която се наблюдава. Ако това се вземе предвид, засадата е очевидна на подаващия.
Явно доста хора не са влизали в час по математика. Който разбрал, разбрал.
Последна промяна от daniel875 на 03 ное 2013 22:15, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 03 ное 2013 22:14

Забавляват ме "милките" и други техни "зелени побратими"!
От десет кладенеца вода ще донесат ,само за да докажат,че ЦСКА е загубил по правилата(а всъщност много добре знаят ,че това не е така).То небяха перспективи,то не бяха чудесии.Няма да се учудя ,ако "издокарат" някоя снимка правена със секстант! :lol: :lol:
Обаче единствено доказват ,че мразят ЦСКА,защото в мача срещу Черно Море,нямаше дузпа и нямаше засада!(те знаят за какво говоря).

ПП Едно е сигурно,животът продължава и след две седмици ще има телешко на скара!А след седмица може да си хапнем орел с ориз.
Последна промяна от CSKA 78 на 03 ное 2013 22:16, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Архив”