Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Мнениеот TristaNNN » 30 юли 2012 23:22

шивача написа:добре :) ........Все едно аз да ти кажа, да си сложите бай вуцан за треньор, същото е! Първо не ти е ясна играта, второ си нямаш и идея от ЦСКА, а ръсиш умрели клетки по форума! [offtopic]Не съм ти говорил за граматиката, а затова, че нямаш основа, генетична такава, но и малката, която ти е дадена, не е попаднала на среда, за да се развие[/offtopic]

Добре, за играта чакам ти да ме образоваш, както и за граматиката. Прав си обаче за едно: Наистина идея от ЦСКА нямам, просто защото такава там липсва по принцип, как тогава аз да имам :lol: Аз гледам личностите и достойните хора, които получават моето искрено и човешко уважение, а не претенциозната обвивка.

Сега, след като си изгърмя арсенала от изтъркани пуберски остроумности, ще ми кажеш ли кой от двамата е по-заслужил :?: Стойчо ли е фаворита в момента :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 30 юли 2012 23:29

TristaNNN написа:
шивача написа:добре :) ........Все едно аз да ти кажа, да си сложите бай вуцан за треньор, същото е! Първо не ти е ясна играта, второ си нямаш и идея от ЦСКА, а ръсиш умрели клетки по форума! [offtopic]Не съм ти говорил за граматиката, а затова, че нямаш основа, генетична такава, но и малката, която ти е дадена, не е попаднала на среда, за да се развие[/offtopic]

Добре, за играта чакам ти да ме образоваш, както и за граматиката. Прав си обаче за едно: Наистина идея от ЦСКА нямам, просто защото такава там липсва по принцип, как тогава аз да имам :lol: Аз гледам личностите и достойните хора, които получават моето искрено и човешко уважение, а не претенциозната обвивка.

Сега, след като си изгърмя арсенала от изтъркани пуберски остроумности, ще ми кажеш ли кой от двамата е по-заслужил :?: Стойчо ли е фаворита в момента :?

нямам шанс, а и кучето ми повече попива, така че се отказвам. а и почна да увърташ със заслугите, макар и там да си губещ, щото кой е по-заслужил, йодата- вуцан или падуанът- илиян? самото ти питане, само по себе си е глупаво, но от възпитание ти отговорих :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 юли 2012 23:58

шивача написа:нямам шанс, а и кучето ми повече попива, така че се отказвам. а и почна да увърташ със заслугите, макар и там да си губещ, щото кой е по-заслужил, йодата- вуцан или падуанът- илиян? самото ти питане, само по себе си е глупаво, но от възпитание ти отговорих :lol:

УжасТ. Даже и кучето намеси, какво ти е виновно животинчето че и ти сам не знаеш какво говориш и искаш.Пробваш да ме провокираш с лафчета за Вуцов иначе ;) Хитро и подло, но ефектът е нулев. Все пак си има правила, а едно от тях казва че трябва да се пише по темата ;) Правилата трябва да се спазват ако искаме България да просперира, добре запомнете това, мили ми подрастващи!

За мен гуруто от Плоски е ... меко казано недоказан специалист, човек без капка мъжество, интелект и морал. Колегата-модератор даже перфектно щрихова и треньорските му "качества". Сега, от любезност ще ми кажеш ли защо, аджеба, според теб Стойчо е по-по-най ? Ако го сравним с Никодимов, кои според теб са по-силните му страни :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 31 юли 2012 00:10

извинявай, но не ми се влиза в глуповатата ти полемика :!: иначе браво, това за писането по темата си го попил :lol:

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 31 юли 2012 04:43

Лъснаха осраните гащи на Стойчо ! Съжалявам, че той е треньор на ЦСКА
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 31 юли 2012 07:47

Като гледам,бая левскари са налазили форума и ни обясняват колко лош е Младенов и как трябва да си тръгне от ЦСКА.Няма да се учудя ако на Герена се появи тапет с надпис :

"Махнете Стойчо - спасете Левски!".
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 31 юли 2012 10:00

AnalBreaker написа:Лъснаха осраните гащи на Стойчо ! Съжалявам, че той е треньор на ЦСКА

то бая неща лъснаха, но недей да съжаляваш, имаш си дъвчещия, както и доволно млади негра, на които да им се радваш, както и човека, с кило, кило и нещо уши :roll:

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 31 юли 2012 10:01

Прави сте бе господа! Стойчо е гоподин никой, вие нали си имате " младия,талантлив и трудолюбив специалист" " Новото Мъри" според лилавите медии, които са ви зомбирали. Като станете с него три пъти шампиони елате тогава да му ядете на Стойчо Мурата.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 31 юли 2012 22:42

onegavon написа:Прави сте бе господа! Стойчо е гоподин никой, вие нали си имате " младия,талантлив и трудолюбив специалист" " Новото Мъри" според лилавите медии, които са ви зомбирали. Като станете с него три пъти шампиони елате тогава да му ядете на Стойчо Мурата.

Не че нещо, ама Симитлията не е ли два пъти шампион с ЦСКА? А на споменатият Мъри успехите ще ги видите(ме) пак знаеш ли кога? :) :) :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 31 юли 2012 22:49

Броя му и като помощник с Гочето.Става въпрос към момента кой с какво разполага. Мърито мога да го сравня с Пенев или Паро , ако говорим за безвъзвратно отминалото време кой какви успехи има.Да не забравяме,че и Стойчо удари едно рамо да прогонят Насо и Мъри от Герена нали така?
Последна промяна от onegavon на 31 юли 2012 22:52, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”