Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот iliyan » 09 юни 2013 18:49

zlatan написа:Ако Кевин Бру подпише с нас си мисля че ще решим един голям проблем от който страдат и защитниците на отбора ни а т.е. да се задържа спокойно топката в средата на терена.Бру,Лопес,Велев(Гаджев) си мисля че ще бъдем много добре в средата-отляво Гари,отдясно Галин (Домо) и напред дори Силва да е ще вкарва голове.На вратата ще е или Илиев или Иванов отдясно Мюлдер,отляво нов в средата Димов и нов.
С този състав ЛЕ ще се промъкнем до 4 кръг-в първенството ще е интересно-Левски,червените,Лудогорец,Ботев-кандидат шампиони.

Хора вие кьорави ли сте ?! След пропуска на Силва за купата в продължение , след изпуснатите дузпите от чернилките и още ги мислите за играчи ?!
Немам думи !!!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 09 юни 2013 19:57

утре ще има ли тренировка или само ще минават медицински тестове.
от колко часа ще е всичко.
мързи ме да ровя,щото гледам волейбола.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 09 юни 2013 20:04

Изображение
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 09 юни 2013 20:57

zlatan написа:С този състав ЛЕ ще се промъкнем до 4 кръг-в първенството ще е интересно-Левски,червените,Лудогорец,Ботев-кандидат шампиони.

Кои са тия червени кандидат шампиони? Такива в А група вече няма, виж оранжеви по-може, въпреки че с тоя новия си треньорски гений начело не ги виждам в челната тройка. ;)

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 09 юни 2013 23:03

terata написа:
zlatan написа:С този състав ЛЕ ще се промъкнем до 4 кръг-в първенството ще е интересно-Левски,червените,Лудогорец,Ботев-кандидат шампиони.

Кои са тия червени кандидат шампиони? Такива в А група вече няма, виж оранжеви по-може, въпреки че с тоя новия си треньорски гений начело не ги виждам в челната тройка. ;)

ВЕРНО БЕ,че то наистина вече нема червени :) :) :) :)
LEVSKI_FOREVER

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 10 юни 2013 09:50

zlatan написа:
terata написа:

ВЕРНО БЕ,че то наистина вече нема червени :) :) :) :)

Все още ги има, но да видим ДОКОГА...
Ако се появи ЧИЧКО им ПАРИЧКО, може нещата да останат такива, ако ли не ще има някакво друго животно, да видим какво...
Как ли ще им викаме през новия сезон - ВАЖНО Е ДА НЕЩО ДРУГО, ЗА ДА ИМ ПОДЧЕРТАЕМ РАЗЛИКАТА ИМ С ПРЕДИШНИТЕ!!!

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 10 юни 2013 12:20

FRANCE FOOTBALL: БРУ В ЛЕВСКИ ЗА 3 Г. СРЕЩУ €250 000

Днес или утре чакат французина на "Герена"

Трансферът на френския халф на Истр Кевин Бру в Левски е въпрос на часове. За това потвърди и френското авторитено издание "France Football", според което тъмнокожият играч ще подпише за 3 години със "сините".

Неизменният титуляр за тима от Лига 2 през сезона ще струва на Левски 250 000 евро.

Очаква се Кевин Бру, който веднъж вече излъга "сините", да пристигне в София днес или утре.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 10 юни 2013 12:59

Ръководството на Левски води преговори с още един бразилец, разбра "Тема Спорт". Сините вече си осигуриха услугите на офанзивния халф Рамон Лопес. Негов сънародник с по-дефанзивни функции също е предложен на тима от "Герена" и е бил харесан от треньора Николай Митов.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

nikoko
Контакти:

Мнениеот nikoko » 10 юни 2013 13:23

От Славия днес са освободили 14 футболисти, между които и Богомил Дяков.
Все си мисля, че няма да е лошо да си го върнем като алтернатива на Дъстли на десния бек.
На времето стартираха заедно със Живко Миланов в пръвия отбор при Мъри, ама нали Живко-зетя беше любимец на Мъри, Дяков го подариха на Славия.
Вярно е, че си спомням малко негови мачове, но мисля, че би бил разумно решение за човек, който ще търка пейката. Ще дойде без пари за трансфер, със сравнително ниска заплата, а си е наш юноша.
Не че резерва за десния бек ни е приоритет в момента, ама не ми се иска да доведат ново менте като Старокин.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 10 юни 2013 16:10

nikoko написа:От Славия днес са освободили 14 футболисти, между които и Богомил Дяков.
Все си мисля, че няма да е лошо да си го върнем като алтернатива на Дъстли на десния бек.
На времето стартираха заедно със Живко Миланов в пръвия отбор при Мъри, ама нали Живко-зетя беше любимец на Мъри, Дяков го подариха на Славия.
Вярно е, че си спомням малко негови мачове, но мисля, че би бил разумно решение за човек, който ще търка пейката. Ще дойде без пари за трансфер, със сравнително ниска заплата, а си е наш юноша.
Не че резерва за десния бек ни е приоритет в момента, ама не ми се иска да доведат ново менте като Старокин.

май Христо Попадийн ще остане през този сезон,та тпй ще е алтернатива на десния бек
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Архив”