Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Имаше ли червен картон за Нани?
RedeviL написа:shotgun blues написа:RedeviL написа:Елементарните сте вие, че се хващате буквално за всяка дума, а не коментирате реално и безпристрастно нещата! Вече хиляда пъти се каза, че Нани гледаше към високо летящата топка и със сигурност не е играл умишлено срещу Арбелоа! И за какъв еленски скок и натискане с бутоните ми говорите при положение, че Нани се опита да овладее топката и това се вижда ясно от всяко едно видео! Само много пристрастен човек може да твърди, че това е директен ЧК! Разбира се, че можеше и да се покаже такъв, но реално погледнато положението си беше за ЖК. И стига сте ми говорили за този гол от засада! Вземете си го! Не ни трябва, защото Реал до 60-та нямаха чисто положение пред вратата и не се виждаше как могат да имат.. А дали грешките на съдията бяха компенсации или просто грешки, няма никакво значение! Факт е, че те опорочиха хубавия мач! И мисля, че на всички ни е ясно кой се възползва най-добре от тях!
абе ПЕПЕ преди 2 години нарочно ли е играл за ЧК срещу БАРСА ??????Компани нарочно ли получи ЧК срещу ЮНАЙТЕД,а Шелви ???????Не било нарочно,ми те повечето ЧК не са нарочно
аааааааааа не било проблем че гола е от засада![]()
Айде кажи ми колко положения имаше Реал до този картон и как смятахте да спечелите този мач без него? Оф не ми се говори повече по тази тема! Честито класиране напред и едно голямо браво на Мауриньо за показания респект към сър Алекс и Манчестър Юнайтед!
РЕАЛ бяха гола вода,това го писах по време на мача в темата в подфорума на РМ,това обаче не променя факта че Ван Перси бе в засада,имаше дузпа за РЕАЛ и ЧК можеше и да се даде,след като е много по червен картон от тези които получават съперницит на ЮНАЙТЕД Англия
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Струва ми се , че този път САФ оцапа нещата. Може да получи хипертонична криза и да прокърви отнякъде. Свикнал е , да дерибейства във вътрешното първенство с изказванията си. В Европа гледат по друг начин на играта.
we are the champions написа:shotgun blues написа:we are the champions написа:
Дерзайте !
ах тая дузпа я бях забравил![]()
![]()
![]()
![]()
и гола на Чичарито от засада с Челси,въобще...
За картона става дума тука ..... почти същата ситуация Шелви даже играе с топката а Нани и това не направи....
Приятелю, винаги съм признавал грешките в полза на Юнайтед и никога не съм коментирал като някой заслепен фен! В този случай обаче няма как да не кажа, че съдията предреши изхода на срещата! Да! Имаше засада при гола на Юнайтед! Да! Може би имаше игра с ръка на Рафаел.. Да! Може би имаше и дузпа за Юнайтед.. Но този картон преобърна абсолютно всичко в този мач! Това е! Успех на Реал в следващата фаза!
MCMXIII написа:Я тука гледам червен картон за високо дигнат... Пък оня от пушкалата го блъсна с г*з, а не с бутонитеАма го неУспорвате...
[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jH5t58FCs3k[/youtube][/center]
Сигурно не е гледал както трябва топката

