Левски-Иртиш Павлодар - 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Левски-Иртиш Павлодар - 04.07.2013г. - 21:00ч.

Мнениеот delqnski47 » 04 юли 2013 23:46

daniel875 написа:
Drunken_Master написа:ХАХАХХАХАХАХХХСХСХА

Ще видим дали ще ти е така смешно след седмица? Нищо не става от този отбор засега, но след седем дни може да се случи по - логичното, макар че не трябва да се забравя, че Казахстан е държава, а ние - в момента племе.

Няма кво да гледаш,приятел!Човекът,дето сега се смее,не ви е виновен!Виновни са други!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

СИН_ИМПЕРАТОР

Re: Левски се прослави дори и в Азия.

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 04 юли 2013 23:46

най-важното е сега да запазим спокойствие- ясно е че враговете ще се опитат да ни сринат психически, но няма да им се получи номера.Ние нека си вземем титлата,па знаете ли колко ше ни боли оная работа за Лига Европа. И никакви аргументи от сорта "Ама те ни посрамиха в Европа" няма да важат.Когато другите направят нещо повече от Левски в ЕКТ, тогава могат да ни държат сметка на нас.Точка. :mrgreen:

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 04 юли 2013 23:46

Въобще не съм се впечатлил от този мач. От известно време имам чувството, че дори и с отбор от Сан Марино да играем, пак не ни е сигурна победата. Отново 6ма чужденци титуляри и 2ма влизат резерви. За какво говорим. Ми за кво, за тия юноши си дърдорим от години и нищо. Ето отбор извън тройката продаде играч на ЦСКА Москва, а видяхме и Вутов как игра. Имам усещането, че скоро съвсем няма да има юноши, защото сме отбор, който ги затрива. Аз ако сега съм млад играч и ми дойде предложение от школата на Левски и тази на Литекс, ще съм страшно затруднен коя да избера въпреки, че съм Левскар. Сърцето ти казва едно, а разума друго - къде можеш да влезеш в мъжкия състав и съответно да надграждаш като заиграеш в що годе нормален обор в чужбина...

П.С. Да вземат да спретнат една тренировка - в продължение на 1 седмица, целия отбор от вратаря до последния юноша да бият дузпи по цял ден.
България !!!!

dreamcradle
Контакти:

Re: Махайте Митов и купувайте защитници докато е време

Мнениеот dreamcradle » 04 юли 2013 23:47

Не съм от Левски (точно обратното от ЦСКА съм), но истината е че повечето коментари тук са ЖАЛКИ (меко казано). Всичко друго хубаво... ама все пак БЪЛГАРСКИ отбор е... затова държавата ни е на това дередже... винаги се сещам за вица за българите и ада...

Факт, не мога да дишам Левски, но все пак успех в реванша!

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Re: Играта на Левски

Мнениеот nicromanser » 04 юли 2013 23:48

той госпогин Вуцов го каза
"с тия КРАВИ ли дето се вика ще играем в европа"
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 04 юли 2013 23:48

гарфилд написа:
СИН_ИМПЕРАТОР написа:0:0 као домакин е добър турнирен резултат.Един гол в Казахстан и продължаваме, щото тия монголоиди не могат да ни вкарат два гола,та ако ще да си стъпят на врато ;) . Така че по-полека и по-спокойно бих казал на анти-левскарската малобройна общност ;)

Дано да си прав колега.Миналото лято,дори взехте чиста победа срещу Сараево и пак ви обърнаха.
А за шегите ни,кой е евроидиота,не се засягай.Вие сте професори в тази област,останалите ни отбори се учат от вас.И много добре се учат,в интерес на истината.Вие просто отъпкахте пътя,на евроизлагациите и не ни се сърди.

Сараево беше друга история-там ги засегнахме на най-болезненото им място, дето се вика сложихме пръст в раната им, и те се мобилизираха до краен предел ;)

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 04 юли 2013 23:49

СИН_ИМПЕРАТОР написа:най-важното е сега да запазим спокойствие- ясно е че враговете ще се опитат да ни сринат психически, но няма да им се получи номера.Ние нека си вземем титлата,па знаете ли колко ше ни боли оная работа за Лига Европа. И никакви аргументи от сорта "Ама те ни посрамиха в Европа" няма да важат.Когато другите направят нещо повече от Левски в ЕКТ, тогава могат да ни държат сметка на нас.Точка. :mrgreen:

Ами значи да почват вече :roll:

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 04 юли 2013 23:50

Виж са, ако всички наказани чернодрешковци ги помилват титла може да видите. Иначе днес просто Везалов не беше във форма.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 04 юли 2013 23:50

Раев, пиши във Фейсбук!
Веднага!
Обясни как си се изпуснал . :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 04 юли 2013 23:50

СИН_ИМПЕРАТОР написа:най-важното е сега да запазим спокойствие- ясно е че враговете ще се опитат да ни сринат психически, но няма да им се получи номера.Ние нека си вземем титлата,па знаете ли колко ше ни боли оная работа за Лига Европа. И никакви аргументи от сорта "Ама те ни посрамиха в Европа" няма да важат.Когато другите направят нещо повече от Левски в ЕКТ, тогава могат да ни държат сметка на нас.Точка. :mrgreen:

hahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Върни се в “Архив”