GGMU_forever написа:Вай.. Аткинсън ще ни реже яко.![]()
![]()
Глупости.
Мисля, че Уеб ръководи един от мачовете миналата година и въпреки опасенията в синьо, човека се справи перфе.
Сега очаквам същото нещо ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
GGMU_forever написа:Вай.. Аткинсън ще ни реже яко.![]()
![]()
AnalBreaker написа:Аткинсън показа двоен стандарт за едно и също нарушение.
Да е жив и здрав. Вчера мачът беше разочароващ
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

[/offtopic]rhaegar написа:AnalBreaker написа:Аткинсън показа двоен стандарт за едно и също нарушение.
Като цяло, това му беше единствената грешка. Аз нямам претенции към съдията, въпреки че в момента на нарушението здраво го псувах

Bathory написа:rhaegar написа:AnalBreaker написа:Аткинсън показа двоен стандарт за едно и също нарушение.
Като цяло, това му беше единствената грешка. Аз нямам претенции към съдията, въпреки че в момента на нарушението здраво го псувах
Е как да имаш претенции като два поредни мача твойте хора цъкат волейбол в наказателното?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Bathory написа:rhaegar написа:AnalBreaker написа:Аткинсън показа двоен стандарт за едно и също нарушение.
Е как да имаш претенции като два поредни мача твойте хора цъкат волейбол в наказателното?
Да е, 3000% дузпи са и двете ситуации.
rhaegar написа:Аз малко с ирония
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта