Мнениеот snakebite » 03 ное 2013 22:11
Сега съвсем практичен съвет..време е да се нормализират нещата в ЦСКА - от ръководството, до футболистите.
Приемайте по- нормално нещата.
Тези свръхамбиции за титли-митли ви ядат главата в момента..
Имате потенциал в ЕДИН мач, чрез пределно мотивиране, борбеност, помощта на публиката да биете всеки в България (особенно като домкаини), но я нямате последователността , нямате игрови стил. Не може само на мускули да го карате и избухванията на Бадема !!
Съдията си свири съвсем точно, да спорни положения са - фаула и засадата, но по скоро са таквиа каквито ги е свирил.
Фаула двамата посягат , топката е спорна, но Менди вдига по-високо крак и това е потенциално опасна игра !
Станислав няма вина за засадата, а страничния, мисля че вдигна когато Вальо Илиев игра с топката, и съвсем правилно е точно тогава да вдигне флага !!. Вече дали е на линията, май не е , но не и много от нея ??
За мен дузпа си има, Райков направи едно добро технично поемане, нещо като финт, и Янчев му завлече крака, всичко това стана на скорост, гледайте внимателно !
Дузпа за ЦСКА (ръката) НЯМА категорично, там има свита ръка
Това е моето мнение по въпроса, като СТРАНИЧЕН наблюдател, може и да не съм прав, но аз това виждам..