Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот ehh » 02 юни 2012 16:27

Аз този спонсор така и не съм го разбрал, че ни е спонсор. Селекцията и това, как се движат преговорите за някой играч, ще стане ясно имаме ли допълнителен спонсор в лицето на ВТБ, или не.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 юни 2012 16:29

Добре де, аз едно нещо немога да разбера ...
Малко или много, в Левски имаше прилични играчи !
Даже добри за нашите стандарти състезатели ...

И к'во се прави ?
Ами гоним ги.
Да, 3-тото място е провал ...
Ама как неможете да го разберете, че Левски имаше играчи да стане Шампион с 15-на точки разлика !!?
Кой имаше по-добри играчи от нас ?
"Червените" с разни Пауновци и Галчевци ли ??
Литекс ??
Можеби само раградчани, но и те са само с 2-3 прилични имена ...
Като цяло Левски разполагаше с най-силните като качества играчи !!!

И сега пак ще се прави селекция на килограм ...
А всичко е толкова просто - Дори с не-толкова добри играчи може да се направи отбор, който да има успехи на домашна сцена ...
А с малко шанс и на международна такава !
Обаче си трябват точните хора, които да работят с тях.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Левски извади 1 милион лева за Георги Миланов

Мнениеот PFC Litex » 02 юни 2012 16:35

Captain Stottlemeyer написа:Дребната подробност тук е, че поради добре известни причини ГГ спешно РАЗПРОДАВА целия отбор "Литекс", защото след някой и друг месец в панделата няма да може да вземе и това, което сега му се предлага. Друг е въпросът, че както във всяка търговска сделка и тук ще има някакъв пазарлък. Все пак, за ГГ е по-добре да ПРОДАДЕ Миланов на "Левски", отколкото да го ДАДЕ на "титаните". А кой крив, кой прав - времето ще покаже. ;)

И ти ли си от тези които сляпо вярват на Дихонов? ;)
Отборът на Литекс няма да напуска "А" група. Тимът на Гриша Ганчев ще продължи участието си в елита. Идеята на шефовете е бюджетът да бъде редуциран до минимум, но това съвсем не означава, че тимът ще продължи да живурка само с юноши.

В момента всички играчи са предложени на трансферния пазар, но тези, които не бъдат продадени, ще започнат първенството. Единствената въпросителна към момента около Литекс е кой ще бъде новият треньор. Христо Стоичков официално не е напуснал Ловеч, но е почти сигурно, че ще го направи всеки момент.

Толкова за "спешната" разпродажба, сори за цитатът, че е в тази тема, но беше неизбежен в отговор на мнението.
Ако продаваме ще е само извън България и това съвсем не значи, че ще подаряваме.
http://football.sportal.bg/news.php?news=367830
Изображение

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 02 юни 2012 18:31

Колеги, скърбя за Литекс и ЦСКА. :(

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 02 юни 2012 20:08

аз вярвам на Тонев засега.И е нормално защото зимата дойде на пожар и не можа да осъществи това което е замислил.
За селекцията човека си каза вземат се 7-8 играчи от които двама Българи.
Нека не бързаме с изказванията и упреците все пак две седмици не са много нека ги изчакаме хората работят.
След тази дата всеки може да се впусне в атаки по ръководството.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 02 юни 2012 21:07

zlatan, така е приятелю, но притеснителното поне за мен, е все още "разпореждането от крайна инстанция" на оня набеден "бизнес-аЙдукат" от Родопите. Не мога, а и няма начин да съм спокоен, когато знам, че това недоразумение продължава да е "глава" на любимия ми клуб. Тонев ще бъде употребен както стори с Наско, с Боримиров, с Гонзо... Истината е кристално ясна, докато е начело все още "комсомолския доносник" с орден "Ст. планина" винаги ще имам едно наум със случващото се в Клуба.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 02 юни 2012 21:33

Струва ми се, че Батков вече не е човека който има последната дума в Левски, но ще видим, следващите месеци ще покажат.Вариантите са два, първия е дай боже да се появят нови собственици, втория е Батков да остане.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 03 юни 2012 09:26

santi,вервай ми братле Батков вече не е водач на влака-Левски.
Скоро всички ще го разберат.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 юни 2012 10:15

Левски чака още двама французи и португалец
Още двама французи попадат в трансферните планове на Левски, научи „Меридиан Мач". Както е известно, „сините" почти си осигуриха услугите на опорния халф Кевин Бру от втородивизионния Булон. Освен него обаче още двама футболисти, които през последния сезон са играли в Лига 2, са били наблюдавани при визитата на Иво Тонев и Дончо Донев край Триумфалната арка преди няколко седмици. Очаква се до няколко дни двамата да дойдат в София. Вероятно единият от тях е дълго търсеният нов централен защитник. Освен към Франция, в Левски гледат и към Португалия. Едно от новите попълнения на „сините" ще бъде именно играч от тази страна. От „Герена" пазят името му в тайна, но се знае, че е футболист, който е играл миналия сезон в елитен отбор. За трансфера може да помогнат и връзките на новия треньор Илиан Илиев. Там той е играл в няколко отбора, сред които грандът Бенфика. Специалистът показа добър нюх при намирането на футболисти от Португалия, след като през зимата взе във вече бившия си клуб Берое Каядо и Ливраменто, които бързо се климатизираха и превърнаха във водещи фигури в града под Аязмото.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 03 юни 2012 10:31

blue avalanche написа:"сините" почти си осигуриха услугите на опорния халф Кевин Бру
Тази хубава българска думичка "почти". :) Винаги ми е звучала като "малко бременна". :)
Колкото до другите евентуални трансфери, надявам се Илиев все пак да покаже нюх и да вземе добри играчи.
А ние ще почакаме още малко и ще гадаем. :)
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Архив”