VIP Brother - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: VIP Brother - официална тема

Мнениеот dreben23 » 15 ное 2012 01:16

Като се замисля те се постараха да няма нищо лошо на камерите по неин адрес и въпреки това се забеляза, че съвсем невинно си плете кошничката... кофтито в случая е, че май си е била оплетена. Много сме наивни наистина! :cry: :cry: Визитката й е съвсем сериозна и съвсем скоро ще се озове и в политиката най-вероятно! :) :lol: А защо пък "тъпия гнусен народ" не бойкотира финала и да им го върнем тъпкано! ;) И без това ще е събота, а ние сме футболни фенове, ще си намерим полезно занимание! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Sisi 1914
Контакти:

Re: Анкета: Vip Brother 2012 - кой трябва да спечели?

Мнениеот Sisi 1914 » 15 ное 2012 18:10

DanielGeorgiev написа:
Sisi 1914 написа:
sheva85 написа:Естествено, че Къци трябва да е !!! :geek:

Защо Къци?
Обоснови се!

П.п
Мисля, че днес ще си отидат-Камелия и Златка.

Позна :)

Опасна съм!
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 16 ное 2012 16:38

smoothc написа:Пичове,не разбирам,защо толкова сте се впрегнали в този "ВИП" Бръдър?!....Че дори и анкети се пускат,относно кой ще го спечели :)
Как може да се оставяте да бъдете манипулирани,по толкова елементарен начин!?
Т.нар "победител" е определен от продуцентите,много,много отдавна! Но разбира се,заблудени хора винаги е имало,и винаги ще има...

пп:Един въпрос с "повишена трудност":Навярно,доста от вас са гледали пародията "Баш Бай Брадър"..та,ако имате време,направете си труда да прегледате епизодите и внимателно ВИЖТЕ,кой участник никога не е пародиран в шоуто!
Странно,нали?! ;)

Кой е? Отиди и заложи в еврофутбол. Тези ти зивестни факти да не са като известните ти сигурни футболни прогнози? Първо беше Къцито, после Багата, накрая да не се окаже трети?
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 ное 2012 21:07

dreben23 написа:Благодаря ти, България! :) Поклон пред всички гласували тази вечер! Опитаха се да прецакат Къци с корейската песен, но той за пореден път доказа, че няма равен- направо им отне шоуто от ръцете! Голям си, бате Къци, аз лично направо се разцепих от шоу - вижте, че готините хора си личат и не се прикриват, те са си такива! Благодаря ви, дори да не победи, Къци е биг брадър номер 1 на България 4 номинации, 4 победи- подложиха го на всякакви гадории, а той устоя! :)

Къци е жалка мишка. Как може бе, крехка жена като Люси тръгнала да озаптява пиян, над 100-килограмов мъж, а Къци си взел парцалките и се скрил във фитнеса. :oops: :oops: :oops:

Къци не посмя сам да се изправи срещу Юлиан и да си реши проблема, ами причакваше в тоалетната жените, за да ги наговаря те да го защитават. :oops: :oops: Накрая, събра "смелост" да си отвъсти, взе малко кафе и една нощ го посипа не по душманите си - Фънки или Багата, а по ...... Никол и Камелия. :oops: :oops: :oops: Нема, братче, такава жалка мишка като тоя, винаги съм знаел, че е хахав, но не знаех и, че е такъв смотан пъзльо.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Мнениеот denitko1 » 17 ное 2012 09:50

Всичко във ВИП БРАДЪР е нагласено :)

просто това шоу е много измамническо!

2-3 пъти съм го гледал и нямам думи.

то не бяха обиди то не бяха караници ... нямам думи просто от това шоу?
Това ли се наричат ВИПОВЕ :О
ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!
ЛЕВСКИ - победа на сила и воля!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 17 ное 2012 11:05

Люси е толкова крехка, колкото Къци е жена! :lol: Дори Николай победи в една от игрите - нещо събираха по дъното на басейна. ;)
Никол само дето не направи номерата на Фънки и Юлиян, иначе е такава интригантка и тя че не е за разправяне. Къци си върши много добре работата- за да вбесиш някого трябва да си играч, човек, който е по-слаб физически естествено, че ще работи с главата си. Говориш им на въпреки и те се нервират. :) Мишка не е определено, защото ако се изрепчи на някой, ще ни изгуби като фенове. :lol: Няма смисъл да разваля хубавите впечатления, той да не е будала. ;) Ако всичко е честно, Къци би трябвало да спечели с убийствена преднина. Проследих доста мнения из форумите и шоумена е фаворит на мнозина. Аз бих казал примерно, че поведението на Орлин е женско, верно симпатяга е туй онуй, ама вижте му маниерите. По женски стигна чак до финала. Не го ли проумяхте досега, че това е театър- всеки е длъжен да си изпълнява ролята по сценария. Покажете ми участник, който е сменил поведението си от влизането му в къщата. Май няма. Един е по-потаен, други се набиват на очи, трети си опъва краката само, похапва си и си пийва, плюе и показва на децата магарии, четвърти не бил пил алкохол никога и прави зян вътре и т.н. Аз поради тази причина няма да гласувам за никого, въпреки че Къци доказа на всички, че е много готин пич и интересен човек. Завистта ще погуби тая държава, не може ли просто всеки да гледа собствената си камбанария, защо всички завиждат на други по-умни, по-интелигентни и възпитани хора? :) Точно това е най-голямата поука от цялото това шоу- не завиждай на можещите хора. :) А Къци, дори и на 50 ли там колко е, си го може- завиждайте му Юлиянчовци, Фънкита, всички ще му минем под мишниците! Излиза на сцената, вдига публиката на крак и става шоуто! Другият извод, който трябва да си направим е, че човек трябва да се направи на маймуна пред очите на хората, за да постигне каквото и да е било в тоя живот. Няма друг начин просто! :cry:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 17 ное 2012 12:52

Къци определено трябва да се върне на екран!

Потребителски аватар
Federer91
Контакти:

Мнениеот Federer91 » 17 ное 2012 20:09

Ето че дойде и големият финал. Признавам си, че този сезон от началото до почти края следях с интерес,но след като изгониха първо Ники, а после и Юлиан за сметка на ограничени същества като Златка и тризначките го спрях тотално. Сега понеже всички ги събраха накуп ще ми е интересно какво ще коментират. Иначе за победител мисля,че е ясно,че на Багата му е вързано. Дори и да не води в "гласуването" продуцентите ще го нагласят. Всичко друго ще е изненадващо и неочаквано.

PS. Къци е най-големият. Победа и само победа :twisted:

Върни се в “Архив”