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Avanti_Ragazzi написа:RedeviL написа:Avanti_Ragazzi написа:Като човек който го боли к.ра за Реал или Ман.Ю мога да говоря напълно безпристрастно! Тъй като за мен има само един отбор Левски, а извън България симпатия изпитвам само към Лацио и Евертън, мога да говоря напълно неутрално!
За мен по-скоро е червен картон, от колкото да не е! Защото никой не е карал Нани да си вдига толкова високо крака дори да не е знаел, че няма противников играч до него! И като вземем предвид директните червени картони на Ибрахимович срещу Валенсия, и в събота за Лацио срещу Милан, това си беше много повече червен картон от колкото другите! Според мен ако Нани имаше късмет да не докосне противников футболист а само да играе опасно, щеше да получи само жълт картон! Но понеже се получи контакт с противников играч, след опасната игра дори и неволна съдията го изгони! Но и винаги можем да дадем пример за подобно нарушение даже по-грубо на финала за световното когато Де Йонг размаза гърдите на Иниеста мисля, но съдията не му показа червен а само жълт картон! Така, че реално вчера за мен съдията не сбърка толкова за ситуацията, защото си е лична негова преценка. Все пак по-правилата много опасна за здравето на противников футболист игра се наказва с директен червен картон, но можеше да се даде и само жълт защото беше явно, че Нани го направи без да иска! Така общо взето и двете неща не са грешни за дадената ситуация и червен, и жълт картон, и решението си е по-лична преценка на рефера! И реално ситуацията накрая се определя от това дали той ще е от по-строгите рефери или от тези съдии които допускат по-мъжка и груба игра!
Аз пък си мисля, че вече много почна да се преекспонира с това здраве на футболистите! И ако наистина е бил от по-строгите съдии - защо тогава не показа чк на Арбелоа за закъснялото му влизане с бутоните в краката на Евра? И при това испанецът много добре виждаше къде се намира топката и самият Евра..
Дали не се преекспонира или не, не знам! Но знам едно, че именно така се води в правилника "нарушение което е опасно за здравето на противников футболист се наказва с червен картон ". Почти съм обеден, че ако мача беше в първенството на Англия нямаше да има червен картон а жълт! Но съм и почти също толкова обеден, че на това нарушение в Испания и Италия и дори Германия веднага се дигаше червен картон! Пак ти казвам това си е преценка на съдията и дали ще даде и само жълт или пък червен и в двете решения нямаше да сгреши, защото и за двете си има основания! Все пак сме виждали за много по-леки неща да се дават директни червени картони от колкото тази ситуация! Все пак никой не е карал Нани да си вдига крака на 1.60 височина!
Уважавам мнението ти и мисля, че наистина е безпристрастно! Точно както казваш и ти - всичко е до преценка и гледна точка! В случая топката летеше високо и Нани се опита да я овладее във въздуха като не виждаше посоката на движение на Арбелоа.. Ситуацията се разви в центъра на терена и както казаха някои други в темата - мачът не вървеше грубо.. Не знам! За мен съдията тук можеше и да мине само с ЖК.. Да не говорим, че в такива важни и напечени мачове трябва да си абсолютно сигурен, когато отстъждаш нещо толкова решаващо като ЧК или дузпа например..
Последна промяна от RedeviL на 06 мар 2013 11:15, променено общо 2 пъти.
CTAHKO написа:MCMXIII написа:Я тука гледам червен картон за високо дигнат... Пък оня от пушкалата го блъсна с г*з, а не с бутонитеАма го неУспорвате...
[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jH5t58FCs3k[/youtube][/center]
Сигурно не е гледал както трябва топката![]()
![]()
В полза на Манчестър съм виждал такива извращения, та няма да се Очудя, това да е причината

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Ако това е червен картон то тогава на мача в Разград през изминалия кръг на Генчев трябва да му покажат 3 картона едновременно... 

baumax написа:аре умрете хейтърчетаааааааааааааааааааааааааа![]()
kirchaka написа:gentlemanxxx написа:ХАХА гол от засада Срам... Вие сте най-смешния отбор..2 червени картона, гол от засадаСмешни стеее
И даже и се радвате
Супер жалък отбор..Нямам думи :
На да ти е сладко!:
Само Сините! написа:Джентълмена насра ли се от яд?![]()
NOT ARROGANT,JUST BETTER
Giggs написа:Тежко,а?
MQplaya написа:OOOOH ROBIN VAN PEERSIEE.GLORY GLORY MAN UNITED.
Честита победаЧестито и на хейтърите,надявам се да спите спокойно.
Bianco написа:Ами да ни е честита победата! Реално въобще не ми пука по какъв начин е постигната,вие може да си дрънкате до утре.Не се правя на арогантен,или на интересен,просто казвам това което мисля,не ми пука по какъв начин са взети точките,а и не знам какво толкова скандално е станало,освен гола от засада.Накрая се помни шампиона,и дано това е Манчестър Юнайтед.Честита победа на многобройните фенове на този отбор.
lrlazarov_19 написа:Който си мисли, че в страна като Англия и в първенство като Висшата лига може да има оговорени мачове (между ДИРЕКТНИ съперници за титлата) и подкупени съдии е абсолютен глупак. Научете се, че съдбата е такава. Понякога дава нещо, понякога отнема. Всичко, което се случва на терена е до голяма степен случайно, дали съдията ще види ситуацията от една гледна точка или от друга и въз основа на това ще вземе едно или друго решение е пълна случайност, а както знаем "няма нищо по-справедливо нещо от случайността".
MQplaya написа:Колко смешни могат да бъдат хейтърите не е истина.Отивам да взема пуканки
Хайде вижте се какви сте смешници

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- Искам си Акаунта
Правилника си е ясен ... когато има влизане с бутоните напред , над коляното на противниковия играч , картона е червен . В този смисъл и Нани и Ебуе ( на клипчето ) заслужено получиха такива . Не може да се обвинява съдията , че е следвал стриктно правилника . Правилника казва и друго - когато играч спре голов удар с ръка , това е дузпа . Без значение , какво е положението на ръката и от какво разстояние е отправен удара .