Левски - Литекс | 05.10.2012 | 19:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Литекс | 05.10.2012 | 19:00
Не трябваше спрямо Ицо да се скандират такива глупости.Все пак той не е ревльото Стойчо.Казаното от него след мача е много меко - все нещо трябваше да каже...
Стената на срама къде е?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- ralka_levskarka
- Контакти:
W84me написа:Стената на срама къде е?
Мисля, че е по- назад, ако не е изтрита..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- deepblue1963
onegavon написа:Тука цари някаква странна еуфория . Това ,че мегаселекцията на Левски платена от Съюза на културистите едвам би импровизирания състав на следствения Ганчев ви е докарала до оргазъм, говори само за занижени критерии към възможностите на подуенския тим. В крайна сметка Ицо ви пролетта ,вие сега .Резултата е един на един.
Да не забравяваме ,че при вас играят Пелета ,Бижутери,младежки национали /бивши верно /на Португалия и Словакия.Настящ на Гвинея-Бисау,състезатели по снукър и т.н. Най- нормалното беше да опънете селския Литекс с разлика , а то какво стана титанична борба и кански напъни срещу сбирщина юноши ,и сръбски пенсионери.
Що се отнася до Христо Стоичков бъдете благодарни ,че зведа от неговия калибър е благоволил да посети кварталния ви стадион.ЗАщото както някои от колегите ви писаха вие нямате и най- вероятно никога няма да имате такъв утболист обличал синята фланелка.Не става въпрос кой къде е роден, а кой какви цветове е защитавал.Защото и Стойчо е от село Плоски и Димитър Пенев е от Мировяне ,Сираков говзехте от Хасково примерно.Важното е каква е душата му.
Бас държа,че не можеш да го постнеш още 20 пъти!!!

Я ми припомни "селският Литекс" не ви ли изгермечи?Че нещо ми се губи...
Що се отнася до Кюрд Стоичков-можеше съвсем спокойно да не "посещава" кварталния стадион.Той си знае защо!
ПП."Състезателят по снукър" трясна Латекса в "десния джоб" със "синята топка"!!!
Последна промяна от deepblue1963 на 06 окт 2012 00:28, променено общо 1 път.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- deepblue1963
W84me написа:Стената на срама къде е?
Тука е!
Този път,освен "обичайните заподозрени",нямаше много "кандидати".

След още няколко победи,съвсем ще намалеят.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Teo написа:onegavon написа:Биха ни не отричам,в продължението ,но ни биха .Обаче в Ловеч и то без половината ни селекция.Докато вие докархте световни младежки шампиони от Катар,Пелето ,младежки от Словакия,французин,резерва от дубъла на Евертън да не споменавам Вкарвальо и Бижутера. Къде ще се мерим ние с вас!
Карвальо го целиха с банани по стадиона, сега им е любимец... диагноза е да си от Левски.
Той ще ви вкара поне 1 парцал съвсем скоро, пък ако искат и с домати да го целят

Само Левски!
ralka_levskarka написа:
Ралке стига се филмира, всеки може да купи артикули и да ги нареди

- Levski4Ever
- Контакти:
Честито левскари! И главния и страничните съдии бяха неадекватни, но пак бихме. В България явно не трябва да играеш на ръба на засадата. Те тия съдии вечно се подсигуряват явно. Карвальо пак игра много добре, а за Райков си личи, че като смяна влиза и играе много по-добре и раздвижено, отколкото като титуляр. САМО ЛЕВСКИ! 

- ralka_levskarka
- Контакти:
Нищо не съм казала ( : Кой се филмира не знам, не аз казвам Край на вашия сектор, а ти, смятай тогава кой е филмирания 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- milen.hristov
- Контакти:
Teo написа:ralka_levskarka написа:
Ралке стига се филмира, всеки може да купи артикули и да ги нареди![]()
Само ми е интересно тези които са ги окичвали тези фалнелки дали са заснети, и защо полицията не ги е завела в съответното рпу, за побой, хулиганство, и кражба.
Ултарас глупост няма да допускам